Filter

Goeie huismerk inktcartidges & goeie service!

Na advies van de klantenservice heb ik enige tijd geleden hier Canon printer aangeschaft. Die bevalt zeer goed, zeker omdat de huismerk cartridges van goeie kwaliteit zijn. Van de week had ik nieuwe kleurcatridges nodig, de bezorging lag de dag erna nog voor de middag op de mat. Ik kan 123inkt zowel qua advies, kwaliteit en levering zeer aanbevelen.

op tijd geleverd goede service,alleen de pen en het kaartspel hoeft niet meer,heber al zoveel

Na telefonisch contact goed geholpen en oplossing gevonden en de volgende dag al bezorgd.

Super snelle levering

Altijd goed en correct.

zeer goed

Mijn 10 jaar oude printer begaf het plotseling. Na contact bleek die uit de productie te zijn. Op dinsdag een gesprek met 123 en woensdag had ik een nieuwe printer in huis waar mijn oude voorraad cartridges in past.

Ik had een inktcartridge kleur die het niet deed en die werd heel netjes omgeruild. Deze kreeg ik thuis gestuurd met een presentje erbij. Een flesje wijn. En ik bestel altijd de inktcartridges bij 123inkt.nl.

Grandioos

Snelle levering altijd en klopt er iets dan toch niet wordt het netjes opgelost. De service is top

Normaal gaat het goed met de cartridges van 123inkt, dit keer ging het mis, mijn printer accepteerde de cartridges niet, ben lang bezig geweest om het goed te krijgen.

Snelle levering, fijn dat je achteraf mag betalen.

Snelle en correcte service

Al vele jaren een tevreden klant

Supersnelle levering, zowel aan huis als in een dropbox

geweldig

Korte levertijd,vriendelijk geholpen aan de telefoon met de vraag welke cartridges wij moesten bestellen.Kijkt op ons klantnummer en het is geregeld.Heeb tijdje geleden een printer bestel maar deze kon niet scannen.Retour gestuurd zonder kosten en nieuwe geleverd. Kan 123inkt bij iedereen aanraden waren al klant toen wij onze winkels hadden zijn inmiddels 13 jaar later.Onze complimenten.

Prijs , kwaliteit.

Bestellingen worden zoals belooft op tijd geleverd. Uitstekende prijs, kwaliteit verhouding.

Tot voor kort ok, maar nu niet passende cassette.

Zeer slechte ervaring DHL. Bovendien afhaalstation te ver weg. Andere woonplaats

Snel & goede service

Snelle levering van bestellingen, En goede service! Printer gekocht en cardrigers

De inktcartridges zijn keurig verstuurd en werden zeer snel geleverd.

Heel goed geholpen

Ik ben supergoed geholpen

Snelle én uitstekende service!

Ik bestel vaak bij 123inkt.nl, dit omdat ik gemakkelijk een bestelling kan plaatsen en weet dat het de volgende dat al in huis is! Vooral hun eigen merk producten zijn echt aanraders!

Snelle en accurate levering

De bestelde producten worden altijd snel bezorgd.

123 inkt is de beste leverancier

Goede communicatie en altijd bereid om tot een oplossing te komen. Beste producten en snelle leveringen. Ik ben super tevreden.

geweldige service

na een klacht over de papiervernietiger kreeg ik telefonisch direct de mededeling : Uw krijgt een nieuwe toegestuurd. Volgende dag in huis! Prima!

Super gemakkelijk

Geen problemen,snelle service en goede kwaliteit

Prima club!

Gemakkelijk om te bestellen, snelle en adequate levering, en een prima kwaliteit. Kortom, een aanrader !

Uitmuntend

Online bestellen makkelijk, goede communicatie, vlotte levering. Klantenservice ook vlot en goede afwikkeling bij vragen/problrmen

Betrouwbaar

Binnen 24 uur bestelde inktpatronen in huis, met mooie korting. Producten voldoen goed. Zeer betrouwbare firma.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC