Tussen bestellen online en leveren zit maar een dag.
Bedankt voor je review Jan! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze levering, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Adequate service.
Bedankt voor je review Peter! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Printer cartridges snel en keurig geleverd! Ook erg tevreden over de kwaliteit! Ga zo door!
Bedankt voor je review Jan! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Overzichtelijke site om te bestellen , redelijke prijzen, snelle levering in keurige verpakking.
Bedankt voor je review Martin! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze site en levering, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Ben heel blij met 123 inkt, snelle bezorging, en super goed verpakt, met altijd een presentje erbij, en als er iets niet goed is super goede service
Bedankt voor je review Lenie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Altijd snelle levering en producten zijn prima. Ook goede communicatie tijdens bestellingen
Bedankt voor je review Frank! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Het kiezen voor DHL als bezorgdienst is geen gelukkige keuze. Er gaat regelmatig wat verkeerd, bij de laatste bestelling presteren ze het om een pakket van een ander bedrijf op hetzelfde adres wel af te leveren, maar van 123inkt niet. Dat komt drie dagen daarna op een ander adres dan is aangegeven. Als bedrijf is er bij 123inkt niets mis, maar zolang er gekozen wordt voor DHL worden mijn bestellingen geplaatst bij een ander bedrijf.
Wat vervelend om te horen dat je pakket niet juist bezorgd is Piet! Je kan bij ons ook kiezen voor PostNL als bezorgdienst, dit kan bij de keuze voor vervoerder. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Zie boven,niets aan toe te voegen !
Bedankt voor je review Hans! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Cartridge en Plakband prima. . Bijzittende houder werkt niet echt handig.
Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering, daar doen wij ons best voor. Mocht je nog problemen ervaren met je houder dan kan je ons altijd contacteren! We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Middag ervoor besteld en de volgende dag in huis. Zeer tevreden, bestel al jaren bij 123 inkt, en ook niet bij een ander bedrijf. Zo doorgaan !!
Bedankt voor je review Margriet! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze levering, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Altijd supersnel geleverd tegen een scherpe prijs met vaak een kleine attentie bijgevoegd.
Alles TOP
Bedankt voor je review Henk! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over ons, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Blij met de snelle levering. Bestelling al de volgende bezorgd.
Bedankt voor je review Sentina! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze levering, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Printertoner besteld. Kreeg al meteen de suggestie om de goedkopere versie van het huismerk te nemen. Scheelde een hoop. En razendsnel geleverd : de andere dag in huis.
Bedankt voor je review Niek! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Altijd blij met de snelle levering van 123inkt. Kan de printer er weer even tegen!
Bedankt voor je review Rieneke! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze levering, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Makkelijk om te bestellen. Mijn pakketje was onverhoopt teruggestuurd. Na een mail naar de klantenservice direct antwoord en een oplossing, super!! Het pakketje was bij aankomst wat beschadigd en er had wat beschermingsmateriaal in gemogen aangezien ik potloden had besteld. Maar verder zou ik zeker weer bij 123inkt bestellen omdat de klantenservice zou goed was.
Bedankt voor je review Eef! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service, daar doen wij ons best voor. Mochten je potloden niet goed aangekomen zijn dan kan je contact met ons opnemen! We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Ik maal al vele jaren gebruik van 123inkt zowel zakelijk als particulier! Ben nog nooit niet tevreden geweest dus dat zegt genoeg denk ik! Ga vooral zo door!
Bedankt voor je review Lianne! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over ons, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
idem
Bedankt voor je review Alphons! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Ze controleren goed of de bestelling klopt. Ik werd zelfs na het plaatsen van mijn bestelling gebeld over een gemiste korting als ik voor het huismerk zou gaan, ook werd mij garantie beloofd omdat ik twijfelde. Producten zijn naar wens dus ik ben erg blij dat ze controleren en contact opnemen. Ook erg vriendelijk en netjes aan de telefoon.
Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
cfcvfvvvwv
Bedankt voor je uitgebreide review Huub! We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
1) altijd correct 2) altijd op tijd 3) altijd de goede zending 4) altijd een presentje 5) altijd juiste e-mails 6) altijd enthousiaste medewerk(st)ers aan de telefoon 7) en als klap op de vuurpijl: al jaaaren klant !
Bedankt voor je uitgebreide review Ada! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Ik heb een goede ervaring een goede site een snelle service, ik vind het een aanrader.
Bedankt voor je review Rina! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Gewoon een simpel maar doeltreffend apparaat. Mooi klein, bergt lekker op. Goed verpakt. De rollen zorgen voor een goed transport. Is snel opgewarmd.
Bedankt voor je review Margo! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Ik heb goede ervaring met jullie ik had een keer foute inkt gekregen en kon het meteen omruilen dus geen probleem was dat voor hun en de dag er na had ik de goede
Bedankt voor je review Corrie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Ik koop regelmatig ij 123 omdat er een snelle levering is en de producten eigenmerk geweldig zijn Daarom beveel ik123inkt aan
Bedankt voor je review Ed! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC