Filter

Bestelde artikelen geleverd

De spullen die ik besteld heb zijn goed aangekomen. Wel een dag later dan op de website staat en helaas niet bij het PostNL afhaalpunt dat ik opgegeven had maar bij eentje verder weg.

Goed geregeld

Had eerst verkeerde zending, mocht retour, daarna goede product ontvangen

Top kwaliteit snelle levering en fantastische klantenservice ga zo door Mvg Willy FW Covens

Ze zijn zo klantvriendelijke, accuraat en snel. Je kunt op ze rekenen!

Ik had een keer een foute bestelling en die werd zonder meer vergoed en snel omgewisseld. En elke keer verbaas ik me erover dat de volgende dag nadat ik besteld heb, de inkt weer in de brievenbus ligt. Het geeft me een goed gevoel want ik kan er gewoon op rekenen. Vriendelijke groet, Aad

Snelle levering, duidelijke website

Prima, ze hebben ook recycle systeem, snelle lrvering

Leverancier reageerde per omgaande op vragen en ook met een noodzakelijke levering

Opmerking: de vervangende doos met cartridges bevatte een zwarte, die in de plastic zak daaromheen was gaan lekken.

Gemakkelijk bestellen, hele vlotte afhandeling en de volgende dag in huis. Perfect.

Snel en betrouwbaar!

Super snelle levering. Op zondagavond besteld en de volgende dag al binnen. Goed verpakt en prima product.

Snelle levering. Bij vragen een heel goed advies.

Super service!

Na mijn bestelling van inkt werd ik gebeld door een medewerker van 123inkt met een goed en goedkoper alternatief. Dat noem ik meedenken en service! Blij mee!

Perfecte 123Inkt

Uitstekend priduct, service en levering

Top service en kwaliteit!

Ik heb al meerdere keren besteld bij 123 inkt. Super snelle levering en goede kwaliteit. Ik waardeer ook het “extraatje “ wat ze mee sturen. Deze keer een spel kaarten en 2 pennen. Ga zo door 123 inkt!

Altijd snel en goed geveleverd

Duidelijke site, makkelijk producten kiezen en altijd netjes snel geleverd, meer moet dat niet zijn

Goede ondersteuning en levering

Ik heb mijn bestelling van 4 inktpatronen keurig de volgende dag ontvangen. Na een nog niet zelf gemaakte bestelling, heeft 123inkt zelf contact opgenomen om de bestelling door te zetten. Dit met goedkeuring en toestemming van mij. De bestelling is prima gelevert.

perfect

snelle nette levering met ook nog een presentje

korrekte en snelle levering

produkten met een goede prijs /kwaliteit

winkelen bij 123inkt is makkelijk en levering, goed en snel

Simpel bestellen via de site en de volgende dag alles al in huis. Beter kan niet!!

Mijn favoriete papier en sticker, en kantoorwebwinkel!

Heel tevreden: fijne producten, groot assortiment, snel geleverd.

Geweldig !

Ondanks dat het in een weekend was : maandagmorgen direct al de bestelde inkt in huis !

Bestelling goed geleverd

Ik had A6jes nodig, en die kon ik, zelfs in meerdere kleuren!, makkelijk bestellen. Betalen ging ook makkelijk, en de bestelling werd probleemloos geleverd.

Uitstekende kwaiteit

Uitstekende kwaliteit producten met een snelle leveringen.

Supersnelle levering

Makkelijk te bestellen, volgende dag in huis, en altijd een pen of andere attentie erbij

Een verkeerd besteld product werd teruggenomen en het juiste product geleverd. Perfecte service

buitengewoon tevreden!!

bovenstaande zegt genoeg!

Kwaliteit, snelle levering en goed verpakt

De cartridges zijn van goede kwaliteit tegen een redelijke prijs, de levertijd is uitstekend en alles is gedegen verpakt. Prima organisatie.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC