Alles duidelijk snel en BETROUWBAAR !!!
Snelle service Uitstekende materiaal
Zeer tevreden, altijd snelle bezorging. Vandaag besteld morgen bezorgd. Problemen worden direct opgelost. Al jaren trouwe klant.
Onze ervaring is heel goed met deze site. Het is zeer gebruiksvriendelijk, bestellingen zijn eenvoudig te plaatsen. Hebben onlangs ook contact gehad met de klantenservice en ook deze was uitstekend! We hadden bestelling niet ontvangen van de vervoerder en er werd meteen een nieuwe zending gestuurd. Zeer vriendelijk personeel. Ook het recyclen van oude inktpatronen is eenvoudig en is goede zaak voor het milieu. Kortom 123inkt.nl is een aanrader !
Inktpatronen besteld voor mijn printer, makkelijk overzicht op de website voor je printer en keuze is makkelijk te vinden onder de printers, en de codenaam die op het doosje staat. Dus deze altijd bewaren ! Vandaag besteld, morgen in huis
bestel meestal inktpatronen maar in de toekomst meer op 123inkt kijken voor andere dingen. Zeer tevreden met leveringen.
Prima.
Ik was op zoek naar foto papier voor mijn Brother kleuren laserprinter. Ik was niet zeker van de keuze, dus even een mailtje gestuurd. Dezelfde dag nog reactie. Papier gelijk besteld, de volgende dag in huis. Prachtig glanzende prints. TOP!
Had een printer gekocht echter was anders dan ik gelezen had . Mocht terug gestuurd worden waarbij ik niet de kosten hoefte te betalen
Blij dat we zo konden helpen. We zien je graag terug bij je volgende bestelling! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Prima A4 fotopapier 260 grams om foto's op af te drukken.
Fijn dat het fotopapier aan je verwachtingen voldoet. Graag tot de volgende bestelling. Groetjes, Jessica van 123inkt.
De bestelling is snel afgehandeld en idem geleverd!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze snelle levering! Hier zetten we ons volledig voor in. We zien je graag weer terug in onze webshop! Groetjes, Jessica van 123inkt.
UITSTEKEND GEREGELD.
Wat leuk om te lezen, Louis. Bedankt voor je mooie review. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Ik had inktcartridgers besteld voor mijn printer. Helaas ging de printerkop stuk. Kon de oude cartridgers retour zenden en kreeg hiervoor een tegoedbon. Ik heb een nieuwe printer bij hun besteld en de volgende dag was hij al bij ons op kantoor. Snelle levering dus. Heel erg tevreden
Bedankt voor je beoordeling. Voor huismerkproducten geldt bij ons levenslange garantie. Fijn dat we je hiermee konden helpen. Graag tot de volgende keer. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Reeds sinds jaren bestel ik bij 123inkt.nl ! Steeds weer opnieuw zeer tevreden over de service verlening. Snel en accuraat !
We zijn blij dat je al geruime tijd bij ons bestelt en dat je tevreden blijft, Dorus. Dit waarderen we. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Overzichtelijke website, eenvoudig bestelproces en snelle afwikkeling van de bestelorder. Het huismerk (cartridges) zijn van hoge kwaliteit. Jammer is echter dat voor verzending € 4,95 wordt gevraagd!
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring, Dick. Om de laagste prijs garantie te kunnen handhaven, brengen we verzendkosten in rekening. Zo kunnen we je altijd de scherpste prijs aanbieden. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Wij bestellen al jarenlang bij 123inkt omdat het makkelijk te bestellen is, goedkoper is dan de officiële merken maar wel vergelijkbaar en ook zoals het beloofd word, de volgende dag geleverd. Kortom een prima en betrouwbaar bedrijf.
Het doet ons goed dat je al zo lang bij ons bestelt. We hopen je ook in de toekomst weer snel van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Heel veel artikelen op voorraad en een snelle levering. Heel prettig bedrijf om on line producten te bestellen.
Dank je wel voor je compliment over onze voorraad! We zijn blij dat we je kunnen voorzien van de producten die je zoekt. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Mijn bestelling was supersnel geleverd en de prijs was ook in verhouding Wat ik jammer vind is dat bij elke levering weer een kaartspel en een pen zit dat is de eerste keer superleuk en attent maar bij vervolg bestellingen niet nodig en dat vind ik zelf zonde van het geld.
Fijn dat je bestelling snel is geleverd. We hopen dat je tevreden bent met je aankoop. Zou je je gegevens kunnen doormailen naar [email protected] dan kunnen we in je account vermelden dat je liever geen gadgets meer ontvangt. Groetjes, Jessica van 123inkt.
De inkt was natuurlijk weer op, op een moment dat het niet goed uitkwam. Originele cartridge besteld van hp bij 123inkt. Kort daarna telefoon van een vrouwelijke medewerkster van 123inkt, waarom ik de originele had besteld. Ik verteld dat mijn hp printer het alleen maar doet met de originele hp cartridge. Toen vertelde de medewerkster dat 123inkt de originele cartridges zelf afvullen met meer inkt dan hp en of ik dat eens wilde proberen. En voor een kleine prijs kon ik er een kleuren cartridge bijkopen. De volgende dag lag het pakketje al vroeg in de brievenbus, en kon ik ze uitproberen. En tot mijn grote verbazing werkte het direct en kreeg ik mijn project nog op tijd afgedrukt. Hartelijk dank aan 123inkt en de geweldige medewerkster die heel goed mee denkt met de klant. CHAPO. Graag zou ik een recycle zakje ontvangen voor een stuk of vijf lege of gedeeltelijk lege cartridges, b.v.d.
Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Grietje. Fijn dat ons huismerk zo goed bevalt en naar wens werkt. Op onze website kunt je een retourlabel aanvragen voor de lege cartridges. Dit kun je vinden onder het kopje cartridge recycling . Groetjes, Jessica van 123inkt.
Snel geleverd en de producten zijn goed. Ik had per ongeluk de verkeerde cartridges besteld en dat wordt weer snel en soepel opgelost
Bedankt voor je leuke review en beoordeling. Fijn dat we je hiermee hebben kunnen helpen. De volgende keer staan we graag weer voor je klaar! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Automatisch kom je, ondanks de reclame van andere bedrijven bij 123inkt.nl weer terug. Snelle levering. O ja en een uitgebreide site. Groet John
We zijn blij dat je ons blijft kiezen voor je aankopen. We waarderen je vertrouwen enorm. Graag tot de volgende keer. Groetjes, Jessica van 123inkt.
snel, correct, prijs gunstig
Hartelijk dank voor je compliment! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle en correcte service. Hier doen we ons best voor! Groetjes, Jessica van 123inkt.
Goede produkten tegen scherpe prijs
We zijn trots op onze scherpe prijzen en blij dat ze gewaardeerd worden. Graag tot de volgende keer in onze webshop! Groetjes, Jessica van 123inkt.
goede ervaring, alleen de bezorging door dhl ging alle perken te buiten
Goed dat je dit kenbaar maakt, Adriaan. Wat balen dat de bezorging niet naar wens is verlopen. Zou je ons willen mailen wat er gebeurd is naar [email protected] dan kijken we graag met je mee. Groetjes, Jessica van 123inkt.
Heel fijn om te weten dat je wat je besteld de volgende dag in de brievenbus ligt.
Super dat alles altijd zo snel en goed geregeld is. Dit motiveert ons enorm. We zien je graag terug bij je volgende bestelling. Groetjes, Jessica van 123inkt.
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC