Laden reviews...
106 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten merken over het algemeen snelle levering en duidelijke communicatie op. Bestellingen komen vaak op tijd aan en zijn goed verpakt. Enkele incidenten werden opgelost, maar de meeste ervaringen draaien om efficiënte service en betrouwbare afhandeling. Kortom, Buffalo staat bekend om snelle verzending en responsieve ondersteuning.
Ondanks de uitstekende verzorgde website, genoeg keuze, wilde de software niet wat ik wilde (ander afleveradres dan factuuradres). Doch door kordaat handelen van medewerker van Buffalo werd de bestelling (pingpongtafel) van a tot z ingevuld in het systeem. Ook de onverwachte korting was een verrassing. geweldig
19 December 2025
henk veltkamp
Arnhem
Alles in orde. Wel geleverd. Leuk om te spelen
Beveelt niet aan
18 December 2025
Bruno
Namur
Ik heb een pooltafel en keu's besteld via buffalo en ben zeer tevreden met de service die geboden is. Ik raad iedereen aan die een pooltafel wil kopen om hier in iedergeval te kijken.
17 December 2025
Richard
Wezep
the ordering process via website is easy, he delivery ist fast and reliable
13 December 2025
Harald
Berlin
Makkelijk zoeken op de website. De bestelling werd snel bezorgd. Helemaal tevreden.
11 December 2025
Frans
Delfgauw
All goes fine!
8 December 2025
Pauli
Sastamala
Er waren wat problemen met onze bestelling en levering, maar dit is op een fijne en snelle manier opgelost. Top service!
7 December 2025
Jeroen
Amsterdam
Ruime keuze en een vlotte levering
7 December 2025
Anton van Eijs
Rotterdam
afwachten
6 December 2025
Etienne Bakker
NIEL
I ordered 2 pool cue a week ago (for France), that I know to be great, + a weight kit for one of them. The shipment was in 2 parcels. A week after, I received the weight kit but the pool cues are still in Netherlands in the shipping company's warehouse - hardly reachable - and haven't moved for 6 days - nothing to do with Buffalo though who handed my order to them the day after the order.
5 December 2025
Amaury Laloux
Lyon
Had veel info gekregen over het product en zeer snel geleverd. Dank u wel
4 December 2025
Marc
Hoogstraten
Ondanks de drukte met black friday de spullen snel en netjes afgeleverd! Goed verpakt, en duidelijke levering informatie van GLS.
30 November 2025
René
Hollandscheveld
zeer goede kwaliteit en perfect afgeleverrd
29 November 2025
paul raes
Lissewege
2 grote items besteld. 1 item is dag erna bezorgd en zeer tevreden! Het andere item is nog niet binnen ..... En ook nog niet geleverd..... Wel track en trace gehad 10 dagen geleden, maar verder nog geen pakket. Dus ik hoor graag hoe het gaat met dit item.
Beveelt niet aan
23 November 2025
Annechien
Delft
Bij een eerdere bestelling werd gebeld of ik me niet had vergist in de hoeveelheid. Mijn gebruiksdoel week af van het meest voorkomende Mijn ervaring is dus dat een bestelling niet klakkeloos wordt verwerkt , maar getoetst wordt aan ervaringen.
17 November 2025
Arend Jan
Zwolle
Jue de boules ballen zijn perfect.
16 November 2025
Erik
Dearsum
Heb poolkeuen naar tevredenheid besteld. Mooie keuen voor een leuke prijs. Helaas was GLS als transporteur erg matig in de bezorging. De 1ste bestelling was kapot geleverd en de 2de bestelling weer teruggestuurd naar Buffalo. Gelukkig na contact met Buffalo wel verder goed geregeld.
14 November 2025
Ed Gerressen
Ede Gld
Schroeven zijn ok maar de inbussleutel is een stuk te kort
12 November 2025
E
Mierlo
Ze hadden hier een mooie kortingscode waardoor het hier het goedkoopst was. Ik kende de webshop niet dus ik heb gegoogled naar reviews en de gok gewaagd. Het was een uitstekende gok, want alles verliep goed. Het product was snel geleverd
10 November 2025
Kasper
Delft
Buffalo levert altijd snel en secuur. Goed ingepakt ook. Heb vaker zaken met hen gedaan en zal dat zeker blijven doen!
5 November 2025
Hans
Balloo
precies wat ik nodig had,top.
3 November 2025
Prima en snel
31 October 2025
Herman
Nijmegen
Een goede en vlotte aflevering
26 October 2025
Piet
Oude tonge
Buffalo.nl is de webshop voor biljart, fitness, sport, darts, speeltafels; pooltafels, tafeltennistafels, voetbaltafels, airhockeytafels, sjoelbakken, spelletjes, groot buitenspeelgoed; schommels, zandbakken, speelhuisjes, zwembaden en meer.
Jan Rebelstraat 10
1069 CB Amsterdam