Filter

Geweldige service chapo

Ene dag besteld en dag erop al bezorgd kan niet beter

Goede website en snelle levering

Top!!

Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website en een snelle levering. Echt geweldig, top!!

De prijs is wel erg gestegen

Betrouwbare en Hoge Kwaliteit

De huismerk inktpatronen van 123inkt.nl zijn een absolute aanrader en de slimste keuze voor elke printergebruiker. Ze leveren topkwaliteit voor een ongekend lage prijs. **Ongekende Waarde en Besparing** Het grootste voordeel van het 123inkt.nl huismerk is de **enorme besparing** op je printkosten. Deze cartridges zijn substantieel goedkoper dan de originele merken, waardoor honderden euro's per jaar kunt besparen. Bovendien zit er vaak **meer inkt** in de huismerk cartridges dan in de standaardpatronen van de fabrikant. Je betaalt minder én u hoeft minder vaak te vervangen – pure winst! Betrouwbare en Hoge Kwaliteit

Zoals van ouds, alles zeer naar wens.

Goede producten en volgens afspraak keurig op tijd bezorgd. Ook de tips en adviezen naar het juiste product stel ik zeer op prijs.

Uitstekende service en razendsnelle levering!

Wij zijn zeer tevreden over onze bestellingen bij 123inkt.nl. Het bestelproces verloopt telkens snel en overzichtelijk, en we worden steeds goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. De afhandeling is elke keer weer adequaat – alles wordt netjes verpakt en op tijd geleverd, precies zoals beloofd. De levering is steeds razendsnel: vaak hebben we de producten al de volgende dag in huis. Ook eerdere bestellingen zijn erg goed verlopen, wat voor ons het vertrouwen in dit bedrijf alleen maar versterkt. Wij blijven hier zeker bestellen en raden 123inkt.nl van harte aan! Met vriendelijke groet, Familie Roorda

Snelle en goede levering.

Prima levering en voordeel van betaling nalevering

wat ik ook bestel van m,n benodigheden het is er altijd.

ik ben niet zo goed met een computer te werken en maak ik weleens een foutje, maar krijg dan direct bericht terug en wordt het alsnog weer goed geregeld daar ben ik dan weer blij mee. groetjes R. braam.

Duidelijk snel kwaliteit

Heel duidelijke site, bestellen is snel gebeurd en dag later ontvang je je bestelling

Altijd snel goede spullen in huis

Al vele jaren mijn vaste adres voor inkt, maar ook printers, papier, van alles hebben ze.

Snelle levering, producten naar wens!

Ik verstuur ik nu veel CD's omdat ik een nieuwe muziek release heb waardoor mijn inkt en verzendenveloppen snel op waren. Makkelijk en snel de juiste producten besteld bij 123inkt en supersnel geleverd!

Uitstekende service

Snelle levering van het product

Prime uitstekende service

Regelmatig bestel ik inkt patronen van brother, dan bellen ze op om huismerk te proberen. Deze bevalt goed en geeft geen storing wel moet je ze snel gebruiken en niet lang laten liggen want dan doen ze het niet maar dat is dan mijn eigen schuld denk ik. Prima beleefde service en bestelling op tijd geleverd.

Snel geleverd good product

Mijn ervaring is als vanouds snel geleverd en een betrouwbaar product van goede kwaliteit. Ook het eigen merk is de moeite waard. Bovendien groot assortiment voor alle drukten voor kantoor.

Altijd 100%

De levering is altijd snel en correct. Kom daarom graag terug!

Prima bedrijf

Prima producten, goede kwaliteit, snelle levering. Kortom betrouwbaar bedrijf, die levert wat je graag hebben wilt.

Goede service!

Bestelde inkt was wel de juiste maar cartridge werd niet herkend door de printer. De volgende dag al andere inkt in huis en de printer doet het weer perfect. Goede service en zonder gedoe.

Jarenlange tevredenheid!!!!!

Ik bestel al heel wat jaren bij 123 inkt. Ben een tevreden klant. Snelle levering, goede service, prima producten. En natuurlijk de prijzen van de huisproducten zijn erg fijn.

prima bedrijf

Altijd vlot, prima prijzen en als het nodig is ook nog eens prima service.

Prima en snel

Optijd en goedkoop, beter de originele inkt.

Super. Snel en compleet

Prima bestellen en leveren.

Heb vervangende 123inkt.nl cartridges besteld. Heel snelle en goede levering. Veel voordeliger vergeleken met originele producten.

Prima kwaliteit, goede prijs

Gebruik al jaren 123 inkt voor printer Perfecte kwaliteit gunstige prijs

Ze doen wat ze beloven.

Directe bevestiging met factuur. Zending correct in pakketje met een stel kaarten, pennen en plasric zakjes voor retourzenden van lege cartridges.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC