Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven over het algemeen tevredenheid over het product en de service. Verschillende opmerkingen benadrukken snelle levering en eenvoudige montage. Sommigen noemen de kleurkeuze en algehele waarde. Over het geheel genomen is de feedback positief en wordt aanbevolen.
Snel geleverd, en makkelijk te leggen (er zit een handleiding bij); goede tape zit er ook bij Zeer goed!
10 June 2026
LC
Breda
Alles prima in orde.
27 May 2026
Nathalie
Enkhuizen
In een vakantiebungalow de trapmaantjes gezien en was direct verkocht. Kleurenstalen besteld om mijn definitieve aankoop te bevestigen. Binnen 2 dagen in huis, top
12 May 2026
Bruno
Rijswijk
Mooie halve pvc halve maantjes met voldoende dubbelzijdig plakband
10 March 2026
Ronald
Den Bosch
Wir sind zufrieden, danke.
14 January 2026
Beatrix
Kordel
Makkelijk te bevestigen met heel sterk dubbelzijdig tape ,wel ondergrond goed ontvetten . voor elk interieur is er wel de juiste bijpassende kleur verkrijgbaar
11 December 2025
G
Papendrecht
Mooi product ( had de trapmatten van kunststof al in een ander huis toegepast). Goede mail-service ivm een te stellen vraag.
8 November 2025
BJ
Super snelle verzending. Heel mooi op mijn trap . Aanrader
27 October 2025
Marleen
Bree
Ik had in 2009 de bruine met creme streep gekocht en de matten zijn met de jaren supermooi gebleven. Ze zijn ook gemakkelijk te plaatsen en te onderhouden. Door enige aanpassing van het interieur van de woning nu de bruine met donker bruine streep gekocht. Ze staan erg chique op de trap. Wij zijn heel erg tevreden en superblij met dit product. De snelle levering op ons verzoek is ook uitgevoerd. Top klantvriendelijk bedrijf!
27 August 2025
Tevreden klant
Wateringen
wat wel jammer is dat de verzending erg lang duurde
9 August 2025
Marylou
gouda
Mooi en goed product . Zoals omschreven en duidelijke uitleg op papier. Zeer tevreden. En snelle levering.
24 May 2025
Ger
Nieuw Bergen L.
Schneller und freundlicher Kontakt
13 May 2025
Kathrin
Leverkusen
Zeer mooie functionele en goed te onderhouden trapmatten. Fijne antislip en zeer goed verpakt met opsturen. Zeker een aanrader.
5 April 2025
Arno
Landgraaf
Les produits très bien emballés et arrivés très rapidement. Le service commercial est le service après vente sont très réactifs. Maison sérieuse
8 December 2024
Hottier
Catherine
Past mooi bij de trapkleur 1010
27 November 2024
Tony
Sittard
traptredes voldoen aan de verwachtingen, snel geleverd
22 November 2024
Harold
MAASTRICHT
Alles klopt bij ontvangst. De materialen zijn degelijk en mooi. Duidelijke instructie bijgevoegd Prima winkel
2 October 2024
Peter
Oisterwijk
Deze week trapmatten besteld omdat we wat anders wilden dan de standaard stoffen. Bij open van de doosjes viel ons gelijk de kwaliteit op. Voldoende bevestiging materiaal en wat een gave onderhoud vriendelijke traptredes. Raad ze zeker aan.
15 August 2024
Mies
Baarle Nassau
Prima afhandeling vd order , goede kwaliteit traptegels , katproof
15 August 2024
John
Gorinchem
Ik heb deze trapmatjes jaren geleden ook gehad, nu toch weer op nieuw besteld en was blij dat het nog steeds dezelfde top kwaliteit was. Ze zijn idd wel duurder dan de matjes in de bouwmarkt,maar de ogen gewoon zoveel netter en zelfs na een paar jaar nog.
24 July 2024
J
Beverwijk
vvvv
22 May 2024
Karin
petten
Trapmatren geven een goede demping. Ook de mee geleverde tape is van goede kwalitiet en maakt deze trapmanen makkelijk te monteren.
7 May 2024
Edwin
Vaals
Snelle service. Degelijk product zoals beschreven
13 January 2024
Maurice
Duiven
9 January 2024
N.C
Dordrecht
Snelle levering en mooie kwaliteit en eenvoudig te plaatsen
14 November 2023
Dinie