Mijn totaal ervaring bestaat uit de volgende termen: snel, vriendelijk, vakkundig en betrouwbaar.
Het bestellen van een pooltafel is niet even een broodje kopen, maar het gemak waarmee dat bij Buffalo gaat zou je dat wel doen denken. Het bestellen is simpel, het contact wordt snel en persoonlijk door Buffalo gemaakt, de afspraak ligt vlot vast. Op de afgesproken dag staan er twee zeer bekwame mannen voor de deur die de tijd nemen om de ruimte te bekijken en met goede adviezen te komen. Daarna wordt de tafel vakkundig in 2,5 uur in elkaar gezet. Als deze staat wordt alles nog even bekeken en onderhoudtips gegeven. Hierbij wordt ontdekt dat er een scheur in de stok van de rest zit. Ze zouden dit direct doorgeven en er werd afgesproken dat er evt. overlegd kon worden dit te compenseren met de levering van een dekzeil dat ik nog niet heb. Ik zou snel (evt. die dag nog) gebeld worden. Dat is tot op heden nog niet gebeurd. Nog even afwachten. Het zou jammer zijn als dit een vlek op een verder perfecte aflevering zou worden.