Filter

Altijd perfect geregeld is mijn ervaring !

Ooit een probleem met een cartridge gehad en binnen twee dagen werden er twee nieuwe gebracht !

Goed snel geleverd mooi kwaliteit

Ik heb inkt voor mijn printer besteld dat is altijd goede prijs ,set rolmaten voor mijn pa de kwaliteit vind hij erg blij lekker stevig en de lint ook en ook met een magnetische lipje de andere rolmaat een rode is ook goed mooie kwaliteit de gratis pennen die erbij zitten in de doos ben ik altijd erg blij mee het zijn goede pennen en dit keer ook een plakband rolletje er bij die is mooi doorzichtig.ook leuk dat hier chocolade verkocht word en toffees ik ben altijd zeer te vreden hier voor al mijn kantoor spullen en 3d filament.

Zeer correct geholpen top

Ik had ik begin v.h. jaar inktpatronen besteld vorige week maar je vermoed het al geen enkele contact verbinding met de printer, gebeld het was geen enkele probleem de resterende inktpatronen kon ik op sturen terug sturen. m.a.w. het was subliem opgelost top

Doen wat ze beloven

Snel besteld, vlot bezorgd en goede instructie. Bovendien gratis recyclen. En ik krijg er elke keer een kaartspel en pennen bij. Dat is 1 x leuk maar hoeft niet elke keer (duurzamer).

Snelle levering van goede producten

De bestellingen bij 123inkt zijn hoogwaardig van kwaliteit en worden snel geleverd. De website is erg duidelijk

bestelling te laat

Product wel goed, vandaag besteld, morgen in huis. nou nee, een dag later, terwijl ik het hard nodig had.

Geweldige service

Vandaag laat in de middag telefonische bestelling gedaan bij een hele vriendelijke jongeman die meteen wist te vertellen wat ik nodig had De volgende dag kreeg ik het aangeleverd Zal iedereen 123 inkt aanbevelen Gr Carla de Vet

goed en snel

binnen 24 uur geleverd.

Tevreden

makkelijk om te bestellen, Snelle vezending.

Gebruiksvriendelijke site

Bestelling snel online gedaan. Levering binnen 24 uur.

eenvoudig bestellen en snelle levering

Bestel al vele jaren bij 123inkt spullen voor kantoor en de kantine. Zoeken op de site is eenvoudig, en zo ook het bestelproces. De levering is ook supersnel.

Ik ben goed geholpen aan de telefoon. Advies wat ik het beste kon bestellen. En de volgende dag had ik de bestelling al. Niets dan lof.

Helemaal tevreden!

Een prima vervanging voor de originele Brother cartridge. Snelle levering en zelfs uit het enorme aantal types kon ik simpel de goede kiezen.

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snel en keurig geleverd!

Positief:) Ruim assortiment. verder zie bovenstaande opmerkingen.

makkelijk en voordelig

Zo'n makkelijk overzicht van wat je eerder hebt gekocht maakt het supereenvoudig om bij te bestellen. Dezelfde agenda vulling als vorig jaar (maar dan voor 2026) en dezelfde A4 enveloppen waarvan ik dus al weet dat ze stevig zijn en een plakstrip hebben.

snel en correct

goede prijs kwaliteitsverhouding. Snelle levering Sympathiek dat er war extra's wordt gegeven

snel geleverd

bestellen gaat eenvoudig en snel levering ook snel en goed verpakt en altijd aardigheidje bij bestelling dus zeer oke

Op en top

Ik kan 123 inkt van harte aanbevelen. Ze hebben mij netjes behandelt met mijn bestellingen. En, ook niet onbelangrijk, ze handelen alles snel en ordentelijk af.

Betreft aankoop huismerkcartridges voor mijn HP-printer. Altijd goede kwaliteit voor een zeer aangename prijs. Heb wel eens een cartridge ontvangen die z'n werk niet deed: werd zonder mankeren vervangen!

Snelle en uitstekende dienstverlening

Uitgebreide keuze en goede prijzen. En uiteraard snelle levering.

Wat een goddess service!

DHL had er weer een potje van gemaakt: pakket afgeleverd 12 km verderop. Voor mij onmogelijk om het daar op te halen. Bij DHL stuitte ik alleen maar op onwil (via chatbox…). 123inkt kreeg ik meteen medewerkster aan de lijn die het probleem oploste: we sturen meteen een nieuwe. Echt top.

Snelle goede afhandeling

Snelle goede afhandeling

Top alles snel geregeld

Zeer goede service

Een top team wat adequaat reageert als je een probleem hebt.

uitstekend

Zoals zovele jaren bestel ik mijn inktpatronen voor mijn Canon-printer bij 123inkt.nl en ook deze keer werden zij weer keurig binnen 1 dag geleverd. Super.!!

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC