Tijdige levering waarbij product in perfecte staat verkeerde.

Gemakkelijk om bestelling te plaatsen en op te volgen. Product werd tijdig geleverd.

Top geregeld weer

Top geregeld weer

vlugge levering

de levering gaat vlug en materiaal is goed ingepakt en proper je op vragen geven ze zo goed mogelijk en duidelijk antwoord en het is goedkoop

Snel en correct

Bij levering bleek 1 onderdeel te ontbreken, na telefoontje opgelost, sanderendaags geleverd

Leuke hebbedingetjes!!!

Heb net een paar dingetjes besteld en ontvangen!!! Ben dus nog aan het beoordelen... Tot op heden nog tevreden!!!

Super👍🏻

goede prijs, snel en betrouwbaar

Titel omschrijft exact mijn ervaring. Snelle levering, nergens goedkoper en alles was goed in orde.

Super betrouwbaar bedrijf

Tuinfakkels besteld, levering volgende dag. Aangegeven dat 1 lamp defect was, nieuwe lamp direct verzonden en volgende dag al binnen. Super service en betrouwbaar.

Makelijk en snel

Makelijk bestellen, duidelijk en snel met bezorgen.

Mooie prijs kwaliteit. Netjes geleverd volgens afspraak en geen gekke dingen met kleine lettertjes. Top service en leuke aanbiedingen.

Snelle bezorging

Goed materiaal goed verpakt

Snelle levering, producten voldoet zoals omschrijving

perfect

alles word perfect bezorgd

Mooie aanbieding

Leuke deals en dus snel gekocht en snel geleverd, goed bezig dus!

Prima camera’s

De nazorg was uitstekend!!!

Verlichting op donkere plaatsen.

Ondanks de verlichting op de hal, geven deze led-verlichting net even meer zicht op de trap tree-en

Erg goede service. Ik had na gebruik van de stoomreiniger een gat in het doekje. Ik heb netjes een ander doekje gekregen. Ik weet alleen niet waardoor het gat is ontstaan. Verder vind ik de stoomreiniger echt een topding! Maakt goed schoon en is handig in gebruik. Bovenal een top ervaring dus.

Conform verwachting snel geleverd

gewoon top, goede service en prijs kwaliteit

Mijn bolderkar is gewoon fantastisch, super, goede kwaliteit ideaal voor kids en mijn hondjes

Het bestelde werd netjes volgens afspraak bezorgd.

Zoals hierboven al vermeld.

Mooie en goede stoomreiniger Heb mn hele huis er al bijna mee gedaan Top top

Vlotte aankoop, bij levering een onderdeel stuk en problemen om dit onderdeel te ontvangen, service zus en zo.

Snelle accurate levering.

Levering van bestelde producten op voorspeld tijdstip. Producten voldeden aan verwachting.

eerste maar slechte ervaring !!!!!!

bestelling nooit ontvangen . ook voor gebeld nog niets. klacht lag aan de bezorging is prima opgelost.

Goede en correcte levering

Correcte en snelle levering, goed verpakt

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!