In een woord geweldig

Dit was de allereerste keer dat ik iets besteld heb bij DealDonkey Had er nog nooit van gehoord, totdat ik er een mail over kreeg. Er was gelijk een artikel wat ik graag wilde hebben. En nog goedkoop ook. Zal er zeker nog wel meer bestellen,als het relevant is voor mij. En een super snelle levering van het artikel.

Snelle levering en product conform advertentie

Degelijk product tegen goede prijs!

Zeer snelle levering

Bij meerdere geïnformeerd maar die konden niet leveren of po een lange levertijd maar hier was het geen probleem. Mijn dank

Snel en correcte levering

Goed verpakt, snel geleverd en voldoet aan mijn verwachting. 👍

Super webwinkel

Veelzijdige keuze van artikelen, gemakkelijke bestelwijze en snelle levering.

Precies zoals beloofd!

Bestelling snel geplaatst, snel betaald en snel verzonden. Perfect!

goeie deals

goede prijs kwaliteit deals Snel geleverd

leuke dingen voor weinig en snel geleverd

leuke spullen precies wat ik zocht

Altijd goed

Goede en snelle levering 👍

Product is in goede staat ontvangen en een snelle levering

Vlotte verwerking, goede service, dankjewel.

Ik ben heel tevreden met de service die geboden wordt.

Superdeals vind je hier

Altijd spotgoedkoop en goede service. Kreeg een kapot product en werd meteen nieuwe verstuurd. gewoon Super.

Zoals het hoort!!!

Mijn bestelling werd correct en op tijd bezorgt. Dat is zoals het hoort. Product was zoals omschreven.

niet slecht - zoals verwacht, niet meer en ook niets minder

zie boven

Alles keurig afgehandeld. Alleen bij retour jammer dat dit moet worden uitgeprìnt. Beter retourformulier gewoon bij bestelling. Bezit geen printer.

Handig

Fijn om de cups in te bewaren . Koffie apparaat kan er op staan dus ruimte besparend.

Snelle levering van gewenste producten, zonder problemen.

Snelle levering van gewenste producten, zonder problemen.

Fantastisch, kon niet beter!

Snelle levering en ook retourneren was buiten verwachting positief. Ik kreeg direct het geld teruggestort van het te retourneren artikel. Mocht zelfs het artikel houden of weggeven. Prima service!

Zéér behulpzaam en correct!

één klein probleem met de facturatie werd onmiddellijk opgelost,alles is perfect verlopen......zo bind je klanten!

Deftig

Enkel de koffer was beschadigd.

Goede en perfecte organisatie

Alles correct en snel en perfect afgehandeld.goede organisatie. Al vaker mee gewerkt tevreden.

Goed product

Probleem met buitenlamp gehad en na contact opnemen gewoon een nieuwe lamp krijgen. Top

Het product bevalt me erg goed.

Ik heb de earpods aangeschaft via DealDonkey. Deze zijn een erg goed alternatief op de Apple earpods. Ze werken hetzelfde, het geluid is goed, raken niet snel leeg en dit alles voor een heel scherpe prijs. Ik zou ze iedereen aanraden.

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!