Het bestellen ging soepel en ik kreeg meteen via de mail een bevestiging. Mijn bestelling werd snel geleverd en ik ben tevreden met de kwaliteit van het geleverde.
Leuk om te horen dat het bestellen soepel verliep en je bestelling snel in huis was. Fijn dat ook de kwaliteit naar wens is. Bedankt voor je mooie beoordeling!
Zeer tevreden over prijs Kwaliteit service en levering.
Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Mooi dat de prijs, kwaliteit, service én levering allemaal goed zijn bevallen. Bedankt voor je positieve beoordeling!
Door on-vakkundigheid bij de postbezorger is mijn bestelling bij DealDonkey defect geraakt. DealDonkey heeft het zeer loyaal en professioneel opgelost. Ik ben er zeer content mee, top service. Bedankt!
Wat fijn dat je tevreden bent over onze service en de geboden oplossing. We helpen je natuurlijk graag en waarderen je mooie review enorm. Bedankt voor je vertrouwen!
Ok
Fijn om te horen dat alles is verlopen zoals het hoort. Bedankt voor je beoordeling!
Het product is exact zoals verwacht en bovendien meer dan de helft goedkoper dan op andere sites (Bol, Amazon). Levering was heel snel.
Geweldig dat je bij ons zo voordelig bent geslaagd! Fijn dat het product precies aan je verwachtingen voldoet en snel bij je is bezorgd. Bedankt voor je mooie review!
Fijn product, goede kwaliteit en gunstige prijs. Precies zoals omschreven.
Goed om te horen dat het product helemaal overeenkomt met de omschrijving. Mooie kwaliteit voor een gunstige prijs, daar zijn we blij mee. Bedankt voor je beoordeling!
wat ik nodig had vond ik als aanbieding, niet te evenaren prijs en super snel geleverd.
Wat leuk dat je precies het juiste artikel voor een scherpe actieprijs hebt gevonden! Mooi dat ook de snelle bezorging naar wens was. Bedankt voor je enthousiaste reactie!
Fijn dat je tevreden bent. Bedankt voor je beoordeling!
Een prima aankoop voor betrekkelijk weinig geld. Ben benieuwd hoelang het lederen schort het uithoud bij gemiddeld gebruik. De eerste indruk is prima iig
Fijn dat je eerste indruk van het lederen schort positief is en dat je tevreden bent over de prijs. We hopen dat je er lang plezier van hebt. Bedankt voor je review!
toujours rien reçu !
Nous vous remercions sincèrement pour votre avis. Nous souhaitons volontiers examiner la situation avec vous afin de trouver une solution adaptée. Pourriez-vous nous communiquer votre numéro de commande ? Vous pouvez nous l'envoyer à l'adresse [email protected]. Nous mettrons tout en œuvre pour résoudre ce problème dans les plus brefs délais. Nous, chez DealDonkey, vous souhaitons une excellente journée. -- Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Er zitten goed deals tussen, zeker waard om de site te bezoeken als je wat nodig hebt.
Leuk dat je onze deals waardeert! Fijn dat je DealDonkey aanbeveelt om eens rond te kijken wanneer je iets nodig hebt. Bedankt voor je mooie review!
Snelle reactie op verzoek via de mail na het bestellen via de website. Duidelijk en vriendelijk gecommuniceerd. Het artikel beantwoordt aan de verwachting en werd supersnel verzonden.
Mooi om te lezen dat alles zo prettig is verlopen. Fijn dat je snel en duidelijk bent geholpen via de mail, en dat het artikel helemaal aan je verwachting voldoet. Bedankt voor je positieve review!
Supergoede aanbieding en verrassend snel geleverd,helemaal top!!!!
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Fijn dat je blij bent met de aanbieding én dat de levering sneller was dan verwacht. Bedankt voor je enthousiaste review.
Zeer snel geleverd, goede prijs
Bedankt voor je mooie review. Fijn dat je bestelling zo snel is geleverd en dat je tevreden bent met de prijs. We wensen je veel plezier met je aankoop!
Voor het eerst besteld bij dealdonkey we hadden 4 vliegenverjagers gekocht. Natuurlijk ga je die pas gebruiken bij een verjaardag buiten met mooi weer wat gister dus was. Kom ik erachter dat er 1 incompleet is geleverd. Zoals titel al zegt zonde want dan weet je dat je altijd moet opletten wat je besteld. Andere 3 zijn wel goed.
Beste Serge, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen. Kan u ons berichten op [email protected] met uw ordernummer? Als het incompleet is geleverd willen wij graag kijken naar mogelijkheden om het weer compleet te krijgen. Alvast bedankt voor uw reactie. Wij bij DealDonkey wensen u verder een fijne dag. -- Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Verstelbare puzzelplank besteld, stevig materiaal.. Makkelijk bestellen, snelle levering en goed verpakt.
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met de verstelbare puzzelplank. Goed om te horen dat bestellen makkelijk ging, de levering snel was en alles netjes verpakt aankwam. Veel puzzelplezier gewenst!
Ik had een defect product, gelijk contact opgenomen en super geholpen. Erg bedankt
Bedankt voor je review. Vervelend dat je product defect was, maar fijn dat we je snel en goed hebben kunnen helpen. Graag gedaan, en veel plezier met je bestelling!
In alle opzetten, prijs, levering & naservice (niet dat dit nodig was)
Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs, levering en service. We waarderen je vertrouwen en wensen je veel plezier met je bestelling.
Makkelijk kunnen bestellen en snel geleverd. Goede track en trace
Wat leuk om te lezen dat alles soepel is verlopen! Van makkelijk bestellen tot snelle levering en een duidelijke track & trace: precies zoals het hoort. We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling.
Het bestellen ging makkelijk. Ook de mails mbt de verzending waren duidelijk en snel. En wat ik had besteld was helemaal wat ik ervan had verwacht. Dus erg blij mee. Dank.
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat het bestellen soepel ging en dat je goed op de hoogte bent gehouden. Super om te horen dat je bestelling helemaal naar verwachting is. Veel plezier ermee!
Ik heb de opvouwbare kruk besteld en het product is precies zoals het wordt afgebeeld. Sterk en licht.. beetje lastig om uit te trekken en in te schuiven, maar met een beetje geduld lukt het prima. Ik ben dik tevreden ook over de snelle levering.
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn dat de opvouwbare kruk precies aan je verwachtingen voldoet en dat je blij bent met de snelle levering. Veel plezier ermee!
Snelle levering en communicatie. De bestelling voldoet aan alle verwachtingen
Fijn om te horen dat de levering en communicatie goed waren, en dat de bestelling helemaal naar wens is. Veel plezier ermee!
mooie mokken erg handig
Bedankt voor je leuke review! Fijn dat je blij bent met de mokken en dat ze goed van pas komen. Veel plezier ermee!
mooi product en snel geleverd
Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je blij bent met het product én de snelle levering. Veel plezier ermee!
Ik had solarlampen besteld die volgens de website op voorraad waren. De volgende zouden ze bezorgd worden, maar helemaal niks en de dag erna ook niet. Nadat ik gemaild had kwam er wel binnen 5 minuten een antwoord: "Door een fout in het magazijn zijn de lampen niet meer voorradig. Ze komen vrijdag weer binnen en sturen ze meteen op naar U als U ze nog wilt". En ze hebben gedaan wat ze belooft hadden, de zaterdag had ik de lampen binnen. Het is jammer dat ze mij niet als eerste gemaild hadden, maar perfect opgelost.
Bedankt voor je eerlijke review! Jammer dat de levering niet meteen goed ging en dat we je niet eerder hebben geïnformeerd. Fijn dat het daarna snel is opgelost en dat je de solarlampen alsnog zaterdag in huis had. Veel plezier ermee!
Haverstraat 31
2153GB Nieuw-vennep
Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!