Filter

Altijd snelle levering.

Snelle levering van eenvoudig te bestellen producten

De website is eenvoudig en zeker wanneer je vaker dezelfde producten besteld. Paar klikken en bestelling is er. Fijn dat je zelf verzendpartij kan kiezen en nog prettiger dat bestelling super snel geleverd wordt. Laten we wel wezen, van printinkt kom je altijd net te laat achter dat vervanging nodig is. Voor mij hoeven de gratis speelkaarten niet zo nodig. Doneer ipv aan goed doel iets of verlaag verzendkosten. Maar top bedrijf hoor.

Super ervaring. Fijne site, makkelijk te bestellen en vlotte levering. Ik bestel al enkele jaren bij 123inkt.nl

inktbestelling

prima zoals altijd

inkt

Prima geholpen door een meneer aan de telefoon. De volgende dag had ik alles in huis. Met een extra presentje. Fijn dat je zelf heel duidelijk je vorige bestellingen kunt zien.

Super bedrijf

Heel duidelijk om een bestelling te plaatsen en alles wordt netjes verzorgt en afgeleverd

Makkelijk, snel en duidelijk

Het nestellen van inkt of andere producten is makkelijk en snel geregeld. De omschrijving is duidelijk en eerlijk. Je weet waar je aan toe bent. Ik word inmiddels, na meerdere bestellingen, wel een beetje moe van de extra's die je bij je bestellingen cadeau krijgt. Dat hoeft van mij niet elke keer.

duidelijke site en vlotte bestelling

na een kort bezoek aan de site waar ik vlug kon vinden wat ik nodig had en de vlotte bestelling en betaling. erg vlotte levering

Op tijd geleverd en helemaal naar mijn zin

Het is al perfect; behoeft geen cadeautjes

Ik koop al jaren mijn cartridges hier. Een enkele keer was het misgegaan en toen was dit snel en adequaat opgelost. Prima prijs/kwaliteit. Een vergoeding voor lege cartridges is een leuke extra service. Persoonlijke noot: vanuit minimalistisch en duurzaam oogpunt hoeven de cadeautjes voor mij niet. Ik heb inmiddels stapels speelkaarten en pennen. Ze verdwijnen in de prullenbak (kringloop is er ook niet mee geholpen) en dat vind ik niet leuk. Kunnen jullie dat anders als aan-/uitvinkbare optie overwegen in het winkelmandje?

zeer goed

Naam stempel besteld, en de volgende dag al geleverd. Diezelfde avond de bestelkaart ingevuld voor het stempelkussen, en dit is meteen de volgende dag weer geleverd. Uiterst tevreden over de snelle levering.

Uitstekend goede en snelle service

Goede service en goede artikelen

supersnel en klantvriendelijk bedrijf

gebruiksvriendelijke site en makkelijk een bestelling kunnen plaatsen, zelfs voor een digibeet.. Nog wat verassingen in het doosje is altijd leuk en welkom!

Alles prima!

Supersnelle levering, duidelijke informatie en communicatie.

Ook voor originele inktcartridges het juiste adres

Hoewel de site je op allerlei manieren probeert te verleiden om de eigen merk cartridges van 123inkt te kopen, leveren ze ook de originele cartridges van bijvoorbeeld Brother voor een goede prijs.

Wat een Top bedrijf

Na 2x inktcartridges van 123 inkt te hebben besteld voor de nieuwe printer, bleken deze het niet te doen. 3x binnen 1 dag nieuwe cartridges ontvangen, met excuus en een leuke gift. Bedankt 123 inkt voor de snelle en goede service.

Great

When one of the in-house product cartridges did not connect to the printer, the cartridge was exchanged against a new one without any problem. And... when the parcel arrived it also contained a sorry card and a little gift. Thanks to the quick attention to the problem.

Super service

Mocht een toner of drum niet zo goed functioneren, geen enkel probleem, er wordt zo een nieuwe toegezonden! En er is nog een flesje wijn als tegemoetkoming bij ook! Geweldig!

Goede producten, bezorging kan beter

Afgelopen weekend had ik etiketten nodig. Bij 123inkt kun je ze in soorten en maten bestellen en een template downloaden. Dat is een mooie extra, net als het feit dat er staat dat je ze de volgende dag in huis hebt. Dus vrijdag besteld en deze keer in een pakketautomaat laten afleveren omdat ik niet thuis was die dag. Blijkt dat er voor het pakket getekend moet worden en het blijkbaar niet in een automaat kan worden afgeleverd... Is het bij een pakketpunt gebracht waar ik met de auto naartoe moet, er zitten ook twee op loopafstand, en het punt waar ze gebracht zijn is op zaterdag om 12 uur al gesloten. Jammer de bammer, die etiketten had ik dus niet op tijd. Tot op zekere hoogte kan 123inkt daar niets aan doen, maar het is jammer dat de optie van een pakketautomaat er tussen staat, als er voor een pakketje getekend moet worden. Wat ik eigenlijk ook niet goed begrijp, dat er getekend moet worden voor etiketten en een cirkelsnijder.

Snelle levering en precies goed

Razend snel en top spul

Je kunt er niet zelf voor naar de winkel, zo snel ligt het op je buro. En dan ook nog goedkoop en goed: top!

Supersnelle levering

Supersnelle levering en uitstekende huismerk kwaliteit

Goede levering en service

Cartridges roerden vlot geleverd e nu als er toch iets mis gaat: prompte uitstekende service !

Turbo

Prima producten

prima producten en snel geleverd!

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC