Ene dag besteld en dag erop al bezorgd kan niet beter
Wat fijn om te lezen dat je de bestelling zo snel hebt ontvangen, daar doen wij ons best voor! We zien je graag weer terug in onze webshop! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Goede website en snelle levering
Bedankt voor je compliment, Hans. Dat waarderen we! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website en een snelle levering. Echt geweldig, top!!
Super om te horen dat onze website zo fijn werkt! We doen ons best om dat zo te houden. En wat fijn dat je bestelling ook nog eens snel geleverd is. De volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Jessica van 123inkt.
De prijs is wel erg gestegen
Fijn dat je dit laat weten. Helaas zijn de prijzen overal omhoog gegaan, dus wij kunnen hier niet in achterblijven. We bieden wel nog steeds de laagste prijsgarantie. Groetjes, Jessica van 123ink.
De huismerk inktpatronen van 123inkt.nl zijn een absolute aanrader en de slimste keuze voor elke printergebruiker. Ze leveren topkwaliteit voor een ongekend lage prijs. **Ongekende Waarde en Besparing** Het grootste voordeel van het 123inkt.nl huismerk is de **enorme besparing** op je printkosten. Deze cartridges zijn substantieel goedkoper dan de originele merken, waardoor honderden euro's per jaar kunt besparen. Bovendien zit er vaak **meer inkt** in de huismerk cartridges dan in de standaardpatronen van de fabrikant. Je betaalt minder én u hoeft minder vaak te vervangen – pure winst! Betrouwbare en Hoge Kwaliteit
Super om te lezen dat je zo blij bent met onze huismerkproducten, Eric. Zo’n compliment is voor ons het mooiste wat er is. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Goede producten en volgens afspraak keurig op tijd bezorgd. Ook de tips en adviezen naar het juiste product stel ik zeer op prijs.
Bedankt voor je mooie review. We zijn blij dat je onze hulp waardeert, Niek. We zien je graag weer terug in onze webshop! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Wij zijn zeer tevreden over onze bestellingen bij 123inkt.nl. Het bestelproces verloopt telkens snel en overzichtelijk, en we worden steeds goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. De afhandeling is elke keer weer adequaat – alles wordt netjes verpakt en op tijd geleverd, precies zoals beloofd. De levering is steeds razendsnel: vaak hebben we de producten al de volgende dag in huis. Ook eerdere bestellingen zijn erg goed verlopen, wat voor ons het vertrouwen in dit bedrijf alleen maar versterkt. Wij blijven hier zeker bestellen en raden 123inkt.nl van harte aan! Met vriendelijke groet, Familie Roorda
Dank je wel voor het mooie compliment over het vertrouwen in onze webshop. We doen elke dag ons best om de bestellingen zo snel mogelijk te versturen. We zien je graag weer terug in onze webshop! Groetjes, Jessica van 123ink.
Prima levering en voordeel van betaling nalevering
Bedankt voor je leuke review, Dick. De volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Jessica van 123inkt.
ik ben niet zo goed met een computer te werken en maak ik weleens een foutje, maar krijg dan direct bericht terug en wordt het alsnog weer goed geregeld daar ben ik dan weer blij mee. groetjes R. braam.
Fijn om te horen dat we je hier zo goed mee konden helpen! We doen ons best om dat zo te houden. De volgende keer helpen we je natuurlijk graag weer verder. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Heel duidelijke site, bestellen is snel gebeurd en dag later ontvang je je bestelling
Super om te horen dat bestellen op onze site zo makkelijk is. Dat scheelt je een hoop tijd De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Al vele jaren mijn vaste adres voor inkt, maar ook printers, papier, van alles hebben ze.
Super leuk om te horen dat je al zo lang bij ons bestelt! We hopen je nog heel lang te mogen helpen. Groetjes, Jessica van 123ink.
Ik verstuur ik nu veel CD's omdat ik een nieuwe muziek release heb waardoor mijn inkt en verzendenveloppen snel op waren. Makkelijk en snel de juiste producten besteld bij 123inkt en supersnel geleverd!
Snelle levering van het product
Regelmatig bestel ik inkt patronen van brother, dan bellen ze op om huismerk te proberen. Deze bevalt goed en geeft geen storing wel moet je ze snel gebruiken en niet lang laten liggen want dan doen ze het niet maar dat is dan mijn eigen schuld denk ik. Prima beleefde service en bestelling op tijd geleverd.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Anja. We zien je graag weer terug in onze webshop! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Mijn ervaring is als vanouds snel geleverd en een betrouwbaar product van goede kwaliteit. Ook het eigen merk is de moeite waard. Bovendien groot assortiment voor alle drukten voor kantoor.
Bedank je wel voor het leuke compliment over ons assortiment, Loran. En fijn om te horen dat onze huismerkproducten je ook zo goed bevallen. We zien je graag weer terug in onze webshop! Groetjes, Jessica van 123inkt.
De levering is altijd snel en correct. Kom daarom graag terug!
Leuk om te horen dat je de volgende keer weer bij ons terugkomt, Jan. We helpen je dan ook graag weer snel en correct verder. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Prima producten, goede kwaliteit, snelle levering. Kortom betrouwbaar bedrijf, die levert wat je graag hebben wilt.
Hartelijk dank voor dit mooie compliment, Ed. We stellen je waardering zeer op prijs en staan ook bij een volgende bestelling graag weer voor je klaar. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Bestelde inkt was wel de juiste maar cartridge werd niet herkend door de printer. De volgende dag al andere inkt in huis en de printer doet het weer perfect. Goede service en zonder gedoe.
Wat fijn om te horen dat de nieuwe cartridge goed werkt! We zijn blij dat we dit zo voor je hebben kunnen oplossen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard weer voor je klaar. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Ik bestel al heel wat jaren bij 123 inkt. Ben een tevreden klant. Snelle levering, goede service, prima producten. En natuurlijk de prijzen van de huisproducten zijn erg fijn.
We waarderen het enorm dat je al jarenlang klant bij ons bent, Erica. Het is een groot compliment, en we hopen je ook in de toekomst van dienst te mogen zijn. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Altijd vlot, prima prijzen en als het nodig is ook nog eens prima service.
Bedankt voor je compliment over onze service, Marco. Fijn om te horen dat de producten ook steeds snel geleverd worden, daar doen we elke dag ons best voor. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Optijd en goedkoop, beter de originele inkt.
Hartelijk dank voor dit prachtige compliment, Lex. Daar worden we ontzettend blij van. We wensen je veel plezier met onze huismerk cartridges. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Super. Snel en compleet
Bedankt voor je mooie review en beoordeling, Petra. Dit waarderen we. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Heb vervangende 123inkt.nl cartridges besteld. Heel snelle en goede levering. Veel voordeliger vergeleken met originele producten.
Hartelijk dank voor je positieve reactie over onze huismerk cartridges en scherpe prijs. We zijn blij te horen dat de levering ook snel is verlopen. Hier doen we ons best voor. De volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Gebruik al jaren 123 inkt voor printer Perfecte kwaliteit gunstige prijs
Directe bevestiging met factuur. Zending correct in pakketje met een stel kaarten, pennen en plasric zakjes voor retourzenden van lege cartridges.
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC