Heel goed en blij dat bij DealDonkey besteld is. Volgende keer ben ik weer van plan via hun een bestelling te pláatsen.

Snelle en correcte levering van de bestelling.

Snelle en correcte levering van de bestelling.

vu clic commandé et payé

facile et livraison rapide ! et cela pour un prix démocratique !

Ik heb mijn pakket niet gekregen Wat een uitstekende klant service. Ik had mijn pakket niet gekregen en ik geef een review van 1 ster. Donkey deal hebben meteen reageerde en binnen 2 dagen had ik een nieuwe bestelling binnen. Excellent klantenservice

Goed aanbod, goede kwaliteit, super "no-nonses" service

Altijd een goed aanbod in producten, tevreden met de de geboden kwaliteit, mocht er wat niet volgens plan gaan, word er altijd vriendelijk een oplossing geboden.

het apperat voldoet voor 100 % aan verwachting

waardeloos

Grote verhalen, bladblazer te koop. Nu voor 44,95, Je bespaard 55.05. En dan de laatste regel: DIT PRODUCT IS NIET MEER VOORRADIG, Daar zak je broek toch vanaf??

snel en juist

ontvangen wat ik heb besteld in goede verpakking

goed product

handig dat het 2 bellen zijn een voor binnen en buiten

Het is prima verlopen.

Bestelling wordt keurig verzorgd en op tijd afgeleverd.

De artikelen voldoen volledig aan de beschrijving.

Wat een leuk en gevarieerd aanbod! Kocht voor een zeer concurerende prijs waxinelichtjes houder van Gusto. Daar ga ik mensen blij mee maken met Kerst.

Perfecte ervaring

Perfecte site en producten en levering!

Pakje snel gelevert, spijtig zat er niet alles in wat ik besteld heb!

Blij dat mn pakje snel geleverd werd. Beetje jammer dat erpakking beetje beschadigd was en er een stuk van mn bestelling ontbrak

Er was iets niet ok sanderdags nieuw geleverd

Tevreden klant

super goed, snel

alles zeer vlot verlopen, snel, correct

Goed product en snelle levering

De door mij aangeschafte flitsmelder van MrHandsfree werd snel geleverd en werkt uitstekend.

K W A L I T E I T

zeer GOEDE Dealdonky......wat ze zeggen MAKEN ZE WAAR Alles keurig op tijd en geen GEZEUR.......... GEWELDIGE DEALDONKEY ga zo door........... En fijne FEESTDAGEN gewenst....En ze geven het bijna voor niets weg.

Wij hadden 2 waxinelichtjeshouders besteld, waarvan een kapotte, direct gebeld, en volgende dag een nieuwe gekregen, dat is pas service, ik beveel Deal Donkey zeker aan.

👍

Fijne burolamp

levering snel en volgens verwachting

Geweldig snelle en goede service voor een zeer goede prijs

In de loop van de middag een bestelling geplaats die gelijk de volgende dag keurig werd afgeleverd. De bestelling voldeed helemaal aan de verwachting en de prijs was veel beter dan die van andere aanbieders. Er werden ook geen verzendkosten in rekening gebracht. Indien de artikelen niet aan de verwachting hadden voldaan kon het pakket kosteloos geretourneerd worden. Gelukkig geen gebruik van hoeven maken dus een super tevreden klant.

Bestelling ok en snel geleverd, correcte service

Top service.

Al een paar keer besteld nu en ik ben een heel tevreden klant.

leuke artikelen snel geleverd

Leuke hebbedingetjes en niet duur

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!