Filter

Net je op tijd verstuurd

Toppers

Bestelling en uitlevering gaat uitstekend. Echter de levering is via DHL gegaan. Het pakket zou op mijn zakelijke adres worden bezorgd tussen de normale openingstijden en wel tussen half 2 en half 3. Om half 3 kreeg ik een bericht van DHL dat het pakket niet kon worden afgeleverd en dat het pakket op een DHL punt zal worden gebracht. Het pakket bestaat uit een doos printerpapier (5 pakken van 500 vel) dus wel heavy om het pakket bij een DHLpunt op te halen als ik altijd op de fiets ben. Hier kan 123inkt.nl niets aan doen maar ik laat geen DHL meer leveren. Ik ben er klaar mee. Klacht bij DHL indienen heeft toch geen zin.

Je krijgt wat je koopt

Gewoon oké

Vlotte levering, prima prijs en goede kwaliteit! Ook nog leuk cadeautje er bij. Tot de volgende bestelling!

Ik hoop op een goede afhandeling van een foute zending

Een snelle afhandeling van een foute zending bevestigd de kwaliteit van een bedrijf.

Prima verpakt en snel geleverd.

Fijn om snel de inkt en papier te ontvangen. Maar wel een kritische noot bij de vermelding bij de Bank. Er staat in de omschrijving Digital Revolution B.V. dit is geen goede omschrijving dat het van 123inkt is. Jammer want bij zo'n naam gaan mij nekharen omhoog, wat is dit voor betaling, na wat zoeken kom je er wel. maar niet handig dat er geen enkele verwijzing is naar 123inkt.

1,2,3 waarom nie...??

Sinds ik zelf met een printer documenten print, doe ik dat met "inktpotjes" van 1,2,3. Als een bedrijf gewoon DOET wat ze beloven en je voor de rest "met rust laten" is er geen reden om een ander te zoeken. Té vaak word je bestookt met allerlei "flauwekul" waar je niet op zit te wachten. Dank 1,2,3 dat jullie dat "fingerspitzengevoel" hebben bewaard.

Ik had inktcatridge besteld zwart en kleur , maar de zwart wou niet even gebeld naar 123 inkt, Ze zijden geen even een foto met nr , ze gebben een nieuwe gestuurd met een flesje witte wijn, Dit is nou service,

Kwaliteit eigen merk

Eigen merk goede kwaliteit. En leveringen optijd bezorgd. Gewoon doen.

makkelijk besteld, snel in huis. geen gedoe

tegenvallend

Ik had een bestelling gedaan word ik gebelt of ik hun eigen merk wilde. Ik zei tegen de dame dat ik de orginele wilde omdat de eigen merk problemen geeft bij mijn printer. Mevrouw melde dat het met een simpele oplossing opgelost kon worden en zou de omschrijving hiervan bij sluiten. Pakketje arriveerd en geen uitleg met een oplossing daarbij. Als je mensen dingen beloofd moet je dit ook doen.

Klantenservice is top!

Door een foutief mailadres op te geven kon ik mijn pakket niet ophalen uit de pakket automaat. Een telefoontje naar de klantenservice en men beloofde meteen het pakket nogmaals te versturen. De volgende middag kon ik het al ophalen. Ik was er erg blij mee.

Goede service!

Snelle en goede levering, en handig met de gratis pennen en speelkaarten, deze gebruiken we wekelijks!

een goede keuze

Boven verwachting

1.2.3inkt.nl ook het huismerk doet hel wel

Eigenlijk altijd meer dan prima.

Toch geen 5 maar 4 sterren want stop alsjeblieft met het meesturen van die gratis zooi bij elke bestelling. Van B-kwaliteit pennen tot speelkaarten. Niet meer van deze tijd.

besteld en vlot geleverd met pakje kaarten en twee balpennen. Goed geregeld.

positief

Een geweldige site waar bijna alles te koop id

Ik heb al vele malen bij 123 inkt.nl besteld , vandaag gekocht , en morgengeleverd,

Goede ervaring

Mijn cartridges op donderdag besteld en de volgende dag al in huis. Dat is service

Groot

Woensdag besteld, donderdag geleverd. 123inkt.nl veel variatie

Goede kwaliteit, snelle levering, alleen bezorgkosten minder

Perfect bedrijf!

Ik had een e mail verstuurd met een vraag, ik kreeg daar zeer snel een antwoord op en de bestelling kwam direct de volgende dag binnen. Perfect!!

Snelle complete levering

Ik bestelde Brother cartridges. Deze werden de volgende dag al bezorgd. Helaas was er blijkbaar geen tijd omde gebruikelijke 123 pennen bij te sluiten.

uitstekende vlotte service

Ik koop al jaren mijn cartridges bij 123inkt.nl en ben er tevreden mee.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC