Besteld en zeer snel geleverd.
Bedankt voor je review Jan! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Goede reactie op de bestelling en afhandeling
Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
gene poespas en altijd op tijd gelevert.
Bedankt voor je review Piet! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over ons. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Een deel van mijn bestelling is niet geleverd. Ik krijg geen antwoord van wanneer dan wel. Volgende week een ingebrekestelling opsturen.
Wat vervelend dat je pakket nog niet bezorgd is. Wij hebben met je meegekeken en zien dat je pakket morgen geleverd zal worden. Groetjes, Roel van 123inkt
Na 5 dagen nog geen levering ontvangen
Wat vervelend om te horen dat je pakket nog niet bezorgd is. Zou je contact op willen nemen met [email protected]? Dan kunnen we kijken of we je wellicht kunnen helpen. Groetjes, Roelof van 123inkt
Voordelige toner cartridges en lekker snel bezorgd.
Bedankt voor je review Evert! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Goede en snelle levering van alle kantoorartikelen, prima service
Bedankt voor je review Ineke! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
enorme sortering, prima producten, zeer snelle levering met leuke attentie, keurig verpakt. een webshop waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen.
Bedankt voor je review Wim! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Een bestelling is zo gedaan. Vaak volgende dag al in huis. Achteraf betalen mag ook. En altijd verpakt in een passende doos.
Bedankt voor je review Dirk! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Ik heb al bij diverse 123*.nl dingen besteld. Het is altijd snel in huis en de kwaliteit is goed.
Bedankt voor je review Leo! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Ik koop al jaren mijn inktpatronen bij 123inkt.nl, altijd prima. Goede site, makkelijke keuze, groot assortiment en daarnaast snelle levering, gedegen verpakt , al met al een aanrader!
Bedankt voor je review Jan! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Koop als regel inktpatronen voor mijn printer. Mijn ervaring daarmee is goed, niet alleen met de levering, die snel is ook met de kwaliteit ervan. Alhoewel ik nogal eens wat print doe ik er voor mijn gevoel best wel lang mee. Ik ervaar het zelf iedere keer wel weer als een financieel stevige aankoop. Vooral als je de verzendkosten ook mee rekent Het is steeds ook weer een verassing wat er in de doos wordt meegestuurd. Ik heb intussen wel genoeg kaartspellen, maar de pennen zijn wel goed, de plakstiften en de memoblaadjes komen wel steeds van pas. Maar echt erom verlegen zitten dat is niet zo Dat geldt niet minder voor het reclamedrukwerk. Dat mag wat mij betreft wel minder. De website komt kleurrijk en duidelijk op mij over. Terecht dat ze een hoge waardering daarvoor krijgen.
Bedankt voor je review Jan! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Snel in huis, en keurige service. Goede kwaliteit
Bedankt voor je review Marie-Louise! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
ook nu weer uitstekende levering. huismerk inktpatronen werken prima en het printpapier is ook van prima kwaliteit.
Bedankt voor je review Ton! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Leuk verrassingspakket
Bedankt voor je review Ria! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Toner voor mijn Brother gekocht van het huismerk. Verleden keer ook gedaan, en deze gaan echt lang mee, goed geprijsd en snel geleverd.....top. En.... er zit altijd een leuke attentie bij;)
Bedankt voor je review Hugo! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Snelle levering en goede kwaliteit inkt!
Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Altijd ruime voorraad, scherpe prijzen en snelle verzending. 123inkt is wat mij betreft veruit de beste in het leveren van kantoor benodigdheden!
Bedankt voor je review Renate! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Goede website, groot assortiment, eenvoudig bestellen, snelle levering.
Bedankt voor je review Enrico! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze site en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Inkt op …. dus snel besteld bij 123 inkt en de volgende dag al nieuwe inktcardridges in de bus ontvangen. Heel fijn en prima en snelle service.
Bedankt voor je review Ruud! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Snelle levering van de bestelde goederen en de 123 prijzen zeer aantrekkelijk. Echter er is één minpuntje: stop met het bijvoegen van de 2 pennen en het pakje kaarten bij elke bestelling. De besparing doneren aan een goed doel!
Bedankt voor je review Peter! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service en levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Zoals eerder heb ik vervangende inkt gekocht voor mijn HP printer. En eerder werkte het wel.. Ik heb de kleuren vervangen, en de originele HP zwarte inkt laten zitten. Voor een test pagina zet ik mijn computer in werking, maar er gebeurt niets. Veel gerommel en opnieuw zetten van de 3 kleuren en tot mijn verbazing laat het HP programma zien dat de kleuren in beperkte mate aanwezig zijn, maar dat zwart beschadigd is of niet in gebruik.. Ik weet ook wel dat HP op afstand _tegen mijn wil_ nog steeds besturings programma's op mijn printer afstuurt en zo plaatsing van vreemde cartridges probeert te blokkeren. Maar er zullen ongetwijfeld ook trucjes zijn om dit te omzeilen. Kan 123-inkt daar niet naar verwijzen?
Wat vervelend om te horen dat je niet kunt printen Leo! Zou je ons wellicht kunnen contacteren via [email protected]? Wellicht dat we je dan verder kunnen helpen. Groetjes, Roelof van 123inkt
's Avonds bestelde ik toner voor mijn printer, die de volgende ochtend bij mij thuis werd bezorgd.
Bedankt voor je review Karl-Heinz! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Per ongeluk Brother drum besteld terwijl dit een toner moest zijn. Kwam ik afgelopen zondag achter en ik kon dus niet printen. Dit zondag via de mail gemeld en kreeg meteen te horen dat de retour procedure werd gestart en dat de toner dezelfde dag naar DHL is verstuurd. Maandag werd de toner bezorgd en ik was uit de zorgen.
Bedankt voor je review Ad! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en service. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Ben al jaren klant bij 123=Inkt. Hebben mij nooit teleurgesteld. Artikelen die ik nergens meer kon krijgen bleken nog voorradig. Geweldige service en vriendelijk en professionele klantenservice aan de telefoon.
Bedankt voor je review Frank! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en service. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC