Zoals jarenlange klant heb ik een goede ervaring met 123inkt.nl, en ook met 123accu.nl. Ikan alleen maar positieve zaken melden over de webwinkels, met hun enorme assortiment.
Wat super om te lezen dat je al jarenlang goede ervaringen met ons hebt, bedankt voor het delen hiervan! Fijn dat ons assortiment je zo bevalt en bedankt voor je vertrouwen in 123inkt.nl en 123accu.nl!
Ik had inkt voor printer besteld. s'middags besteld de volgende dag in huis. Fantastisch.En ook nog een cadeautje erbij. Prima geregeld. Kan 1.2.3.inkt aanbevelen. Jeanne
Wat een mooie woorden, dank voor de beoordeling en hopelijk tot een volgende keer!
Vier dagen na m'n bestelling heb ik de zending ontvangen, die weliswaar niet allemaal in de originele (Brother) verpakking zaten, maar enfin, de zending was compleet en de verpakking was degelijk genoeg zodat er weinig mee kon gebeuren. Ik ben blij met m'n bestelling. Dat de zending vier dagen onderweg was, lag waarschijnlijk aan Post NL, waar 't blijkbaar ook vakantietijd is! Misschien de volgende keer toch kiezen voor DHL.
Fijn dat de bestelling compleet en veilig is aangekomen, ondanks de verpakking en vertraging. Hopelijk verloopt het de volgende keer nóg sneller. Bedankt voor het delen van je ervaring en graag tot een volgende keer!
Regelmatig, al meer dan 20 jaar bestel ik hier mijn producten. De producten worden snel geleverd, zijn van goede kwaliteit tegen lage prijzen. Een leuke bijkomstigheid zijn de cadeautjes.
Wauw, meer dan 20 jaar! Geweldig dat onze producten én de kleine cadeautjes je zo goed bevallen. Heel erg bedankt voor je vertrouwen door de jaren heen!
Zeer goed en gezien mijn klantennummer begint met 2001 denk ik dat ik al zolang bij jullie bestel..dat zegt genoeg. Denk ik!
Bedankt voor je 10* beoordeling en mooie woorden. We hopen dat je nog lang klant blijft!
Cartridges besteld en de volgende dag in huis.
Goed om te lezen dat je de cartridges de volgende dag in huis had! Bedankt voor het plaatsen van je beoordeling!
prima geholpen en mooi bezorgd product voldoet ook goed
Leuk dat je dit met ons deelt! Bedankt voor de 10* beoordeling en hopelijk tot een volgende keer!
Ik heb een laserprinter besteld. Deze werd zoals afgesproken keurig de volgende dag geleverd. Een mailtje naar de klantenservice was voldoende om het antwoordnummer van hen te krijgen waar de oude laserprinter retour gestuurd kon worden. Alles is keurig afgehandeld.
Super om te lezen dat alles zo soepel is verlopen. Snelle levering én makkelijk je oude printer retour, zo zien we het graag. Dank voor je vertrouwen!
De snelheid van leveren is verrassend, naast de kwaliteit van een topmerk cartridge.
Super leuk om te lezen! Bedankt voor je mooie worden en we hopen je snel weer terug te zien!
Goede prijs en ruime keus.
Goede prijs en ruime keus.
Bedankt voor de 10* beoordeling en graag tot een volgende keer!
Post nl had het in de bezorging af laten weten, volgens de app moest de bestelling in de brievenbus liggen maar dat was dus niet zo. Omdat post nl mij doorverwezen naar 123 inkt bij hun mijn ervaring neergelegd. Gelijk de bolgende dag valt een nieuwe zending op de mat. Klasse. Goede snelle communicatie en service.
Jammer dat het bij de bezorging misliep, maar we zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. Bedankt voor je mooie woorden en graag tot een volgende keer! Groetjes, het Webcare team van 123inkt
Bestellingen altijd snel en goed geleverd .
Wat super fijn om te lezen. Bedankt voor je mooie beoordeling en hopelijk tot een volgende keer!
Bestel al jaren en ben zeer tevreden! Zeer aan te raden.
Dank voor je vertrouwen en je mooie woorden, graag tot een volgende keer!
Vandaag besteld en morgen in huis!! Heel fijn die snelle en goede service. Aanrader!!
Super dat alles naar wens is verlopen, dank voor je feedback!
Altijd alles zorgvuldig geleverd. Ook al ontbrak bij de vorige bestelling iets, een telefoontje naar de klantenservice leverde direct resultaat met excuses op. Zeer vriendelijke mevrouw.
Bedankt voor je mooie beoordeling en voor de tijd die je hebt genomen om dit te delen. We zien je graag nog eens terug! Groetjes, het Webcare team van 123inkt
Ik bestel al jaren bij 123inkt en heb niets dan prima ervaringen. Ik gebruik ook al jaren hun huismerk inkt en toner en ben daar zeer tevreden over. Veel goedkoper dan het A-merk. Ook bij de aankoop van een printer bij wat startproblemen prima geholpen door de klantenservice.
Dank voor je vertrouwen en mooie beoordeling, Ewald! Bij een volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar.
Al div malen besteld en steeds goed en snel geleverd dus
Super dat alles naar wens is verlopen, dank voor je feedback! Groetjes, het Webcare team van 123inkt
Heel slecht, meer een diefstal te noemen
Spijtig te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. Uiteraard nemen we je feedback serieus en willen we graag kijken of we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Zou je ons een e-mail willen sturen met daarin je klantgegevens? De e-mail mag je sturen naar [email protected]. Alvast bedankt!
Bedankt voor je 5-sterren review, Eddy! Groetjes, Anouk van 123inkt
Het is een geweldig lamineerapparaat, handig formaat, warmt snel op, maar niet te vergeten, ook de prijs is leuk. Ideaal voor certificaten, diploma's, maar ook voor tekeningen van de (klein)kinderen, welke beslist niet morgen kreuken. Ik ben er blij mee!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met je aankoop, Hanny! We wensen je veel plezier met het lamineerapparaat. Groetjes, Anouk van 123inkt
Na een telefoontje ben ik direct geholpen de andere dag had ik het product in huis. Na ontvangst kon verder met werk. De persoon die mij geholpen heeft was zeer beleefd en leuk mee te praten. Met vriendelijke groeten Jan Verkleij.
Fijn om te lezen dat we je zo goed hebben geholpen, Jan! We zien je graag een volgende keer terug in onze webshop. Groetjes, Anouk van 123inkt
Het is allemaal keurig voor elkaar. Vandaag bestellen en morgen in huis. Dan nog als extra een paar fijne pennen en een pakje speelkaarten. Hartstikke fijn
Zoals gewoonlijk een snelle goede levering
Fijn om te lezen dat alles naar verwachting is verlopen! Groetjes, Anouk van 123inkt
De ene dag besteld de volgende dag geleverd. Prima service
Goed om te lezen dat je pakket zo snel is geleverd! Bedankt dat je jouw ervaring deelt! Groetjes, Anouk van 123inkt
56 Nieuw Walden
Nederhorst den berg 1394 PC