Snelle levering en lage prijs!

Alles keurig afgelevert en op tijd

Betrouwbaar

Bestellen gaat heel eenvoudig, ook echt de laagste prijs. Bezorging op de aangegeven dag. Top.

Alles was makkelijk

De bestelling is vlot gegaan en levering ook met een goede track e tracé werd via mail goed op de hoogte gehouden waar en wanneer het product geleverd werd en is er ontbrak wel een onderdeel maar naar een mail gestuurd te hebben onmiddellijk antwoord en ontbrekend onderdeel opgestuurd bedank aan het team voor de fijne samenwerking Mvgr Raymond Hamers

Gewoon weg top

Verbaasd bij de snelle bezorg tijd..op de minuut af door een nette bezorger,keurig afgeleverd. Top!!!

DealDonkey is een zeer betrouwbaar bedrijf, dat zich aan zijn afspraken houdt.

De door mij bestelde reciprozaag werd bijzonder snel bezorgd, geheel volgens afspraak. Het is een prima product, scherp geprijsd en voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Wanneer ik weer iets nodig heb, zal ik hier zeker terugkomen. Een aanrader!

Goede service qua levering !!

Goede service pakket was niet geleverd door DHL maar dealdonkey leverde gelijk een nieuw pakket ! Top Service !

Snel en volgens verwachting

Bestel wek vaker hier. Deze keer hulp nodig voor gebruik van dashcam. Gisteravond over gemaild en nu al opgelost!

Snelle service!

Bestelling volgende dag in huis zoals beloofd. Leuke producten voor een goede prijs!

Goede service en redelijk snel geleverd

Goede service en snelle service

prima correcte snelle service

Eerste aankoop en onmiddellijk zeer tevreden.

zeer Net en correcte service

Het was er snel en netjes bleek niet helemaal compleet te zijn naar mailen en bellen keurig netjes opgelost snellen en netten service.

Wat een service!

Product wat ik besteld had voldeed niet aan de verwachtingen ivm een opgetreden defect. Ik belde de klantenservice op en zonder gedoe boden ze gelijk aan om een nieuwe op te sturen samen met een retoursticker om het “oude” terug te sturen! Dit noem ik nog eens service! Waren alle bedrijven maar zo klantvriendelijk.

Sneller dan het licht

De bestelling de dag nadien al in huis!

Snelle levering en goeie service, vriendelijke personeel!

Makkelijk online bestelling te plaatsen. Product volgende dag geleverd. Heel tevreden en zeker voor herhaling vatbaar. Merci!!

Prijs kwaliteit in orde.

Spijtig dat er met de verzending in België iets is misgelopen , zending met vertraging ontvangen.

Prima !

Prima !

Snelle levering, en probleem snel opgelost.

Mijn bestelling is snel en keurig geleverd. Alleen miste er een aantal dingen. Na e-mailcontact is dat probleem binnen korte tijd geleverd en ben ik zeer tevreden.

goed en snel

snel en goed

Super mooie aanbiedingen

Snelle levering en product ook volledig zoals verwacht

Super-snel-kwaliteit en goedkoop.

Zie hierboven.

Snelle levering & kwalitatieve producten

Was de eerste keer dat ik heb besteld en gelijk tevreden over mijn producten

Vandaag besteld en morgen in huis

geweldig

de bestelling is geheel volgens verwachting en zeer goed op tijd geleverd.

Goed product

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!