Klantvriendelijk bedrijf

Helpen goed bij vragen.

Altijd plezant om een verrassing voor iemand te bestellen

Het was bedoeld als cadeautje voor een vriend en viel geweldig in de smaak, dank zij jullie. Vlot en correct geleverd.

Prettig, maar niet al te snel

Het duurde even voor het pakje er was, maar het was wel prima.

Alles top!!

Alles prima

Uitmuntende service

Het product wat ik heb ontvangen was helaas heel erg snel stuk, maar door de service van Deal Donkey heb ik een vervanging kunnen ontvangen. Toppers!

Helemaal top!

Snelle en nette levering.

Gekochte artikelen waren cadeautjes, maar waren net als beschreven. Snelle levertijd.

Een leuke endoscoop voor hobby gebruik.

De camera is voor die prijs niet van topkwaliteit maar zo handig bij mijn gereedschap on snel even in of achter te kijken!

Ideale en zeer goede dashcam, prima toestel !!!!

zeer tevreden

Vlotte afhandeling en bestelling volgende dag in huis, Top!

Snel en goed geleverd precies wat ze zeiden

Snel en zorgvuldig geleverd

Snelle service, goede kwaliteit

Zeer snel geleverd. Vrijdagmiddag besteld, maandagochtend geleverd. Enige kleine puntje van 'kritiek' dat ik misschien kan geven is dat reactie via Facebook misschien iets sneller zou kunnen. Had vrijdag een uurtje na de bestelling nog een vraag (die zichzelf uiteindelijk wel had beantwoord) waarop ik pas maandag een antwoord kreeg. Wel zeer vriendelijk behandeld geweest via de chat! Zeker aan te bevelen!

Snel en goed

Heb nu de ariel tabs in gebruik en bevalt mij uitstekend. Ik kijk uit naar andere aanbiedingen

Supersnel

Supersnelle afhandeling en verzending.

Goed product, goede prijs,

Slot en ketting voor mijn scooter gekocht. Snel geleverd, goed gecommuniceerd, geen problemen. Ik kom hier zeker vaker shoppen.

het was perfect

nog nooit zo snel bediend geweest

Zoals het hoort. doen wat je beloofd

Besteld en snel geleverd

Eerst gegoogeld op prijs en aanbieder en daarna direct besteld.

goede service, snelle levering

Bestelling in drukke periode snel geleverd,geweldig.

Alles volgens verwachting

Het product was zoals beschreven, de levering zoals voorspeld.

Heel goede ervaring

Er was iets misgegaan met de bestelling maar toen ik de customer service belde regelden ze het meteen en s’anderendaags had ik m’n bestelling!

Leuk product

Snel en volgens afspraak, alleen jammer dat DHL het pakket bij de buren in het appartement aflevert, terwijl ik gewoon thuis ben

Altijd snelle levering en uitstekende service

Ik heb nu meerdere keren artikelen besteld bij DealDonkey omdat ze goede en goedkope aanbiedingen hebben en snel uit voorraad leveren.

Eerste bestelling en geen goede service.

beste, Jullie maken publiciteit , vandaag voor 20:00 besteld morgen geleverd. Dit is bij onze bestelling wel degelijk niet gebeurd .Dinsdag besteld en de week erop maandag geleverd in een kapotte doos. Sticker op sorry maar de verpakking is beschadigd???

goede service

Ik kreeg een stuk led open haard decoratie en krijg gratis zonder bezorgkosten een nieuwe led open haard. Ook erg begripvol, mensvriendelijk en zeer goede service. Deal Donkey is meer als uitmuntend waard.

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!