Pluspunten

Snelle bezorging. Bij problemen wordt er veel tijd besteed om het echt op te lossen. Ook als de fout bij de klant ligt. Echt hele goede service.

Ricard klonen? Heeft In alle rust, perfect geholpen.

Pluspunten

heel tevreden over levertijd ,prijs en product

Pluspunten

transparant en correcte levering

de service op deze manier verderzetten

Pluspunten

Snelle en goede levering!

Meer promoten. Ik kwam per toeval bij jullie site uit.

Pluspunten

snelle en goede afwerking van orders , via email bereikbaaren je krijgt ook antwoord op email je kan de goederen na overleg ook ze lek ophalen goederen zijn netjes en stevig ingepakt

Pluspunten

Duidelijke site, makkelijk om te bestellen, na opdracht gelijk email bevestiging, snelle levering via DHL. Goed kwaliteit tegen een mooie prijs. Bedrijf is een aanrader.

Bij orderbevestiging gelijk factuur meesturen of als zending klaar is om verzonden te worden, moet je nu over bellen, dan krijg je deze ook gelijk.

Pluspunten

sokken zijn te kort.boven kant is erg krap krijg ze bijna niet aangetrokken

Pluspunten

netjes op tijd geleverd en goed verpakt en tevreden over het product ga zo door

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen een

zorgen dat de bestellingen bij de mensen komt

Pluspunten

Beter aangeven tijdens beschrijving dat bepaalde producten enkel werken met baterijen etc...

Pluspunten

Snelle: bezorging - reactie op klacht - klacht oplossen. Zie onderstaande, Led stolp besteld maar het schakelaartje werkte niet. Email gestuurd en binnen een zeer korte tijd een reactie met kort samengevat onderstaande mail: Wat vervelend om te horen dat het schakelaartje van de LED stolp niet werkt. Dit willen wij graag met u oplossen en gaan u een nieuw exemplaar opsturen. Om u kosten nog moeite te besparen kunt u van ons het defecte artikel thuis in uw prullenbak weggooien. Volgende dag een nieuw exemplaar in huis die wel werkt. Mooie oplossing en een geweldige service. Zo kan het dus ook !!

Pluspunten

Zeer snelle levering Ook telefonisch keurig bereikbaar Zeer tevreden over de bestelling en service

Geen !!!

Pluspunten

Ben tevreden van aankoop goed product snel levering

Pluspunten

Mooie producten en bestellen zonder problemen.

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Mooie leuke goedkope aanbiedingen zoals ik heb 2 traagverende kussens gekocht die zijn geweldig ik ben blij dat ik die bij jullie besteld heb dat kwam ook op de goede beschrijving

Meer hoedkoper aanbiedingen maar zoals nu vind ik geweldig bedankt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle leveringen.

Producten kwalitatief vaak onder de maat. Enkelevoorbeelden: 1. Led spots met afstandbediening: een aantal besteld voor vitrines. Rood/groen lampje bij laden werkt vaak niet en de aansluiting met een mini usb is vaak kapot (naar binnen gegaan) of is een wakkel-contact. 2. Handvat met zuignappen (voor in badkamer etc.) liet al na vijf seconden los. 3. Wijnkoeler-staafjes waren stuk gevroren in de vriezer

Ga zo door

Pluspunten

Snel leveren

Pluspunten

Pluspunten

ben nog steeds heel tevreden over het materiaal als de leveringen van mijn bestellingen 100%

geen idee

Pluspunten

Dhr Richard heeft mij zeer goed geholpen met een probleem die niet eens vanuit Dealdonkey was, ik raad de spullen en helpdesk ten zeerste aan.

Geen!!

Pluspunten

zeer snelle levering in België. Reeds meerdere bestellingen gedaan, steeds perfect. Behalve de laatste, de toiletbril was stuk. Maar geen probleem, na een mailtje, 2 dagen later een nieuwe ontvangen. Je kan niet beter vinden.

voor mij alles perfect, ik zie niet wat jullie zouden kunnen verbeteren, het kan niet beter.

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!