Goedkoop en snel geleverd toppie

Goedkoop en snel geleverd. toppie van jullie

Fijne ervaring, vlotte levering

Praktisch schoenenrek en gewoon te ontplooien - voldoet volledig aan de beschrijving

• Wat vind je van ons product?
  • Hoe was jouw ervaring met ons product? Praktisch en gemakkelijk te ontplooien

Gewoon weer geweldig

Ik ben superblij met deze vaatwastabletten, voor de derde keer hier besteld.

• Hoe was jouw ervaring met ons product? Heel goed
  • Zou je ons product aanbevelen? Ja

Nooit wat terug gehoord!!

Ik was niet zo tevreden over wat ik gekocht had, en wilde het artikel retourneren, ik belde helaas dat kon niet meer, maar ik kon wel een bericht sturen naar Richard van de klantenservice. Helaas daar is nooit op gereageerd. Heel slecht dus!!

• Hoe was jouw ervaring met ons product? Ik denk dat het uit China komt
  • Zou je ons product aanbevelen? Nee

Had een probleempje en dat is gelijk opgelost. Wat een service geweldig.

• Hoe was jouw ervaring met ons product? Top
  • Zou je ons product aanbevelen? Ja

Artico tekendoos gekocht, volgende dag bezorgd. Helaas was een aanzienlijk aantal aquarelstiften niet werkend. Per app dit gemeld, na overleg is er een geheel nieuwe doos toegestuurd terwijl de oorspronkelijke mocht worden gehouden. Ook van de nieuwe doos doen een aantal aquarel stiften het helaas niet maar in totaal zijn er nu ruim voldoende werkend. De sterren zijn verdiend door de prima service, de Artico doos verdient het cijfer 5.

• Wat vind je van ons product?
  • Hoe was jouw ervaring met ons product? Veel aquarel stiften niet werkend, verder een mooie doos.

UITSTEKEND

Geleverde produkt prima verzending was zeer snel goede informatie overweeg nog een beveiliging****era aan te schaffen voor familie Mijn dank nogmaals mvg tan

• Zou je ons product aanbevelen? Ja

Snel en naar tevredenheid geleverd.

Mijn keuze verliep soepel en voldoet aan mijn verwachting.

• Wat vind je van ons product?
  • Hoe was jouw ervaring met ons product? N.v.t.

Ik vond wat ik zocht

Met een prijsvoordeel van 5 euro

• Wat vind je van ons product?
  • Hoe was jouw ervaring met ons product? Leuk vogelgeluiden huisje
  • Zou je ons product aanbevelen? Ja

Verrassend aantrekkelijke prijs voor topkwaliteit

Zeer aantrekkelijke prijs 38 euro voor 12 heuse Fruit of the Loom Tshirts met perfecte pasvorm en in 3 dagen geleverd... Mooi stapeltje in de kast...

• Hoe was jouw ervaring met ons product? Zeer tevreden
  • Zou je ons product aanbevelen? Ja

snelle levering en prima afhandeling

Binnen 24 uur hadden wij de bestelde spullen binnen. Ook een foutje van onze kant werd snel en soepel opgelost. Absoluut een bedrijf wat aan te bevelen is.

• Wat vind je van ons product?
  • Hoe was jouw ervaring met ons product? goede kwaliteit

Prijs kwaliteit prims

Dag 1 besteld. Dag 2 in huis. Goed verpakt. Leuk vogelhuisje met vogelenzang. Heb er meteen nog 1 besteld voor een cadeautje.

• Hoe was jouw ervaring met ons product? Prima

zeer goed

• Wat vind je van ons product?
  • Hoe was jouw ervaring met ons product? goed
  • Zou je ons product aanbevelen? Ja

Super goeie ervaring! Leuke produkten voor leuke prijzen. Levering is zeer snel en goed verzorgd. Ik kijk altijd wat er nu weer in de aanbieding is en word iedere keer weer verrast door de verscheidenheid. Wie weet zit er iets bij voor mij…..dat is het leuke van deze site!!

• Hoe was jouw ervaring met ons product? Zeer tevreden

Super goed geholpen

Ik had zelf een fout gemaakt , er stond een andere postcode bij mijn bestelling ( niet goed opgelet ) Tot twee keer toe was het teruggestuurd naar Dealdonkey Ik zelf had het al opgegeven , maar Dealdonkey was zo geduldig met me en heeft het voor de derde keer opgestuurd ( nu naar het goede adres en postcode ) Erg goed en vriendelijk geholpen en blij dat ik nu toch mijn bestelling heb gekregen

• Wat vind je van ons product?
  • Hoe was jouw ervaring met ons product? Nog geen ervaring , product net in huis , maar is vast goed
  • Zou je ons product aanbevelen? N.v.t.

Ver onder het verwachte niveau!

Wordt onvoldoende warm! Er is geen gebruiksaanwijzing mee gestuurd! Omdat ik ziek ben geworden ben ik er niet toe gekomen om het kussen terug te sturen. Je moet maar wat gokken hoe eea werkt zoals gezegd VER beneden de verwachting!

• Hoe was jouw ervaring met ons product? Slecht
  • Zou je ons product aanbevelen? Nee

Ik heb gordijnen besteld en we zijn er heel blij mee ,dat we gelijk nog een keer gordijnen hebben besteld. Kwaliteit heel goed. Bezorgen ging ook snel.

• Hoe was jouw ervaring met ons product? Heel tevreden

Uitstekende service

Na klein probleempje met toestel, dit uitstekend opgelost! Waarvoor dank.

• Hoe was jouw ervaring met ons product? Uitstekend
  • Zou je ons product aanbevelen? Ja

Aankoop in goede staat en vlot geleverd.

Het product bevalt goed en was goed geleverd. Verpakking was heel. Binnen d genoemde levertijd ontvangen.

• Hoe was jouw ervaring met ons product? Uitstekend

verrassend

ik heb voor het eerst iets besteld bij DealDonkey en ben verrast door de lage prijs van het artikel en de snelle levering.

• Wat vind je van ons product?
  • Hoe was jouw ervaring met ons product? verrassend
  • Zou je ons product aanbevelen? Ja

Vlotte bezorging, fantastisch cadeau in goede staat.

Het was een cadeau voor en 8jarig creatief meisje. Zij was er giga blij mee.

• Wat vind je van ons product?
  • Hoe was jouw ervaring met ons product? prima

Doen wat ze zeggen.

Mijn ervaring is goed. Ze doen wat ze op de site zeggen. Dus geen minpunten.

• Zou je ons product aanbevelen? Ja

Snelle levering voor een goede prijs!

• Wat vind je van ons product?
  • Hoe was jouw ervaring met ons product? N.v.t.
  • Zou je ons product aanbevelen? N.v.t.

Slechte product geleveeld

Ik moest mijn aankoop product terug sturen maar blijkbaar ziet er nog verzenden kosten er bij wat maakt dat duurder!

• Wat vind je van ons product?
  • Hoe was jouw ervaring met ons product? slechte
  • Zou je ons product aanbevelen? Nee

Goede service zoals beloofd.

• Wat vind je van ons product?
  • Hoe was jouw ervaring met ons product? Het ziet er mooi uit erg tevreden mee

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!