Zeer tevreden over de service. Snelle levering.

Artikel besteld , super snel in huis , alleen 2 x gekregen ( verjaardag ) zonder problemen terug kunnen sturen , TOPPIE

Dealdonkey is een aanrader voor iedereen met een goed verstand.

Voor 20 uur bestelt volgende dag geleverd nou een 10 met een griffel. Fantastisch.

Ruimte voor verbetering

Orders zijn altijd vlot binnen, geen kritiek daarop. Laatst een masturbator voor mannen besteld welke vlot binnen was maar net zo vlot kapot .... en wie spreek je voor een dergelijk artikel aan op de kwaliteit (ongeacht prijs etc.)? Wie neemt in deze verantwoordelijkheid? Toch weer € 15,- weggesmeten ...... Heel snel nam de Klantenservice van Dealdonkey contact met mij op en werd mij aangeboden een nieuw artikel of het bedrag terug gestort. Ik koos voor een nieuw product maar deze was net op dat moment helaas uitverkocht en werd door de leverancier niet meer geleverd. Dus kreeg ik mijn geld terug. Heel vlot, zonder moeilijke toestanden. Wat dat betreft een top service. Het andere product bij dezelfde order was overigens prima in orde. Voor mij reden om klant te blijven bij Dealdonkey. Uiteindelijk is de service toch hetgeen klanten bindt!

Is uitstekend.

Goede prijs en wat is beloofd betreffende de levering, ook waargemaakt.

?

?

Snelle levering en product voldoet aan de omschrijving.

Voldoet aan alle verwachtingen, super

Led buitenlamp, prima aankoop.

Snelle en correcte verzending

Makkelijke site en snelle verzending.

vlot verstuurd, goede service met ruilen

Heb een lamp besteld die bij levering defect bleek. Zonder aarzeling nieuwe toegestuurd gekregen die zij hebben geregeld bij een collega bedrijf, omdat deze bij DealDonkey uitverkocht was.

leuk snel en voordelig

3 items besteld en deze waren supersnel in huis, wel niet direct de andere dag maar toch.. bestellen en twee dagen later al in huis vindt ik snel, goed verpakt en op de vooraf gemelde tijd. Super.

Leveringen worden zeer correct verricht met duidelijke mailcontact.

de solarlampen doen het niet, maar contact opgenomen en goed afgehandeld.

Zeer snel

Zeer snelle levering dank u wel

Tot volle tevredenheid

Het was geen enkel probleem om een pakket drie keer op te sturen, omdat er telkens iets mis was met de adressering.

Prima en snel

Ik kocht de Mio Cyclo 405 fietsnavigator. Ondanks de feestdagen werd product snel binnen 2 dagen bezorgd. Daarnaast was de prijs minimaal €40,- lager dan elders. Prima deal dus.

betrouwbaar

voldoet aan de prijs zoals het hoort

Product voldoet aan alle eisen. Is zoals beschreven. De prijs is ook zeer goed

TOP

Snelle levering en correcte afhandeling Top !

Volledig volgens verwachting en supersnel.

Complete bestelling volgens verwachting geleverd en in 2 dagen.

Alles ok

Op tijd geleverd en een goed product

Snelle levering! Goede kwaliteit!

Een mooie waterkaraf besteld en deze werd super snel en goed verpakt geleverd! Mooie aanwinst tijdens Oudejaarsavond!

Prijs - kwaliteit = Top

En bezorgmoment nagekomen!

snel geleverd, goed ding

Ik heb de Denver e-reader besteld en ben er erg tevreden over. Ligt prettig in de hand en leest fijn.

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!