Filter

heel goed

komt altijd op afgesproken tijd aan ,met een aardigheid bij de bestelling wat door mij erg gewaardeerd wordt

super webwinkel

Alles goed georganiseerd, makkelijke web, bezorging etc

ruime keuze snelle bezorging en goede service

Ik bestel al langere tijd bij 123inkt en ben telkens tevreden. De producten zijn van goede kwaliteit. Bestellen gaat eenvoudig en de levering is prima in orde. Ook de service is uitstekend: duidelijk, klantvriendelijk en behulpzaam.

Snel geleverd EN degelijk verpakt.

Ben zeer tevreden over de snel geleverde producten en kwaliteit.

Goed en snel

Fantastische website, eerdere bestelling kun je makkelijk herhalen. Daarnaast heb je de volgende dag in huis. Wat wil je nog meer?

Ze doen wederom weer wat ze beloven, snelle levering

Goede producten en het werkt uitstekend Ik ben zeer tevreden over het resultaat

slechte bezorging van dal

Ik had inkt nodig ,heb het op vrijdag besteld met extra bezorg kosten zodat ik het zaterdag binnen zou krijgen .Maar zaterdagmorgen kreeg ik een bericht dat de bezorger verhinderd was en niet zou bezorgen .ze zouden het nu maandag bezorgen maar weer het zelfde bericht en zo heb ik het pas dinsdag binnen gekregen. dit is niet de fout van jullie maar van dhl

Perfecte beleving

Eenvoudig te bestellen, de volgende dag geleverd, goed verpakt en een prima produkt voor een goede prijs. Een aanrader

Geen klagen! Precies wat ik had besteld.

Altijd benieuwd wat er extra is toegevoegd aan het pakket (pennen etc.)

Snel

Snel en duidelijk

Bestellingen stipt en op tijd uitgevoerd.

Bestellingen stipt en op tijd uitgevoerd.

Ik bestelde een cartridge voor mijn printer en de volgende dag al in huis. Ook zit er altijd een leuke attentie bij.

Goede telefonische hulp, snel alles besteld en geleverd. Erg blij mee.

Een goede ervaringen

Tevreden

Op voorraad

Altijd op voorraad wat ik nodig heb. Overzichtelijke website. Razendsnelle verzending.

inktcartridges daags na bestelling binnen, alles correct afgehandeld.

goede bezorging.

Een snelle correcte zending voor een goed prijs

geweldig bedrijf

snel,goede produkten en altijd een gift in de doos

Op zondagavond besteld en maandag in de ochtend al geleverd zeer snel en keurig verpakt

Primabedrijf dat waar maakt wat ze beloven.

Prima prijzen en goede producten.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Heb al vaker bij 123inkt besteld. Altijd naar wens. Irriteer me wel aan het kontinue opdringen van het eigen merk. Ik snap dat het wat goedkoper is maar als ik een keuze heb gemaakt moet je stoppen met aandringen. Nu gaat er door kleurgebruik en onhandig geplaatste knoppen een soort van misleiding ontstaan die gaat irriteren.

Super product super service

Ik gebruik op advies van 123 inkt al jaren hun eigen merk cardridges voor mijn twee Canan printers. Een van deze printers is ook door 123 inkt geleverd. Goed advies.

Perfecte site voor wat ik nodig heb.

Snel en correct geleverd.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC