Pluspunten

Goede site, snelle levering, mooie producten

Pluspunten

exacte zending mooi materiaal

Pluspunten

Hartelijk dank, een snelle levering, prima op tijd en de kwaliteit is nog beter dan dat ik had verwacht! Ik ben heel erg tevreden en kan nu mijn hobby voluit uitoefenen. Nogmaals bedankt!

Pluspunten

Thanks for a quick delievery. Well packed and an A1 quality

Pluspunten

snelle service, goed product. Ik ben heel tevreden over mijn butterfly yoga matje met tas van Reebok.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering komt wat dat betreft de belofte na.. helaas heb ik het verkeerde product ontvangen. Na bellen met Buffalo is de fout meteen hersteld.

Meteen het juiste product sturen

Pluspunten

ik wist niet wat ik moest bestellen voor mijn zoon zijn verjaardag toch maar een voetbal tafel gekocht. de klantenservice van Buffalo heeft me goed geholpen met wat voor voetbal tafel ik het beste voor mijn zoon kon kopen. snel besteld en de volgende dag in huis top service

Pluspunten

Gistermiddag iets op het allerlaatste moment iets gekocht voor de verjaardag van mijn vader, en vandaag reeds in huis en kan dus vanavond nog mee en gegeven worden. Erg tevreden.

Niks.

Pluspunten

De levering is erg snel, ook is de klantenservice heel vriendelijk en werden we netjes geholpen. We hebben een hometrainer besteld en is van goede kwaliteit!

geen

Pluspunten

Snel, energiek, positieve benadering, vriendelijke service, en uitstekende after service!

Kan beter behuisd worden in één grote kantoor met voldoende magazijn ruimte!

Pluspunten

Dit w-e een Buffalo Voetbal tafel besteld en zeer tevreden over de qualiteit en speleigenschappen. Product ziet er gelikt uit. Levering is snel en zorgvuldig. Top!! Boris Klutger

Pluspunten

Gisteren bestelling geplaatst, en vandaag mijn beachvolleybal binnengekregen. Leuke site met een groot assortiment. Ik ga hier vaker bestellen!

Pluspunten

Super bedrijf, bestel er al jaren. Snelle service, goede producten en een steeds breder assortiment! Eigenlijk besteld ons hele gezin er inmiddels....omdat wij een beetje sport en spelgek zijn:)

ik zou het niet weten, het gaat daar volgens mij prima!

Pluspunten

Goede service, er was iets kapot door mijn eigen schuld en toen werd ik toch goed geholpen.

Pluspunten

Vorige week een mooi dartbord besteld en werd super snel geleverd, Buffalo bedankt!

Pluspunten

heb vorige week een kettlebelt besteld ben er harstikke blij mee binnen 1 dag in huis.

geen verbeterpunten.

Pluspunten

Vorige week heb ik via de chat advies gevraagd over de aanschaf van een schommel. Deze heb ik vervolgens direct besteld en de volgende dag is deze al keurig afgeleverd! De kinderen hebben een top weekend gehad!

Pluspunten

Vorige week een pooltafel gekocht bij Buffalo en laten opbouwen. Alles was uitstekend geregeld en spelen nu met veel plezier op onze nieuwe pooltafel

Pluspunten

Adidas gymball besteld, snel in huis en goed product.

Pluspunten

Tafeltennistafel Nordic besteld bij Buffalo, alles ging naar verwachting, dus ik heb geen op of aanmerkingen gewoon prima

Pluspunten

Test

Test

Jan Rebelstraat 10

1069 CB Amsterdam

020 6102031

Over Buffalo.nl B.V.

Buffalo.nl is de webshop voor biljart, fitness, sport, darts, speeltafels; pooltafels, tafeltennistafels, voetbaltafels, airhockeytafels, sjoelbakken, spelletjes, groot buitenspeelgoed; schommels, zandbakken, speelhuisjes, zwembaden en meer.