Pakje geleverd??

Mijn bestelling werd gedropt op een GLS punt 30 km van mijn adres

Snelle levering en duidelijke handleiding

Wij hadden een airhockey en en voetbal tafel besteld. Volgende werkdag in huis! Handleidingen die erbij zaten waren duidelijk. Zeer zwaar en stevig materiaal!

De bestelde handschoen bleek een weeffout te hebben. Er werd meteen een nieuwe nagezonden zonder kosten

Alles is goed, maar wisten niet dat de sjoelstenen wit geverfd waren.

Snelle levering binnen een dag.

De keutas bevat me goed.

Snelle en nette service - nu hopen dat het product lang meegaat.

De website, betaling en verzending ging soepel. Ons kind speelt enthousiast met de bestelde swingball. Nu hopen we dat dit lang meegaat.

tip top

snel en perfect

Slechte kwaliteit en geen reactie op retourneren

Bij levering bleek al een van de bestelde biljarthandschoenen gescheurd. Ik heb inmiddels al drie keer om retourinformatie gevraagd maar krijg geen reactie.

Aanrader

Alles is zeer goed verlopen. Veel speelplezier gehad al.

Super service !!!!!

Super service !! moest net spoed een basketbal hebben.. hadden ze de basketbal met een spoed levering verzonden !! Super ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Snelle verzending!

Wel duurder dan de officiële uitgever, maar wel goede verzending en snel. Bedankt!

AWESOME!

I would use this platform again and again. I am not from Belgium/Netherlands. Wished to send gift to my sister.. This was my first experience with sending the gifts via Buffalo. Loved it! Smoother and faster than expected :) Highly recommended <3

Teleurgesteld in mijn verwachtingen.

Helaas past het topstuk niet op het Buffalo onderstuk dat ik heb. Het schroefdraad gaat zeer moeizaam.

Uitstekende organisatie

Mijn bestelling was niet helemaal goed geleverd. Adequaat actie ondernomen en een dag later was m’n puber al happy. Fiene en collega’s: mensen zoals jullie maken of breken een organisatie . Jullie zijn de hoekstenen van deze succesvolle organisatie. Succes verder en tot de volgende keer.

Hele snelle service en vriendelijk!

Volgende keer weer.

artikel zoals omschreven en vlug geleverd.

artikel zoals omschreven en vlug geleverd.

Prima levering

Zeer snel geleverd, keurig verpakte tafeltennistafel. De montage is goed te doen met behulp van de video. Een schuifmaat gebruiken is wel handig omdat de bijgeleverde schroeven etc niet in de juiste genummerde plastic zakjes zaten. Eenmaal in elkaar gezet is het een degelijke tafel waar we heel blij mee zijn.

Parfait

Bonjour, commande et livraison très bien Merci à vous

Zeer goede service!

Ik zocht dartspullen als beginner. Had nog niets en zocht dus een aantal zaken. De grotere online winkels spraken me minder aan en Buffalo sprak me juist wel aan. Juist ook omdat ze een fysieke winkel hebben. Mijn bestelling werd dezelfde dag verzonden en ik ontving hem de volgende dag al. Alleen bleek dat de catchring niet op voorraad was. Ik had waarschijnlijk niet goed gekeken met bestellen. Ik wilde wel graag al snel alles hebben vanwege gepland bezoek waar ik mee wilde darten. Ik heb daarom via de website een chat gestart en kreeg binnen een minuut al reactie. Ik vroeg of ik de catchring kon ruilen voor aan andere die wel op voorraad was. Dat kon zonder probleem. Ik koos een iets duurdere en kreeg die zonder bij te hoeven betalen! Ik hoefde geen ingewikkelde aanvragen of online formulieren in te vullen. De chat was voldoende. De volgende dag had ik hem in huis. Echt een hele fijne en goede ervaring met Buffalo. Zeer goede service. Hier kom ik zeker terug online!

Was heel goed verpakt de sjoelbak.

Contact gehad met een medewerker heeft ons goed ingelicht over de sjoelbak en nog gratis sjoelstenen toe gesture voor onze eigen sjoelbak De nieuwe gaat mee naar Zweden.

alles uitstekend

Mijn ervaring met Buffalo is uitstekend: alle afspraken nagekomen, goede opbouw. Fijne communicatie en wat mij betreft goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wat een fijn bedrijf met adequate medewerkers

Mijn bestelling was qua kleur niet wat ik verwachtten. Na e-mail contact werd de bestelling snel opgehaald en de gewenste kleur gelijk geleverd. Vlotte terugbetaling!

Zeer goed bedrijf

Als je een klacht hebt over een product wordt dit zéér correct afgehandeld. Verder ook als je iets besteld hebt dan heb je het snel in huis.

10 Jan Rebelstraat

Amsterdam 1069 CB