komt altijd op afgesproken tijd aan ,met een aardigheid bij de bestelling wat door mij erg gewaardeerd wordt
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service, Willy. Tot de volgende bestelling! Groetjes, Sanne van 123inkt
Alles goed georganiseerd, makkelijke web, bezorging etc
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. De volgende keer staan wij graag weer voor je klaar! Groetjes, Sanne van 123inkt
Ik bestel al langere tijd bij 123inkt en ben telkens tevreden. De producten zijn van goede kwaliteit. Bestellen gaat eenvoudig en de levering is prima in orde. Ook de service is uitstekend: duidelijk, klantvriendelijk en behulpzaam.
Wat leuk om te lezen dat je al zo lang bij ons bestelt en steeds tevreden bent! Superfijn dat je de kwaliteit, het bestellen én onze service zo waardeert. Bedankt voor je vertrouwen, we helpen je ook de volgende keer graag weer verder! Groetjes, het Webcare team van 123inkt
Ben zeer tevreden over de snel geleverde producten en kwaliteit.
Super bedankt voor het delen van je ervaring! Graag tot een volgende keer! Groetjes, het Webcare team van 123inkt
Fijn te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Bedankt voor de mooie beoordeling en graag tot een volgende keer! Groetjes, het Webcare team van 123inkt
Fantastische website, eerdere bestelling kun je makkelijk herhalen. Daarnaast heb je de volgende dag in huis. Wat wil je nog meer?
Bedankt voor je mooie review, Boudewijn! Super om te lezen dat je zo tevreden bent over de website en het eenvoudig herhalen van je bestellingen. Fijn dat ook de snelle levering naar tevredenheid is. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ze doen wederom weer wat ze beloven, snelle levering
We zijn blij om te lezen dat de belofte van de snelle levering wederom is nagekomen, Bas! We blijven ons best doen om onze belofte na te kunnen komen. Groetjes, Lesley van 123inkt
Goede producten en het werkt uitstekend Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over de bestelde producten, Cees! Fijn dat de producten goed bevallen en je zo blij bent met de resultaten. We kijken er naar uit om je weer te mogen helpen! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik had inkt nodig ,heb het op vrijdag besteld met extra bezorg kosten zodat ik het zaterdag binnen zou krijgen .Maar zaterdagmorgen kreeg ik een bericht dat de bezorger verhinderd was en niet zou bezorgen .ze zouden het nu maandag bezorgen maar weer het zelfde bericht en zo heb ik het pas dinsdag binnen gekregen. dit is niet de fout van jullie maar van dhl
Bedankt voor je review, Marcel! Wat jammer dat de levering niet helemaal vlekkeloos is verlopen, waardoor je pakket pas een aantal dagen later bij je is aangekomen. Wij zullen je feedback meenemen en ook delen met de vervoerder, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden! Groetjes, Lesley van 123inkt
Eenvoudig te bestellen, de volgende dag geleverd, goed verpakt en een prima produkt voor een goede prijs. Een aanrader
Bedankt voor je mooie woorden, Harm! Fijn dat het plaatsen van de bestelling soepel is verlopen en je de bestelling de volgende dag al in huis had. Goed om te lezen dat het product aan de wensen voldoet en de prijs goed beviel. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
Altijd benieuwd wat er extra is toegevoegd aan het pakket (pennen etc.)
Fijn om te horen dat je bestelling goed en correct is bezorgd, Henk! Leuk dat we je elke keer weer kunnen verrassen met een kleinigheidje. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Snel en duidelijk
Top om te lezen dat alles duidelijk was én snel is verlopen, Brian! Bedankt voor je mooie review en graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Bestellingen stipt en op tijd uitgevoerd.
Goed om te lezen dat de bestelling op tijd worde uitgeleverd en bezorgd, Piet! We blijven ons best doen om de bestelling zo goed mogelijk voor je af te wikkelen. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik bestelde een cartridge voor mijn printer en de volgende dag al in huis. Ook zit er altijd een leuke attentie bij.
Fijn dat je de bestelling zo snel mocht ontvangen, Henk! Leuk dat je het extra'tje bij je bestelling zo waardeert, daar doen we het voor! Groetjes, Lesley van 123inkt
Goede telefonische hulp, snel alles besteld en geleverd. Erg blij mee.
Bedankt voor je fijne review, Han! Super dat je telefoon goed bent geholpen en dat de bestelling vlot bij je aankwam. In de toekomst staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Lesley van 123inkt
Tevreden
Super om te lezen dat je zo tevreden bent, Mattie! Bedankt voor je 5* review! Groetjes, Lesley van 123inkt
Altijd op voorraad wat ik nodig heb. Overzichtelijke website. Razendsnelle verzending.
Bedankt voor je mooie woorden, Herma! Fijn dat de gewenste producten direct te leveren zijn en dan ook snel bij je worden bezorgd. We zien je graag nog eens terug! Groetjes, Lesley van 123inkt
goede bezorging.
Top om te lezen dat de bestelling goed is afgehandeld én snel is geleverd, Gerard! We blijven ons best doen om dit zo vol te houden! Groetjes, Lesley van 123inkt
Een snelle correcte zending voor een goed prijs
Super om te lezen dat je zo tevreden bent over snelle levering én de goede prijzen, Henny! Dat stellen we zeer op prijs. We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Groetjes, Lesley van 123inkt
snel,goede produkten en altijd een gift in de doos
Bedankt voor je fijne review, Jac! Top dat de producten snel worden geleverd en je tevreden bent over de kwaliteit hiervan. Leuk dat je het kleinigheidje waardeert, we doen het graag! Groetjes, Lesley van 123inkt
Op zondagavond besteld en maandag in de ochtend al geleverd zeer snel en keurig verpakt
Wat fijn om te lezen dat je bestelling zo snel en netjes verpakt is geleverd, Tom! Zelfs al in de ochtend na je bestelling op zondagavond! Groetjes, Lesley van 123inkt
Prima prijzen en goede producten.
Goed om te lezen dat de beloftes worden nagekomen! Fijn dat ook de prijzen en de producten aan de wensen voldaan. In de toekomst helpen we je graag weer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Heb al vaker bij 123inkt besteld. Altijd naar wens. Irriteer me wel aan het kontinue opdringen van het eigen merk. Ik snap dat het wat goedkoper is maar als ik een keuze heb gemaakt moet je stoppen met aandringen. Nu gaat er door kleurgebruik en onhandig geplaatste knoppen een soort van misleiding ontstaan die gaat irriteren.
Fijn om te lezen dat je al vaker bij ons terugkomt, René! Goed dat je aangeeft dat het aandringen op het eigen merk soms irritatie kan geven , dat is uiteraard niet onze bedoeling. Wij zullen deze feedback meenemen en delen met de juiste afdeling, zodat we hierin kunnen verbeteren. Groetjes, Lesley van 123inkt
Ik gebruik op advies van 123 inkt al jaren hun eigen merk cardridges voor mijn twee Canan printers. Een van deze printers is ook door 123 inkt geleverd. Goed advies.
Wat fijn dat je al jaren tevreden bent met de huismerkcartridges en dat het advies goed heeft geholpen, Thom! Fijn dat de printer die je bij ons hebt aangekocht ook aan de wensen voldoet. Graag tot een volgende keer! Groetjes, Lesley van 123inkt
Snel en correct geleverd.
Fijn dat je bestelling snel en correct is geleverd, Ewie! Dat waarderen we enorm. Hopelijk zien we je snel weer terug! Groetjes, Lesley van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC