Filter

Top product top service

Twee huismerk toners besteld voor mijn laserprinter. Top producten met een veel betere prijs dan de toners van het merk van de printer zelf. Aanrader!

Fijne ervaring

Na online bestelling geplaatst te hebben gebeld door 123 inkt voor een betere optie. Ben akkoord gegaan en 123 inkt heeft zich aan de afspraak gehouden. Was ook nog op bon terug te vinden.

Snelle levering tegen gunstige kosten

Fantastisch jullie verdien een.pluijm!

Altijd correct jullie afspraak mbt verzenden en ontvangen

Fijne website snelle service perfect

Fijne snelle en goeie service

Snelle levering voor een prima prijs met de juiste kwaliteit

uitstekend

als ik een nieuwe cartridge besteld is het altijd binnen de kortste keren thuis.

erg goed geholpen

helaas verkeerde inkt besteld, na telefonisch contact was de oorzaak snel bekend. De goede inkt had ik een dag later klasse !! De eerste bestelling teruggestuurd,

Alles compleet en heel. Binnen het tijdvak afgeleverd zoals in de mail vermeld. Keurig!

Snelle bezorging, product zoals beloofd

Verzendkosten voor één pak A4 (500 vel, in de aanbieding) waren alleen haast hetzelfde als de verzendkosten....

Afspraken worden niet nagekomen

Heb cartridges die niet leeg komen in mijn printer,heb op verzoek daar een foto van gemaakt en gestuurd opdat men kan zien dat het zo is. Men zou ivm garantie daarop actie ondernemen maar het blijft tot nu toe oorverdovend stil. Men heeft naar mij toe altijd beloofd dat er nu nieuwe chips op de cartridges zitten die garanderen dat de cartridges ten alle tijde volledig leeg gebruikt kunnen worden,maar helaas ben ik voor de gek gehouden.

Goed Geholpen door de klantenservice

Goed geholpen door de klantenservice na een probleem met een toner.

Het loopt wel in de papieren, maar dat je krijg je dan ook goed ingeprint.

Veel geschikte artikelen, die je ook gemakkelijk kan vinden op de website en bij levering goed verpakt en snel geleverd. Maar een keer in al die jaren een niet geschikt artikel terug moeten sturen. Dat ging op rolletjes.

Prima ervaren inkt-shop!

Fijn dat eigenmerk inkt ook past op de Canon printer! Altijd keurig op tijd èn je kan achteraf betalen! Als er iets mis gaat, wordt het prima opgelost. Ik ben een blije en tevreden klant!

Super service

Het bestelde pakket was volgens PostNL bij mij afgeleverd, maar niet door mij ontvangen. Na één telefoontje werd de bestelling nogmaals afgestuurd, deze kwam de volgende dag aan. Toen kwam ik erachter dat ik het verkeerde type had besteld, weer werd het goede type gelijk afgestuurd. Bedankt voor zo veel service!

kan niet beter

duidelijke website en snelle en correcte levering

vertrouwd

ik beschouw 123inkt.nl als een vertrouwd adres voor het kopen van cardridges, kantoorartikelen etc. scherp geprijsd, snelle levering en goede spullen

Fijne en vlotte bestelling

De juiste cartridge voor mijn printer was zo gevonden door het makkelijke zoeksysteem op 123inkt.nl. 's Middags geplaatst en de volgende dag al in huis. Voorlopig kan ik (en de printer) weer even vooruit.

Netjes en snel

De bestelde toner netjes en snel ontvangen.

Betrouwbaar

Ze leveren wat je besteld, op tijd en wanneer eventueel een product niet werkt, lossen ze het voor je op.

Snelle accurate levering

Prima levering zoals gewend. Wel nogal indringend gebeld om me over te halen om de eigen merk toner te bestellen ipv origineel. Ik vind dat dit op een te opdringerige manier wordt gedaan.

Perfect geregeld.

Op mijn telefoontje ben ik vakkundig en vriendelijk te woord gestaan en vakkundig geholpen!!

altijd goede en supersnelle leveringen

prima levering, altijd heel snel en goed, enig minpunt: vaak veel te grote omdozen voor kleine verpakkingen/leveringen daarin, gebruiken daarmee veel loze ruimte bij vervoer

Lekker snel

Vlotte bezorging