Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Pluspunten
Supper netjes afgeleverd en wat we verwacht haden
VerbeterpuntenNiks. Ze zijn heel Netjes
22 January 2019
Wijbe
Dalerpeel
Pluspunten
eerlijk snel en niet te duur en komen alle afspraken keurig na, ook monteurs super tevreden over, werken zo netjes dat je op je nieuwe keuken na geen weet zou hebben dat ze er geweest waren , ziet er allemaal weer als nieuw uit, zijn super tevreden over het resultaat
VerbeterpuntenVooralsnog geen kunnen ontdekken
14 January 2019
Petra
Hulsberg
Pluspunten
Leveren kwaliteit
VerbeterpuntenBij het leveren van de goederen voldoende mensen meenemen. Nu stond ik vroeg in de ochtend zelf te tillen terwijl ik een 3 jarige in huis heb.
14 January 2019
Lelystad
7 January 2019
Engel
Zeewolde
Pluspunten
Keurig gewerkt, ben zeer tevreden.
7 January 2019
Henny van Rooij
Eindhoven
Pluspunten
Het positieve is dat Dhr. van Elshout de problemen heeft opgelost nadat de vertegenwoordiger Dhr Erwin Pompe totaal geen kontakt met ons op nam naar aanleiding van fouten informatie die hij ons gegeven heeft bij de verkoop van de deurtjes. Mijn man in de buiten dienst zou het zeker niet zijn.
VerbeterpuntenVertegenwoordiger minimaal zou moeten terug bellen als er vier keer gebeld is en hij de telefoon gewoon niet opneemt of beantwoord.. Ik ga het bedrijf aanbevelen als er een andere vertegenwoordiger zou zijn.
1 October 2018
B. Suijker
Pijnacker
Pluspunten
Vragen per email vooraf snel beantwoord. Bij de afspraak voor het inmeten definitief de juiste kleur en greep uitgekozen, genoeg keuze. Keukendeurtjes zijn snel en vakkundig vernieuwd door een zeer ervaren monteur in ons geval. Super tevreden met onze vernieuwde keuken!
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan!
3 July 2018
Tinte
Schagen
Pluspunten
Snel, duidelijk goede prijs ennkomen afspraken na
30 April 2018
erwin
nijmegen
Pluspunten
Deskundige inmeter, acceptabele prijs, complete levering, uitstekende monteurs en een, voor het gevoel, nieuwe keuken hoewel alleen de deurtjes zijn vernieuwd. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan.
VerbeterpuntenJullie hebben de goede weg te pakken. Hou dit vol.
27 April 2018
Leny en Karel
Barendrecht
Pluspunten
goede advisering, prima kwaliteit, uitstekende monteur
14 March 2018
gea
deventer
Pluspunten
heel nauwkeurig gewerkt, perfect
6 March 2018
Herman
Heeten
Pluspunten
in febr. 2018 zijn er bij ons deuren en laden vernieuwd we zijn erg tevreden, was perfect ingemeten en keurig geplaatst fijn personeel en netjes gewerkt het is weer als nieuw het is een aanrader
Verbeterpuntennvt
24 February 2018
fam. hoksbergen
hoevelaken
Pluspunten
accurate afwerking van de opdracht door vakbekwame monteurs die ook nog eens erg aardig waren. Wij hebben een gerenoveerde keuken die er weer als nieuw uit ziet en waar we weer jaren mee vooruit kunnen. En dat alles voor een zeer aanvaardbare prijs.
30 January 2018
Thieu
Stramproy
Pluspunten
Komen de afspraken na. Planning en montage was perfect Netjes werken Vriendelijk personeel
30 January 2018
Frans
Zwaag
Pluspunten
Zeer vakkundige monteur er werd netjes gewerkt
29 January 2018
anoniem
Pluspunten
Op de afgesproken tijd gekomen en ook weer klaar Vriendelijke en nette werknemer
VerbeterpuntenNiks ga zo door
12 December 2017
Jose van den heuvel
Nijmegen
Pluspunten
Mooie keuken gemaakt
VerbeterpuntenDuurde wel erg lang. Heb meer dan drie maanden moeten wachten
11 December 2017
Errol
Almere
Pluspunten
Stipte levering, keurige plaatsing, vriendelijk personeel
7 December 2017
Marian
Hippolytushoef
Pluspunten
duidelijke info/online service/prijs-kwaliteit
Verbeterpuntenlange wachttijd voor levering
24 November 2017
Roger
Echt
22 November 2017
anoniem
Pluspunten
Heel heldere communicatie met de klant.
18 November 2017
anoniem
Pluspunten
fantastische monteur. snel en uiterst secuur gewerkt
16 November 2017
leslie groenestijn
beek en donk
Pluspunten
Direct met het eerste kontact en bij het inmeten van de keuken met deskundig en ervaren medewerker dhr. Erwin Pompe hadden we al een goed gevoel om onze keuken daar te renoveren. De uitvoering heeft precies gebracht wat wij voor ogen hadden en de monteurs/zzp'ers waren eveneens zeer ervaren met de uitvoering en kwamen met uitstekende oplossingen die in de praktijk voorkomen. Ook vandaag werd door de directie nog telefonisch kontact opgenomen over een aanmerking op een zijplaat die niet echt mooi was afgewerkt,deze zal binnenkort worden vervangen. Wij zijn heel erg blij dat we met dit bedrijf in zee zijn gegaan. Dus keukenrenoveren? Neem zeker met dit bedrijf kontact op. Afspraken worden exact nagekomen en in overleg is heel veel mogelijk
9 November 2017
Aldert en Janny van Noordenburg
Amersfoort
Pluspunten
Duidelijke informatie en informatie over mogelijkheden ontvangen tijdens offerte opname. Zeer nette monteur over de vloer gehad. Keuken is zeer netjes gerestyled naar een prachtig uitziende keuken
19 October 2017
M. Verhoef
Den Haag
Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden ,hebben het gevoel een hele nieuwe keuken te hebben.De communicatie ,nakomen van afspraken waren helemaal in orde. Het werk werd zorgvuldig en vakkundig uitgevoerd.
VerbeterpuntenHet leveren van zijpanelen en bovenpanelen in hetzelfde materiaal zou erg fijn zijn.Hebben deze nu zelf geschilderd ,hetgeen niet hetzelfde mooie (in ons geval )hoogglans effect geeft.
29 September 2017
Stationsstraat 110 b-c