Prima levering

Prima spullen gekocht , ze zijn hun geld waard

Mooie keu, snel geleverd en keurig verpakt

Buffalo keu bestelling

Nadat de eerste keu licht beschadigd geleverd werd. Stuurde Buffalo zonder probleem een nieuwe naar mij toe. Prima service, fijne medewerkers. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen!

Snel geleverd!

Via internet besteld. Twee dagen later al voor de deur afgeleverd. Werd keurig een half uur van te voren gebeld door de transporteur.

Ongelovelijk geweldig en leuk!

Ik had een heel klein onderdeel nodig van het allerkleinste voetbaltafelspel (van de vuilnis gered) en alle zeilen werden bijgezet - met resultaat! Ik fietste ook nog eens met plezier naar de winkel, om het opsturen te voorkomen. Mijn dank!

helemaal top levering & product

perfecte levering , en zeer behulpzame chauffeur . zeer blij met de aankoop , en de kleinkinderen ook Met vriendelijke groet Bob ten Barge

Snelle levering, goed verpakt, degelijke producten

Snelle levering, goed verpakt, degelijke producten

UITSTEKEND

VANAF DE BESTELLING TOT DE LEVERING LIEP ALLES PRIMA

Vlotte levering.

Prettig bedrijf vlotte afhandeling.

Tafeltennistafel service 2000020578

Hi, Zeer goed geholpen door Tobias Bary. Uitstekende service! Ordernummer 2000020578 Groetjes, Mahmut Mazlum

Vriendelijk, deskundig! Ik geef een 9

Helemaal goed!

Prijs kwaliteit prima

Snelle levering en goede kwaliteit

Prima winkel

Mooie items en snelle verzending. Goed ingepakt en prima service.

Perfecte service

Duidelijke website, probleemloos betalen, snelle levering en goederen van zeer goede kwaliteit

perfect

Leveren is niet zo moeilijk maar als er in de levering iets niet klopt dan is de wijze van handelen van Buffalo in een woord "PERFECT"

Mijn levering werd niet alleen snel geleverd maar ook comform verpakt , nl een biljartkeu … perfecte staat afgeleverd .

Very good support

Ordered a control box (speaker unit) for my air hockey table, but it turned out it didn’t fit. Very good support, got a new one shipped quickly.

Dikke prima!!

Terwijl ik dit schrijf zit ik op de fitnessbal van Adidas mijn core te trainen, maar ondertussen gewoon 'lui' muziek aan het luisteren :)

altijd goed

mooie keu gekocht. producten van goede kwaliteit. snel geleverd. duidelijke track and trace. wat op de site staat kan ook meteen verstuurd worden.

Zoals gewoonlijk, geleverd volgens afspraak.

Zoals gewoonlijk, geleverd volgens afspraak zoals bij m'n eerdere bestellingen. Deze bestelling was voor een vriend in ons biljartclubje. Hij had eerder de pommeransvormer van mij gebruikt, maar wilde er graag zelf een. Dus beiden tevreden met de snelle levering.

Nette en snelle levering

Zoals hierboven.

Prima service, vandaag besteld, de volgende dag in huis.

Prima service, vandaag besteld, de volgende dag in huis. Mooie qualiteit

Uitstekende info en levering !!!

Duidelijke info en correcte snelle levering.

Snel en correct geleverd

10 Jan Rebelstraat