Filter

Zoals altijd geweldig

Makkelijk,snel en zoals altijd betrouwbaar

Snelle en correcte levering!!

Het was weer vanouds een snelle en correcte levering!!!

Perfect!

Het zijn geen 5 sterren geworden omdat de levering via DHL een ramp is!!!!

Goed geprijsd

Wat ik fijn vind aan 123inkt, is dat het betaalbaar is. Je kan kiezen voor het eigen merk, wat kwalitatief ook goed is. Groot assortiment en snel geleverd!

Goede cartridges huismerk

Snel geleverd, goede service

Vakbekwaam !!!

Hartelijk dank voor de uiterst professionele/vakbekwame manier waarmee u mij te woord hebt gestaan, vriendelijk en meedenkend!!! en uiteraard ook voor de meegestuurde flesjes wijn! Gewoon leuke service !!!

123 inkt biedt een vlekkeloze service!

Snelle bezorging en prima kwaliteit cartridges voor mijn Canon printertegen een scherpe prijs! Een aanrader!

Prima verzorgd

Besteld volgend dag geleverd

Een top bedrijf met prima service.

Na de melding van een defecte toner (huismerk) is er direct een nieuwe naar mij toe gezonden, helaas is er bij PostNL een en ander misgegaan waarbij ik de nieuwe toner (nu na 4 dagen nog steeds niet heb ontvangen, zijn ook praktisch niet te bereiken) wordt steeds gemeld dat het bezorgmoment verplaats is, maar daar heb ik nog steeds mijn nieuwe toner niet mee ontvangen. Heb hierover gebeld met 123inkt en de toezegging gekregen dat er een andere op de post gedaan gaat worden (na het komend weekend) Dit vindt ik top service van 123inkt, blijf hier graag bestellen.

Makkelijk te bedtellen en snelle, keurige levering

Prima resultaat

De afhandeling door 123inkt voor het retour sturen van cartridges die nog geleverd waren voordat ik een nieuwe printer moest kopen die een ander type cartridges heeft. Ondersteuning en afhandeling door 123inkt in deze prima behandeld en afgehandeld. In één woord: klasse

Goed product van mooie kwaliteit. Jammere was dat de product foto niet heel duidelijk was, maar uiteindelijk toch het goede product uitgekozen.

Snel en goed

Goede website, kon makkelijk bestellen, werd daarna snel en prima doorDHL geleverd.

Altijd alles correct en snel geleverd.

Doe al jaren zaken met 1 2 3 inkt naar alle tevredenheid.

Snelle bezorging

Snelle bezorging product doet zijn werk wat ik heb verwacht! Fijne snelle bezorging dit is altijd fijn vooral als je het nodig hebt

goede snelle levering

Toen ik mijn bestelling kreeg, zaten er leuke cadeautjes bij: 2 pennen en een spel kaarten. Heel leuk om te krijgen, ook al was mijn bestelling nog zo klein. Een klein gebaar maar doet zo veel!

Zoals gewoonlijk, perfect!

123inkt en andere 123 websites van hetzelfde bedrijf zijn simpel, geen overvloed aan informatie; afbeelding, korte beschrijving, details (niet altijd volledig, dat zou beter kunnen) en prijs. Alleen dat al is geweldig, een verademing vergeleken met anderen webshops waar je regelmatig door de bomen het bos niet meer kunt zien. Vervolgens snelle levering, altijd een paar fijne pennen er bij. Wat wil een mens nog meer?

Altijd weer correcte levering van bestelde produceten

regelmatig bestel ik producten bij 1-2-3 inkt. Ze levering altijd correct en op tijd. Klasse !!

Besteld, afgeleverd op de tijd als beloofd. Maar het belangrijkste: Superieure kwaliteit van de inktcartridges!

Ik winkel al jaren hier; van inkt tot printer, nietjes enz. Prima service, vlotte levering. Kwaliteit van de produkten goed, ook het huismerk is prima kwaliteit.

Snelle en correcte levering !

SNEL ALS EEN SPEER

Als mijn inkt op is kies ik altijd voor 123 inkt want echt ....die inkt is supersnel..altijd de dag na het bestellen in mijn printer !!

Ik bestel er graag,snelle bezorging en altijd goede kwaliteit producten.

Prima keuze

Gekozen voor 3 eigen merk inktpatronen en deze zijn helemaal perfect en aanzienlijk goedkoper dan originele patronen. Daarnaast ook nog eens hele snelle levering (volgende dag). Aanrader!

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC