Gebruik al jaren 123 inkt voor printer Perfecte kwaliteit gunstige prijs
Directe bevestiging met factuur. Zending correct in pakketje met een stel kaarten, pennen en plasric zakjes voor retourzenden van lege cartridges.
juiste mensen aan de telefoon deskundig en snel geregeld
Bedankt voor je mooie compliment over onze kundige collega’s. Dat is altijd fijn om te horen! We zien je graag weer terug in onze webshop! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Ik heb fotopapier en cartridges voor mijn Canon fotoprinter besteld, van het Canon merk en om uit te proberen van het huismerk van 123inkt. Ik werd na mijn bestelling gebeld door iemand van 123inkt die mij ervan verzekerde dat het huismerk goed is. En dat het levenslange garantie is. Dus mij werd geadviseerd om 2x het huismerk te bestellen. Dit heb ik gedaan, was ook goedkoper en de kwaliteit is top! Heel goed dat ze meedenken!
Wat leuk om te lezen dat je net zulke mooie foto's krijgt met ons fotopapier, en dat je het meedenken waardeert. Het is ook nog mooi meegenomen dat het flink scheelt in de kosten. De volgende keer staan we uiteraard weer graag voor je klaar. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Ben al jaren klant bij 123inkt.nl, en heb geen enkele aanmerking, Altijd vlotte levering, kan op de site terug kijken naar eerdere bestellingen. Altijd een duidelijk verhaal Prima om zaken mee te doen.
Bedankt voor je mooie compliment! We doen ons best om het bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. Ook bij je volgende bestelling staan we weer graag voor je klaar. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Ik stond / sta nog steeds als klant geregistreerd, perfect Mijn bestelling geplaatst, de bezorging zonder problemen, precies zoals dat werdaangegeven
Fijn om te lezen dat je je bestelling zo snel hebt ontvangen, Juup. Daar doen we ons best voor. We zien je graag weer terug in onze webshop. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Geweldig geregeld bedankt.
Wat leuk om t lezen, Gerard. Bedankt voor je mooie review! De volgende keer staan we graag weer voor je klaar. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Heel fijn, dat mijn laatste bestelling voor toner direct na het inloggen werd weergegeven. Zo kon ik zonder zoekwerk een herhaal bestelling plaatsen. Fantastisch.
Wat fijn om te horen dat alles zo vlot is verlopen, Wim. Dat scheelt inderdaad een hoop tijd! We kijken ernaar uit je de volgende keer weer bij ons te mogen verwelkomen. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Eenvoudig, snel en duidelijk: 100% vertrouwd !!
Bedankt voor je review Ton! We zijn blij om te horen dat je ons in vertrouwen hebt genomen. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Overzichtelijke website
Bedankt voor je review Esther! We zijn blij dat je tevreden bent over onze website, daar doen wij ons best voor. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Alles liep keurig
Bedankt voor je review Rob! Wat fijn om te horen dat alles keurig verliep, daar doen wij ons best voor. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Snel en simpel besteld en geleverd
Bedankt voor je review Cherly! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met ons, daar doen wij ons best voor. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Een goede en duidelijke website. Erg groot assortiment. Eigen merk producten doen niet onder de originele producten.
Bedankt voor je review Art! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met ons, daar doen wij ons best voor. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Zie boven.
Bedankt voor je review Jacques! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze snelheid, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
De bestelde cartridges worden zéér snel geleverd voor de beste prijs. Kortom TOP!
Bedankt voor je review Leon! We zijn blij om te horen dat je we je zo snel konden helpen, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Omdat het gewoon zo is!!
Bedankt voor je review Jacques! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service! Daar doen wij ons best voor. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Kreeg 4 cartridges van Canon waarvan 2 in originele verpakking en 2 in een plastic zakje. Een van de cartridges in het zakje was helemaal vies aan de buitenkant. Een hele rare aflevering van nieuwe inktpatronen. Hiervan foto gemaakt en bericht gestuurd naar klantenservice. Deze reageert helaas nergens op.
Bedankt voor je review Edith! Wat vervelend dat je op deze manier je bestelling hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je contact op willen nemen met [email protected]? Dan kunnen wij je wellicht verder helpen. Groetjes, Roelof van 123inkt
Wordt altijd goed geholpen en snelle levering.
Bedankt voor je review Theuna! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service, daar doen wij ons best voor. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Goede site eenvoudig te bestellen en snelle service
Bedankt voor je review Gerrit! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze site en service, daar doen wij ons best voor. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Service en zeer goed
Bedankt voor je review Ad! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service, daar doen wij ons best voor. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Had drums besteld voor mijn printer en inderdaad voor 23.00 besteld en de volgende dag had ik ze al en kon ik weer printen. Tevens een leuk cadeau erbij. Mooi zo.
Bedankt voor je review Hubertus! We zijn blij om te horen dat we je zo snel konden helpen. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Eenvoudige site, makkelijk bestellen en super snel geleverd. Ook oude bestellingen zijn snel in te zien en te herbestellen.
Bedankt voor je review Erwin! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze site, daar doen wij ons best voor. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
ze doen wat ze beloven voor 18 uur besteld morgen in huis en de printcasettes eigen merk zijn ook prima
Bedankt voor je review Ed! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle bezorging, daar doen wij ons best voor. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Snelle levering en prima producten. Kwalitatief uitstekend.
Bedankt voor je review Leo! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
123Inkt, een mooi concept. Snelle levering en goede nazorg.
Bedankt voor je review Jeroen! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service, daar doen wij ons best voor. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC