Pluspunten

Komen na wat beloofd is.

Pluspunten

Ik heb nooit iets negatiefs meegemaakt.

Pluspunten

goede aanbiedingen, goede prijs/kwaliteit verhouding, uitstekende service achteraf -> defecte led-straler van 16 maanden om kunnen ruilen door super eenvoudig, snel en vriendelijk email-contact met Richard (in mijn geval). top service!

me happy! dus kan er geen verzinnen.

Pluspunten

Super vriendelijke telefonist "Richard", hulpvaardig en reageert meteen op een email-bericht. DealDonkey heeft goed geprijsde artikelen te koop, deze worden ook nog eens snel geleverd. Dit was de eerste keer dat ik een bestelling had geplaatst bij DealDonkey, Maar zeker niet de laatste keer! Kortom een zeer tevreden klant!

Pluspunten

Snelle en accurate levering.

Om de al verpakte door van de box zat een nog grotere doos met opvulpapier. Kan daar geen beter oplossing voor worden bedacht? Zo blijven we onze eigen afvalberg bouwen.....

Pluspunten

Er was een "defect aan de bestelling, maar dit is snel en correct afgehandeld.

Op dit moment niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie wanneer er iets mis is en een goede oplossing geboden.

Zorgen dat er niks meer mis is

Pluspunten

Goed.

Stofzak had ik niet verwacht is dat echt nodig.

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering.

Pluspunten

Voert uit wat ze belooft en is uiterst correct en snel in het beantwoorden van de email.

Ergens vermelden dat een terugbetaling van een bedrag dat per iDeal is betaald via STG MOLLIE PAYMENTS wordt teruggestort.

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Hele goede service

Pluspunten

zijn goed op de hoogte gehouden, en kwam mooi op tijd. mooi product.

zo doorgaan.

Pluspunten

SNELLE EN VERZORGDE BEHANDELING NIET DUUR GELET KWALITEIT

Pluspunten

Hele goede service. Ik had waxinelicht houders besteld, maar toen ik ze binnenkreeg waren ze stuk. Wat natuurlijk kan gebeuren. Dus contact gehad, en er werden meteen 2 nieuwe verstuurd. Die hadden we binnen enkele dagen binnen. Heel vriendelijk en we zijn goed op de hoogte gehouden.

Geen verbeterpunten!!!!

Pluspunten

Snelle levering Zéér snelle afhandeling en omruiling van defect product in garantie. Was ieder bedrijf maar zo, een voorbeeld van hoe het moet!

Pluspunten

Had Dreamleds besteld, werkten beiden niet, maar zonder probleem nieuwe ontvangen 2 dagen nadien, proficiat

Controle uitvoeren voor levering vertrekt is zeker aan te raden

Pluspunten

Prima snelle levering product zoals verwacht.

Ga zo door

Pluspunten

perfecte service, na een defect snelle omruiling van de goederen

Voorlopig geen verbeterpunten voor mij. Tips: meer merkproducten aan bangelijk goede prijzen aanbieden en meer speciale aanbiedingen die niet alle andere dagaanbieders verkopen. Iets wat je eigenlijk niet nodig hebt maar toch wel wil kopen omdat de prijs zo goed is of omdat het zo'n mooie uitvinding is

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!