super snel geleverd, na 21 uur besteld en de volgende dag in huis. en de toners zijn van prima kwaliteit. volgende bestelling weer bij 123inkt.nl
Bedankt voor je review Martin! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over ons, daar doen wij ons best voor. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
De cartidges gaan lang mee en ze verrichten hun taak prima!! Niets op aan te merken.
Bedankt voor je review Siny! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze producten, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Overzichtelijk, duidelijk en snelle verzending!
Bedankt voor je review Bram! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over ons, daar doen we ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Niks op aan te merken. Makkelijk bestellen en betalen, snelle levering en goede producten.
Bedankt voor je review Willeke! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Als vertrouwd heeft 123ink.nl de bestelling in korte tijd geleverd, maar daarnaast hebben ze contact gemaakt over de keuze van het merk. Op basis van eerdere ervaringen van klanten hebben ze het huismerk aangepast en op een vergelijkbaar niveau gebracht als de merkproducten.. Prima actie
Bedankt voor je review Richard! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
zoals gezegd, een pakje van een A4 item, plat als een dubbeltje in een enorme doos met verder alleen plastic met lucht is belachelijk en daardoor zou ik niet meer hier bestellen!
Bedankt voor je review Wim! We willen graag onze producten graag goed aan laten komen. Zou je contact op willen nemen met [email protected]? Dan kunnen we kijken hoe we dit voor een volgende keer kunnen verbeteren. Groetjes, Roelof van 123inkt
Snelle verzending en altijd ben ik super vriendelijk geholpen. Echt een fijne betrouwbare winkel. Ik kan het iedereen aanraden, ook de eigen merk spullen zijn uitstekend en vervangen prima de echte merk produkten.
Bedankt voor je review Adrianne! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Mijn ervaring met 123-inkt is: bestellen-)betalen-)volgende dag in de brievenbus. Ideaal.
Bedankt voor je review Carina! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service, daar doen wij ons best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Groetjes, Roelof van 123inkt
Wordt echt de volgende dag geleverd en het eigen merkt werkt perfect!
Fijn dat je de bestelling snel hebt mogen ontvangen, Mary. Daar doen wij altijd ons best voor! Groetjes, Sanne van 123inkt
de bestelling komt altijd op de afgesproken tijd op het adres dus in een woord geweldig
Bedankt voor het compliment, Gerard! Groetjes, Sanne van 123inkt
Tot mijn verwondering werd mijn bestelling reeds op maandag bezorgd.
Fijn dat je de bestelling snel hebt mogen ontvangen, Ton. Daar doen wij altijd ons best voor! Groetjes, Sanne van 123inkt
Al vele malen mijn Canon cartridges besteld bij 123inkt. Altijd snel geleverd en altijd tegen scherpe prijzen. Ik ben zeer tevreden.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, John! Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Groetjes, Sanne van 123inkt
Hp inkt wordt niet herkent als origineel door de hp printer Letter knippert ondanks spoelen en alle andere oplossingmogelijkheden vanuit internet geprobeerd. Helpdesk komt niet verder dan algemeenheden en standaard antwoorden. Printer intussen onwerkbaar geworden terwijl screenshots en foto’s gevraagd wordt ter bewijslast. Is gedoe niet meer waard.
Wat balen dat de cartridge een melding geeft. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We zien inderdaad dat onze collega je stappen heeft gestuurd. In veel gevallen lossen deze stappen foutmeldingen op. In deze e-mail geeft mijn collega aan dat mochten de stappen de melding niet verhelpen, we graag een foto van e melding en je printertype ontvangen. De reden dat wij hierom vragen is niet ter bewijs maar om de exacte melding in te zien zodat we kunnen beoordelen of de melding te verhelpen is of we de garantie direct kunnen verlenen. We zien je reactie op de e-mail graag tegemoet zodat wij je zo snel mogelijk verder kunnen helpen en je weer snel kunt printen! Groetjes, Sanne van 123inkt
Mooie producten.goede kwaliteit en goede prijs. Snelle levering
Bedankt voor deze positieve review, Marlie! Groetjes, Sanne van 123inkt
komt altijd op afgesproken tijd aan ,met een aardigheid bij de bestelling wat door mij erg gewaardeerd wordt
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service, Willy. Tot de volgende bestelling! Groetjes, Sanne van 123inkt
Alles goed georganiseerd, makkelijke web, bezorging etc
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar! Groetjes, Sanne van 123inkt
Ik bestel al langere tijd bij 123inkt en ben telkens tevreden. De producten zijn van goede kwaliteit. Bestellen gaat eenvoudig en de levering is prima in orde. Ook de service is uitstekend: duidelijk, klantvriendelijk en behulpzaam.
Wat leuk om te lezen dat je al zo lang bij ons bestelt en steeds tevreden bent! Superfijn dat je de kwaliteit, het bestellen én onze service zo waardeert. Bedankt voor je vertrouwen, we helpen je ook de volgende keer graag weer verder! Groetjes, het Webcare team van 123inkt
Ben zeer tevreden over de snel geleverde producten en kwaliteit.
Super bedankt voor het delen van je ervaring! Graag tot een volgende keer! Groetjes, het Webcare team van 123inkt
Fijn te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor de mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! Groetjes, het Webcare team van 123inkt
Fantastische website, eerdere bestelling kun je makkelijk herhalen. Daarnaast heb je de volgende dag in huis. Wat wil je nog meer?
Bedankt voor je mooie review, Boudewijn! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de website en het eenvoudig herhalen van je bestellingen. Fijn dat ook de snelle levering naar tevredenheid is. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ze doen wederom weer wat ze beloven, snelle levering
We zijn blij om te lezen dat de belofte van de snelle levering wederom is nagekomen, Bas! We blijven ons best doen om onze belofte na te kunnen komen. Groetjes, Lesley van 123inkt
Goede producten en het werkt uitstekend Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de bestelde producten, Cees! Fijn dat de producten goed bevallen en je zo blij bent met de resultaten. We kijken er naar uit om je weer te mogen helpen! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik had inkt nodig ,heb het op vrijdag besteld met extra bezorg kosten zodat ik het zaterdag binnen zou krijgen .Maar zaterdagmorgen kreeg ik een bericht dat de bezorger verhinderd was en niet zou bezorgen .ze zouden het nu maandag bezorgen maar weer het zelfde bericht en zo heb ik het pas dinsdag binnen gekregen. dit is niet de fout van jullie maar van dhl
Bedankt voor je review, Marcel! Wat jammer dat de levering niet helemaal vlekkeloos is verlopen, waardoor je pakket pas een aantal dagen later bij je is aangekomen. Wij zullen je feedback meenemen en ook delen met de vervoerder, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden! Groetjes, Lesley van 123inkt
Eenvoudig te bestellen, de volgende dag geleverd, goed verpakt en een prima produkt voor een goede prijs. Een aanrader
Bedankt voor je mooie woorden, Harm! Fijn dat het plaatsen van de bestelling soepel is verlopen en je de bestelling de volgende dag al in huis had. Goed om te lezen dat het product aan de wensen voldoet en de prijs goed beviel. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Altijd benieuwd wat er extra is toegevoegd aan het pakket (pennen etc.)
Fijn om te horen dat je bestelling goed en correct is bezorgd, Henk! Leuk dat we je elke keer weer kunnen verrassen met een kleinigheidje. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC