Eerst bestelling bij jullie

Complet goed verpakt en op tijd gekomen

Topproducten aan lage kostprijs

Dacht dat het niet kon, producten aan lagere kostprijs tov. andere winkels. ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Het ging best snel met bestellen alleen bezorging duurde iets langer omdat een artikel niet op voorraad en dat moesten ze nog met mij communiceren maar voor de prima voor een eerste keer dat ik bij hun bestel.

correcte afhandeling en levering

correcte afhandeling en levering

We hebben een video deurbel gekocht super beeld kwaliteit en een goede service kwa bezorging.

Ging allemaal heel vlotjes.

Is de eerste keer dat ik iets heb besteld bij dealdonkey.alles is naar wens verlopen,snel correct en zonder problemen aan huis gebracht.prijs goederen-kwaliteit ook geen probleem.kortom,uitstekende service.bedankt dealdonkey,indien er nog goederen zijn die ik thuis kan gebruiken zeker nog gebruik maken van julliea service.bedankt.alain

Prima producten ontvangen, scherpe prijs en ook nog snel geleverd.

Enigszins sceptisch bestelde ik een viertal producten. O.a een telefoon statief, die bleek prima stabiel en zelfs nog hoger dan aangegeven. Nog 1 product installeren (wifi repeater) maar dat komt vast ook goed.

Geweldig!

Ik heb dikke stammen van struiken door kunnen zagen en mijn nieuwe schutting was zo geplaatst met de schroefboormachine. Top!

Ziet er goed uit

Mooi stopcontact en snel geleverd

Topproduct voor geweldige prijs

Mijn Led Lovers Solar Motion Light is snel geleverd en werkt perfect. En voor die prijs helemaal te gek

Erg tevreden over levering en product

Het bestelde product kwam op tijd en voldeed aan de verwachtingen. Geen idee hoe de afhandeling zou zijn geweest indien het product niet aan de verwachtingen zou voldoen.

goede producten en snelle levering

Goed verpakt prima verzorgt

Niks op aan te merken

Veel voor weinig geld.

Als alleenstaande moeder van zes komen de vaatwastabletten en wastabletten heel goed uit! Dankjewel!

Super snelle levering

Vlotte bestelling en levering

Vlotte bestelling en levering

Geweldige site

Prettige web site komen de worden na vandaag besteld morgen in huis

Betrouwbaar en betaalbaar.

Mijn bestellingen zijn altijd correct en tijdig afgehandeld. Absolute aanrader.

Alles naar wens

Prima produkt, goede prijs-kwaliteit en vlotte levering

Perfecte 1ste bestel ervaring

1ste keer dat ik bij Donkeydeal bestel. Ging heel vlot, goede opvolging, makkelijk te betalen, goede klantenservice en redelijk snelle levering. Dus een tevreden klant!

Goede deals met snelle bezorging

De deals van Dealdonkey zijn scherp geprijsd. En de bezorging is lekker snel.

Super koopakte...

Tevreden over de snelle(in deze coronatijd) correcte levering, met zorg geleverd, Dank u

Snel besteld, snel betaald, snel bezorgd!

Een bestelling gedaan in een opwelling. Bij een voor mij onbekende grootheid (DealDonkey). Een dag later netjes bezorgd. En zeer tevreden!

gewoon goed !

Alles verliep zeer snel !

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!