Buffalo bedankt voor de goede service en snelle verzending TOP

Buffalo bedankt voor de goede service en snelle verzending TOP

Mooie krostrainer

Mooie krostrainer . Was keurig verpakt en op tijd geleverd. Het is alleen jammer dat de meter kapot is. Maar via een klacht krijgen wij een nieuwe opgestuurd.

Andere uitvoering ontvangen dan besteld

Ik had een carambole keu Differin Diablo no. 5 besteld. En ik weet zeker dat ik een lichter dan 500 gram (op keu staat 510 gram) had besteld omdat die een smallere pomerans, 11 i.p.v. 12mm, heeft.

Super content.

Alhoewel ik er nog mee heb gespeeld gaf de keu me direct een fijn ggevoel. Mag hem pas na kerst gbruiken is een kerstcadeau Hoofdartikel service ook zo goed is ‘in herstellingen . Maar de bezorging is super vlot verlopen. Mijn dank aan gaat uit naar iedereen

Voldoet prima aan de verwachting.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Korte levertijd. Zal bedrijf bij anderen aanraden.

niet wat ik besteld heb

krijg 2 verschillende gewichten die ik niet besteld heb, keu van 470 gram en 510 gram in plaats van 520 gram.

Geweldige service en levering!

Pooltafel gekocht bij Buffalo. Snelle levering en plaatsing. Zeer kundige monteur. Wij zijn heel blij met onze pooltafel!

Goede en snelle service

Goede en snelle reactie en service. Hele goede monteur. We spelen al veel op onze pooltafel.

Het is allemaal top geregeld en met zorg verpakt en verstuurd

Mooi bedrijf!

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Hartelijk ontvangen in showroom voor heldere uitleg en advies over tafeltennistafels. De Cornilleau 300X outdoor besteld. Snel geleverd. Mooie tafel, speelt zeer goed. Eenvoudig in elkaar te zetten met handleiding. Bovendien heeft Buffalo hiervoor ondersteunende filmpjes op hun site staan.

Snel en netjes verpakt geleverd....perfect!!

Slechte kwaliteit sjoelbak

De sjoelbak blijkt uit china te komen en gemaakt van multiplex..m.a.w slechte kwaliteit..en dat voor 240€

Snelle levering voor een concurerende prijs

Onlangs biljartkrijt besteld van Taoma. De levering was vlot en het product wordt aangeboden tegen een goede prijs in vergelijking met andere aanbieders. Product voldoet volledig aan de verwachtingen, een aanrader.

Duidelijk en geen poespas.

Alles is goed duidelijk en en zit goed in elkaar.

De spullen zijn snel en in goede orde ontvangen. Prima service!

uitstekend

Uitstekend Artikel snel verzonden. Goede communicatie en uitleg.

Na de aankoop en plaatsing van m'n poolbiljart had ik nog wat artikelen nodig en die waren lekker vlot bezorgd. Volop tevredenheid!

We bestelden een pooltafel, goede levering. Helaas bleek dat deze toch te groot was en niet naar de plek kon. Ophaal verzoek gedaan, netjes afgehandeld zonder enige onkosten. Bedankt.

Zoals gebruikelijk bij u, is er prompt geleverd.

Zie boven

Poolkeu gekocht en werd snel verzonden. En de prijs kwaliteit verhouding is ook prima.

goed bedrijf, keus kunnen beter

voor 3 weken terug 4 keu's besteld, welliswaar de goedkoopste maar dat is ook wel te zien. er is er nog 1 over de rest is al kapot. pomerance eraf of gebroken keu. verder goede service

Beter dit kan niet.

Bestelling de andere dag al in huis. Prima verpakt. Dus geweldige ervaring een aanbeveling aan anderen zeker waard.

Goeie service!

Het geleverde product op de afgesproken tijd geleverd en het voldoet. Op een vraag aan de chat werd helaas niet gereageerd. Verder prima.

Nvt

10 Jan Rebelstraat