Mooie producten, snel geleverd

Toen ik de MR Handsfree luidsprekers XXL had besteld zijn deze supersnel geleverd ondanks alle perikelen bij de ook pakketbezorgers. De staat van de doos en ook de inhoud was perfect bij ontvangst. Gewoon in 1 woord SUPER! Als er weer een interessante deal is kom ik zeker terug.

Prima afgesloten

Je moet wel een donkey zijn om deze deal niet te sluiten

Vlotte service

Heel vlotte afhandeling en goed product dat zijn werk doet...

Hele goede bediening

Ik zou het aan bevelen aan nog mensen, gr

Goed, zoals het hoort

Artikel voldoet aan alle verwachtingen. Levering ging ook snel, dus jullie hebben gedaan wat jullie hebben beloofd. Zoals het hoort natuurlijk maar dat is niet bij ieder bedrijf zo. Bedankt voor het artikel en de goede service

Vlotte verwerking

Nog niet mogelijk

Kan nog niet meedelen of de naaimachine goed werkt heb deze nog altijd niet ontvangen, in sorteercentrum bij DHL ?

Net niet gebuisd ...

Op zich zeer duidelijke website, echter één week na de bestelling - weliswaar met een NL feestdag - hebben we onze bestelling nog steeds niet ontvangen - lastig als je op je website vermeldt dat bestellen op zondag, je je bestelling op dinsdag mag verwachten. Hoop de bestelling alsnog snel te ontvangen.

Ondanks het corona-virus snelle levering

Is op tijd aangekomen en in goede staat

alles goed aangekomen

Na de bestelling een e-mail gestuurd, positief bericht terug gehad. Ondanks Corona toch snel geleverd.

Alles klopt

Correcte en vlotte levering, kwaliteit producten conform verwachting.

Zeer klantvriendelijk

De eerst toelevering bracht een toestel dat niet werkte. Na onderhandelen werd een nieuw toestel toegestuurd dat ditmaal prima in orde was. De terugzending van het defecte toestel is vlekkeloos en volledig gratis verlopen. Na een slechte start is alles nu prima in orde. Een voorbeeld van een correcte afhandeling. Proficiat.

Tevreden met mijn aankoop.

Zeer tevreden met mijn aankoop. Alles correct en snel geleverd.

Gewoonweg super , snel en het juiste product

Gewoonweg super , snel en het juiste product. Zeker een aanrader.

100% OK !

Materiaal is prijs - kwaliteit aan te raden.

Goede ervaring en netjes geregeld!

Mijn product was mooi op tijd!

snel en correct geleverd

product is zoals het geleverd is

Zeer snel afgeleverd.

Doet wat het moet doen.

Snelle levering van mijn bestelling

De video deurbel was er volgens belofte de volgende dag al ondanks alle Corona meldingen dat leveringen soms veel langer onderweg zouden zijn. En de video deurbel voldoet helemaal aan de verwachting die ik er van had en door DealDonkey werd verteld. Kortom ik ben super tevreden.

Overzichtelijk, vlot besteld en snel geleverd.

Ik ben tevreden over de manier waarop ik mijn keuze kon maken en bestellen en afrekenen. Mijn bestelling is op korte termijn geleverd. Top!

Geleverd binnen dag en voldoet aan verwachting

Snel, accuraat en vlgs.afspraak goed verpakt geleverd.

Telefonisch vriendelijk te woord gestaan, besteld en dag later vlgs.afspraak goed verpakt in huis ! Uitstekend

Snelle levering, goede deals, mooi product!

Hele mooie kapstokken besteld in velvet zwart. Net verpakt. Snelle levering en goede opvolging via mail en track and traceerde. Goede deal voor die prijs! Goedkoper dan andere shops die zelfde product verkopen. Voor herhaling vatbaar!

eenmalig goed en snel

Eerste keer besteld maar niet de laatste keer, binnen een paar dagen had ik het al binnen

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!