Filter

Vlot bestellen en vlotte levering

Zoals altijd betrouwbaar bestellen zonder gedoe of gezeur over andere kantoorartikelen nog nodig?

Heelgoed10

Ink

Tevreden over m'n product.

Overzichtelijk; kan alles vinden. ook m'n vragen betr recyclen. Snelle levering product

Top kwaliteit

Koop al langer mijn patronen en kantoorartikelen bij 123 inkt. Op de site staat een duidelijke omschrijving van het artikel en ze leveren snel.

Volg kijk, login, herhaal bestelling en geniet van het voordeel

Via mailing attent gemaakt op 10% korting ivm jubileum. Kwestie van link volgen, inloggen, vorige inkt bestelling herhalen en klaar is kees. En dan genieten van de korting.

Gewoon vertrouwd

Al jaren koop ik het huismerk voor mijn Brother kopieer apparaat. Gewoon net zo goed als het origineel, en altijd snel geleverd, gewoon vertrouwd dus !

verzenddoos beschadigd

Helaas was de te grote doos, waarin een kleine verzending was verpakt, bij bezorging gescheurd. Product (inktcartridges) was nog wel, in goede orde, aanwezig.

Niet verwacht

Bestelling geplaatst.door problemen sinds SNS en ASN banken zijn samen gegaan ,kon ik mijn bestelling financieel niet afronden .desondanks werd mijn bestelling toch geleverd.super en bedankt dat is pas service. Intussen bedrag overgemaakt.

Plezierig kopem bij 123inkt.nl en altijd meerdere leuke verrassingen in het doosje.

Aankoop gat soepel. Er wordt snel geleverd. Leuk is dat er altijd iets extra gegeven wordt: ballpoints en iets anders: dit maal een pak speelkaarten.

Zeer snelle levering

Goede kwaliteit snelle verzending makkelijk online te bestellen.

uitstekend

makkelijk bestellen en snelle levering

Goede en snelle levering

Alles is goed op te zoeken en wordt snel geleverd.

van bestelling tot levering 1 dag, perfect

ik heb bijzonder goede ervaringen met 123inkt

Afspraak is afspraak

De levering is goed en de kwaliteit van het eigen merk en de prijs is goed.

Veel bedrijven zouden een voorbeeld kunnen/moeten nemen aan 123inkt!

Ben geen grote klant van 123inkt maar bestel er wel al een hele poos. Is nog nooit wat mis gegaan en van begin bestelling tot en met aflevering goederen en fakturatie loopt alles altijd op rolletjes. De 'aardigheidjes' bij je bestelling als een ballpoint of een pakje speelkaarten als dank, worden ook steeds zeer gewaardeerd!

plaatsing order, levering van de printer en ook de inktpatronen in 1 woord geweldig

wist het toch al 123 inkt.nl de beste voor dat soort dingen nadat ik de inkt patronen had ontvangen bleek achteraf dat de printer toch kaduuk was, gelijk een nieuwe printer besteld Epson XP 2200 en ook dat was zeer vlot geregeld. Kreeg zelfs nog een telefoontje waarom ik geen cartridges had besteld en legde uit dat ik die inmiddels al had ontvangen. geweldige service en aandacht dus

Service van de bovenste plank

Na dat mijn toner na enkele jaren niet meer goed werkte en een foutmelding in de printer gaf heb ik contact opgenomen met 123-inkt of zij een oplossing voor deze foutmelding hadden, dat hadden ze niet maar uiteindelijk werd de toner cartridge onder volledige garantie omgeruild voor een nieuwe. Ik denk dat er menig webshop een voorbeeld kunnen nemen aan deze service. Ik ben al jaren klant en ben altijd goed en vriendelijk geholpen.

Jarenlange positieve klantenbinding

Ik ben al al jarenlang klant bij jullie en alhoewel ik geen grote klant ben en maar af en toe iets nodig heb, weet ik jullie altijd te vinden Het fijnste vind ik dat jullie huismerk inkt van hoogwaardige kwaliteit is . Ook melden jullie dat bij het bestellen. Vriendelijke groet Guus de Block

Top product, fijne service

Vandaag besteld en morgen in huis. 123Inkt heeft dit helemaal waargemaakt. Bestel al jaren bij 123Inkt, zeer tevreden en een prima product.

Altijd tevreden

Laatste bestelling zelf fout gedaan dus teruggestuurd, moest wel betalen voor retour, nu ff afwachten hoe het nu verder gaat.

Bestelling kwam snel binnen en was prima!

Makkelijk te bestellen, snelle verzending en altijd leuk verpakt met nu een pak speelkaarten!

voortreffelijk

snelle levering met altijd ( subtiel ) een pennetje om niets te vergeten Al met al prima service waar een concurrent zich op zal moeten stukbijten . Voor een kleinverbruiker een prima zaak.

Op tijd ontvangen

Ik ben niet goed Ben bobilen telfoon Ik kan er nietmeer omgaan maar ik het tellefoon nr en ik hep toen gebeldt en ik werd goed te woord gestaan en mijn bestelling werd netjes bezorg. Ik ben erg tevreden.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC