Snelle levering van hoogwaardige inktcartridges.
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze inktcartridges. Groetjes, Sharon van 123inkt
- Makkelijk online bestellen - Ruime keuze - Prijzen goed - Snelle levering - Prima service
Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze makkelijke online bestelopties, ruime keuze, goede prijzen, snelle levering en prima service. Groetjes, Sharon van 123inkt
Ik had verschillende zaken gekocht en die werden allen juist geleverd en ongeschonden gelukkig. De verpakking was namelijk ingescheurd en aan de andere kant losgeraakt en de hoeken ingedrukt. Onduidelijk of dat is ontstaan door slecht verpakken of door slecht vervoeren door DHL. Ik had neerzettoestemming gegeven aan DHL, maar dat was niet juist opgevolgd waardoor het pakket zichtbaar was van buiten de tuin.
Bedankt voor je review en je feedback. Fijn om te horen dat de producten in ieder geval ongeschonden zijn aangekomen. Het spijt ons dat de verpakking niet in orde was en dat de afleverafspraken met DHL niet goed zijn opgevolgd. We nemen dit mee om onze service en samenwerking met de vervoerder te verbeteren. Groetjes, Sharon van 123inkt
Vrijdagmiddag besteld, de volgende zaterdagochtend in huis. Producten waren conform mijn verwachtingen.
Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je bestelling snel en compleet is geleverd en dat de producten aan je verwachtingen voldoen. Groetjes, Sharon van 123inkt
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. Groetjes, Sharon van 123inkt
Na bestelling snel geleverd en vooral prima producten waarover ik alleen maar kan zeggen: toppie
Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering en de kwaliteit van onze producten. Groetjes, Sharon van 123inkt
We hebben een ventilator besteld die de dag erna geleverd zou worden. 's Morgens kregen we een mailtje dat het waarschijnlijk een dag later zou worden door problemen bij de vervoerder. DHL heeft echter toch nog dezelfde dag de bestelling afgeleverd. De website van 123inkt is duidelijk en het hele proves van bestellen gaat snel. Dus een goede waardering voor deze site is wel op zijn plek.
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze duidelijke website en het snelle bestelproces. Geweldig dat DHL de bestelling toch op tijd heeft afgeleverd ondanks de vertraging. Groetjes, Sharon van 123inkt
Na tweemaal per ongeluk een fout vanuit het magazijn met mijn bestelling, ben ik zeer tevreden met de snelle services om mijn bestelling compleet thuis te krijgen. Het maakt ze dus duidelijk niet uit of het om een kleine bestelling of grote bestelling ging, we zijn super netjes en snel geholpen. Top services. Een zeer tevreden klant.
Bedankt voor je uitgebreide review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle en nette service, ondanks de eerdere fouten. Fijn dat we alles naar wens hebben kunnen oplossen! Groetjes, Sharon van 123inkt
Denkt mee bij de aankopen en belt je op voor adviezen
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je onze klantvriendelijkheid waardeert en dat we met je meedenken bij je aankopen. Groetjes, Sharon van 123inkt
Vandaag besteld , morgen in huis wordt 100% waargemaakt. De kwaliteit van de eigen merk printerinkt is onberispelijk voor een zeer aantrekkelijke prijs. Voor mij vaste leverancier!
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat de levering altijd snel en correct is en dat je tevreden bent over de kwaliteit en prijs van onze huismerk printerinkt. Geweldig dat je ons als vaste leverancier ziet! Groetjes, Sharon van 123inkt
De kwaliteit van de inkt is zoals altijd heel goed.
Goed om te lezen dat je tevreden bent over de kwaliteit. Bedankt voor het delen van je ervaring en hopelijk tot een volgende keer!
mooi op tijd thuis afgeleverd en gelijk in de printer gedaan
Fijn om te lezen dat alles vlot en op tijd is verlopen. Bedankt voor de beoordeling en plezier met je aankoop!
Snelle service, snelle kevering
Fijn te lezen dat je de bestelling snel in huis had! We hopen je snel nog eens terug te zien!
Word snel en goed geholpen. Altijd wat extra's!
Heel fijn dat je zo tevreden bent. We hopen je snel weer terug te zien!
Snelle levering en prima kwaliteit.
Bedankt voor het delen van je ervaring en de 10* beoordeling, Jack!
De inkt werd snel geleverd met ook nog pennen erbij als cadeautje! Ook handig dat je de lege cartridges kun recyclen.
Wat leuk om te lezen dat je blij bent met de snelle levering en de pennen als cadeautje. Ook fijn dat je gebruikmaakt van onze recyclemogelijkheid voor lege cartridges. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer!
eenvoudig bestelling plaatsen en binnen een paar dagen is het gewenste artikel binnen.
Bedankt voor je mooie woorden, Hunk! Graag tot een volgende keer!
Zonder problemen werd de juiste inkt patroon opgestuurd. Ondanks dat ik zelf de verkeerde besteld had. Ik kan de verkeerde bestelling terug sturen. Zonder extra onkosten. Ik wacht nog wel op de mail voor retour verkeerde bestelling. Erg vriendelijke mevrouw.
Fijn om te lezen dat alles goed is opgelost en dat je tevreden bent met onze service. Heb je al in je ongewenste/spam map gekeken? Vaak komt de mail in een van deze mappen terecht. Mocht dit niet het geval zijn, laat het dan gerust weten. Dan sturen we de retourgegevens even opnieuw!
Bestellen ging gemakkelijk De producten zijn zeer snel geleverd En ze voldoen aan de verwachtingen
Wat fijn om te lezen dat het bestellen makkelijk ging, de levering snel was en de producten aan je verwachtingen voldoen. We hopen je binnenkort weer terug te zien!
My experience was so amazing actually every time nice products great quality and delivery time was good.
Thank you so much for your kind words! We look forward to serving you again!
Snelle levering, top kwaliteit en hele goede service
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over onze service, dit houden we graag zo! Bedankt voor de 10* en graag tot een volgende keer!
Ik zocht een verlichte globe voor mijn kleinkind, met landsgrenzen én landschappen. Tot mijn verbazing vind ik die bij 123inkt, de mooiste en de voordeligste. Top! 123inkt blijft verbazen. Maar geen gele pennen in de doos, da's dan weer jammer...
Leuk dat we je zo hebben weten te verrassen met de globe én de prijs! Wel jammer dat de gele pennen er niet bij zaten, die zullen er de volgende keer wel weer bij zitten ;)
ik ben zeer tevreden over de snelle en vriendelijke afhandeling van mijn bestelling, en ook nog een klein presentje erbij!!
Bedankt voor de mooie woorden, fijn dat je zo tevreden bent! We staan bij een volgende bestelling graag weer voor je klaar.
Al jaren klant en elke bestelling wordt de volgende dag geleverd. De kwaliteit is goed en de prijzen zijn concurrerend. Ik ben als particulier zeer tevreden met123 inkt.
Leuk om te lezen dat je al jaren klant bent, dit houden we graag zo! Bedankt voor het plaatsen van je 10* beoordeling en graag tot een volgende keer!
Het bestelde product zelf kunnen afhalen bij een bedrijf in de buurt zou een upgrade zijn !
Top dat de levering altijd snel en correct is, laten we dit zo houden! Dank voor je tip over afhalen bij een lokaal punt, we nemen je feedback mee!
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC