Filter

Kwaliteit

Ruime keuze en acties. Goede en snelle service. Professioneel verpakt en geleverd. Een aanrader!

Ben altijd tevreden over 123inkt

Snelle levering!! Ook bij een probleem kreeg ik antwoord!!

Je zit nooit langer dan 1 dag zonder inkt

Je zit nooit langer dan 1 dag zonder inkt

Super bedrijf.

Een telefoontje over de nog niet ontvangen bestelling, en in 3 minuten opgelost. Zeer vriendelijke telefoniste, beleeft en met humor. Dit vond ik een fijn gesprek. Tot de volgende keer.

Goed verzorgd.

Steeds goed ontvangen, alleen ik print nu niet heel veel maar zorg wel voor voorraad. Bedankt daarvoor.

super handig de snelle levering!

snel en goed

snel bestellen en snel leveren wat ik nodig heb.

perfect product en zoals belooft

elke bestelling komt goed aan geen klachten super leverancier

Bestelling op tijd ontvangen.goede communicatie, altijd blij met de meegestuurde pennen etc.

Snelle levering van HP cartridges zodat mijn printer weer perfecte afdrukken leverde.

Ook altijd fijn als geschenk de prima schrijvende pennen te ontvangen!

Prima geregeld

Het bestelde komt keurig op tijd aan !

Waardeloze service en reactietijd

Na inmiddels 15/20 jaar klant te zijn kreeg ik deze keer bij mijn bestelling een eigen huismerk cartridge, die bij het indoen ging lekken en niet werd geaccepteerd door de printer. Alles dus onder de inkt, wat een behoorlijke rotzooi gaf. Zelfs op mijn trui zat inkt. Meteen een foto gemaakt van de lekkende cartridge en opgestuurd met uitleg naar 123 inkt. Na 4 dagen een reactie , waarbij gevraagd werd naar mijn type printer( dit staat ook bij hun in het systeem). Dit dezelfde dag meteen teruggestuurd en vervolgens weer gewacht. Tot zondag( vandaag). Toen kreeg ik de reactie, dat ze een nieuwe opsturen , zodat ik snel weer kan printen ( 10 dagen verder inmiddels) , maar ik moest de oude cartridge bewaren en het nummer van de cartridge laten zien. Ik had de eerste keer al een foto meegestuurd van de lekkende cartridge. Ik moet de cartridge bewaren tot 123 inkt zegt , dat ik hem weg mag doen. Bij de nieuwe zit namelijk een nota, maar die hoef ik niet te betalen. Pas als 123 inkt de foto heeft van de lekkende cartridge krijg ik een creditnota en mag ik hem weggooien. Jullie begrijpen, dat ik een lekkende cartridge geen dag bewaar. Laat staan 2 weken. Ik ben er dus helemaal klaar mee en dat om een huismerk cartridge van ongeveer 10 euro. Een betere service en reactietijd had ik wel verwacht voor die paar euro. 123 inkt heeft een klant minder. En pas op voor het huismerk, want dat gaat wel vaker mis lees ik

Alles goed verlopen

Bestelling inktpatronen voor Canon printer. Al langere tijd zeer tevreden klant bij 123 inkt . Probleemloos bestellen en snelle levering. Goede kwaliteit!, voor een redelijke prijs.

Klanten service

Naaraanleiding van mijn bestelling en een klacht over een niet werkende inktpatroon wacht ik al enkele dagen op een oplossing vanuit 123inkt klantenservice. Dit terwijl men binnen 1 dag het behandeling zou nemen.

Prima en betrouwbare organisatie

Snelle levering Goede producten Kortom dikke pluim

Het bezorging slecht

Het zou woensdag avond bezorgd worden niet geweest waren de hele avond thuis Maar het is een appartement dus weer weggegaan dat gebeurt vaker Kon na vrijdag na 15.00u op halen in een DHL depo Dus de bezorging kan beter maar ook bij PostNL gebeurt het

Prima toners voor HP laserprinter

Ik gebruik al een aantal jaren de toners van 123Inkt.nl en ben daar zeer tevreden over. Ze maken de printcapaciteit waar met goede kleuren, een goede prijs/kwaliteitverhouding dus!

Super service

Post nl bezorgde mijn pakketje als of ze er met een vrachtwagen over hadden gereden doosje plat alles kapot zelfs de cartridge lekte, gelijk gebeld naar 123 inkt de volgende dag had ik al een nieuwe in huis , super service van 123 inkt

Ik ben wel tevreden over de HP producten

Echter heb wel een paar opmerkingen; We hadden 2 HP Cartridges besteld voor € 85,00. Komt de bezorger aan de deur met een verpakking die half open was. Deze mensen hebben altijd haast dus zijn weer weg voor je er erg in hebt. Gelukkig zaten de 2 cartridges er nog in samen met 10 reclame pennen. Ik weet dat je gegeven paard niet in de bek mag kijken maar ik zit niet te wachten op deze pennen. Wij gebruiken ze niet omdat ze vervelend schrijven dus verdwijnen ze bij ons in het afval. Met vriendelijke groet Jan

Zeer goede ervaring

Top ervaring en qualiteit, en vandaag besteld en de volgende dag in huis. Ik raad iedereen 123inkt.nl aan!

super goed

Beter dan super goed kan niet en heb ik ook geen woorden voor. Snel en betrouwbaar.

Terribly expensive

Hij was verschrikkelijk duur, de inkt raakte snel op, we kochten de printer bij 123Inkt.nl, maar de printer bedroog ons. Eerst gaf hij aan dat er één inktpatroon ontbrak, dat was op, dus kochten we hem, toen gaf hij er twee aan, die we apart kochten, en toen gaf hij aan dat de laatste inktpatroon op was. We kochten alle inktpatronen apart, en dat was duur, plus de verzendkosten. We hadden spijt van de aankoop van deze printer. Vier inktpatronen in totaal kostte ons € 80. Het apparaat laat je niet alle inktpatroon in één keer verwijderen, tenzij deze al op is.

Zeer prettig en kundig geholpen

Ook werd gewezen op de goedkoopste wijze van artikelen aanschaffen

Wederom snelle levering van 123 inkt

De ene dag een bestelling gedaan bij 123 inkt en de andere dag zoals gewoonlijk geleverd gekregen met de attentie van de pennen, altijd leuk om te mogen ontvangen, toppie.

Heel prettig om zaken mee te doen

Opnieuw eerder bestelde etiketten besteld. Medewerker wist meteen welke het waren. Herinnerde mij ook nog aan eerder bestelde artikelen of deze nog nadog waren. Drong niet verder aan op mijn negatieve reactie. Voelde me echt als klant behandeld. Dag later gebeld omdat in Word naar het merk en type wordt gevraagd, deze medewerker kwam prompt met het antwoord. Advies dir voortaan op de doos zetten.

56 Nieuw Walden

Nederhorst den berg 1394 PC