Niet. Alles goed

Ik was op reis in Belarus en ik wilde een speedminton S900 set bij Buffalo kopen maar de website accepteerde niet mijn ABNAMRO pas daar. Alleen terug in Nederland het Buffalo systeem werkte voor mij

super snel..goed prijs.

Alles keurig verlopen. Info op tijd, levering op tijd.

Zoals gezegd alles efficient, prima verlopem. Een puntje van aandacht: bij het zoeken op google stond bij levering gratis. Bij het afrekening werd €5.95 voor transport en handling in tekening gebracht. Dat zorgde voor wat verrwarring Blijkbaar ligtde oorzaak hiervoor bij google .misschien toch handig om dit bij google aan te laten passen indien mogelijk.

Very good.

Everything is as it should be.

Top geregeld

Producten snel geleverd

2x onvolledige levering.

Tot twee keer toe een onvolledige levering ontvangen. Bestelde een nieuwe motor voor een Airhockey tafel en ontving tot twee keer toe alleen een adapter. Ook na contact met klantenservice, wederom een onvolledige levering. Alhoewel de klantenservice vriendelijk was werd er niet meegedacht in oplossingen, waardoor ik uiteindelijk zonder motor zat. Waarschijnlijk als de bestelling gewoon goed was verlopen dan was ik tevreden geweest, nu kwam het onprofessioneel over. Jammer.

• Would you recommend us? No

Even gebeld ivm informatie, daarna besteld en 2 dagen later lag het keurig in de brievenbus. Kortom, betrouwbare site en prima service

Pakje geleverd??

Mijn bestelling werd gedropt op een GLS punt 30 km van mijn adres

Snelle levering en duidelijke handleiding

Wij hadden een airhockey en en voetbal tafel besteld. Volgende werkdag in huis! Handleidingen die erbij zaten waren duidelijk. Zeer zwaar en stevig materiaal!

De bestelde handschoen bleek een weeffout te hebben. Er werd meteen een nieuwe nagezonden zonder kosten

Alles is goed, maar wisten niet dat de sjoelstenen wit geverfd waren.

Snelle levering binnen een dag.

De keutas bevat me goed.

Snelle en nette service - nu hopen dat het product lang meegaat.

De website, betaling en verzending ging soepel. Ons kind speelt enthousiast met de bestelde swingball. Nu hopen we dat dit lang meegaat.

tip top

snel en perfect

Slechte kwaliteit en geen reactie op retourneren

Bij levering bleek al een van de bestelde biljarthandschoenen gescheurd. Ik heb inmiddels al drie keer om retourinformatie gevraagd maar krijg geen reactie.

Aanrader

Alles is zeer goed verlopen. Veel speelplezier gehad al.

Super service !!!!!

Super service !! moest net spoed een basketbal hebben.. hadden ze de basketbal met een spoed levering verzonden !! Super ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Snelle verzending!

Wel duurder dan de officiële uitgever, maar wel goede verzending en snel. Bedankt!

AWESOME!

I would use this platform again and again. I am not from Belgium/Netherlands. Wished to send gift to my sister.. This was my first experience with sending the gifts via Buffalo. Loved it! Smoother and faster than expected :) Highly recommended <3

Teleurgesteld in mijn verwachtingen.

Helaas past het topstuk niet op het Buffalo onderstuk dat ik heb. Het schroefdraad gaat zeer moeizaam.

Uitstekende organisatie

Mijn bestelling was niet helemaal goed geleverd. Adequaat actie ondernomen en een dag later was m’n puber al happy. Fiene en collega’s: mensen zoals jullie maken of breken een organisatie . Jullie zijn de hoekstenen van deze succesvolle organisatie. Succes verder en tot de volgende keer.

Hele snelle service en vriendelijk!

Volgende keer weer.

artikel zoals omschreven en vlug geleverd.

artikel zoals omschreven en vlug geleverd.

10 Jan Rebelstraat

Amsterdam 1069 CB