Pluspunten
Goede service. Ik had een apparaatje besteld dat niet goed werkte. Het bedrijf heeft er alles aangedaan om een correct exemplaar te zenden, dat vooraf was getest. Ook de levering was super snel. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Kortom goede service.
Verbeterpuntengeen
Beste Adriaen, Hartelijk dank voor uw leuke review. Wij zijn uitermate blij dat u onze service als uiterst positief ervaart. Wij wensen u veel gebruiksplezier met uw ontvangen bestelling. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
Mooi vlot verstuurd!
VerbeterpuntenAls het even kan ALLE producten zo snel leveren ?
Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u veel gebruiksplezier met uw ontvangen bestelling!
Pluspunten
Prima levering, besteld product was volledig naar verwachting.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten/tips
Beste Ralph, Hartelijk dank voor uw leuke en vlotte review. Wij wensen u veel gebruiksplezier met uw ontvangen bestelling. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
Snelle levering, vandaag besteld morgen in huis.
VerbeterpuntenIk geef aan 1x per week mail wens te ontvangen. Toch blijf ik dagelijks mail krijgen...
Beste Kootje, Hartelijk dank voor uw leuke review. Ik heb handmatig voor u in ons systeem aangepast dat u vanaf nu wekelijks een mail van ons ontvangt. Mocht u deze nog dagelijks ontvangen dan verneem ik dat graag via een email op [email protected] Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
Nadat ik een wifi lamp had gekocht, was deze helaas kapot afgeleverd. Hierdoor heb ik een email gestuurd, met daarin het nieuws dat de lamp niet werkt. Kreeg meteen een vlotte en een nette reactie terug en dat ze mij een nieuwe lamp gingen toesturen. Top service.
VerbeterpuntenNog niet tegengekomen. Misschien een nog lagere prijs, haha.
Beste Jelmer, Hartelijk dank voor uw leuke review. Ik wens u veel gebruiksplezier met uw ontvangen bestelling. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
Gemakkelijk bestelproces en snel geleverd.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw leuke en positieve review, Wij zien u graag nogmaals terug op onze website. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
Lage prijs Snelle service Klantvriendelijk
VerbeterpuntenSteeds veilige verpakking gebruiken
Beste Vera Denayer, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat u 3 v/d 4 exemplaren stuk in ontvangst heeft genomen tijdens het verzendproces. Zou u mij een foto kunnen laten zien van de doos waarin het zat voorverpakt? Die kunt u sturen naar [email protected]. Ik ga u vandaag alvast drie nieuwe exemplaren opsturen. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
Zeer goede " na-service"! Met een probleem dat zich enige weken na aankoop voordeed met het gekochte product is actief meegedacht en inmiddels naar volle tevredenheid opgelost!
Beste Ginny, Hartelijk dank voor uw leuke review, Wij wensen u veel gebruiksplezier met uw ontvangen bestelling. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
Vlotte levering, goede producten.
VerbeterpuntenDoe zo verder?..
Beste Klant, Hartelijk dank voor uw leuke review. Wij wensen u veel gebruiksplezier met uw ontvangen bestelling. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
Snelle levering .En bij mail contact ook heel snel antwoort
Beste Gina, Hartelijk dank voor uw leuke review. Wij wensen u veel gebruiksplezier met uw ontvangen bestelling Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
Snelle levering en een bijzonder snelle afhandeling van een, eventuele, retourzending.
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw leuke en positieve review. Wij zien u graag nog een keer terug op onze website. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
Beste Els, Hartelijk dank voor uw vlotte review. Ik wens u veel plezier met uw ontvangen bestelling. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
Zeggen dat de levertijd een week is en met een dag had ik het in huis. Dus boven verwachting. Product was ook naar verwachting voor een hele schappelijke prijs. Dik tevreden
Beste Tanja, Hartelijk dank voor uw leuke review. Wij hanteren een besteltijd van voor 16:00 besteld de volgende dag in huis. Ik wens u veel gebruiksplezier met uw bestelde bestelling. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
Snelle levering en goede retourservice
VerbeterpuntenIk vind het wel een beetje dom om mij om een beoordeling van pas gekochte product te geven, terwijl ik vlak daarvoor het product uit onvrede heb teruggestuurd.
Beste P. de Rapper, Wat vervelend om te zien dat u ons een onvoldoende heeft gegeven. De mail om een beoordeling te sturen wordt automatisch verstuurd na iedere bestelling. Wij hebben uw retourzending ontvangen en hebben dit correct voor u afgehandeld. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
snel en goed
Verbeterpuntenblijven doen wat ze nu doen
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw leuke en vlotte review. Wij wensen u veel gebruiksplezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
Snelle bezorging. Bij problemen wordt er veel tijd besteed om het echt op te lossen. Ook als de fout bij de klant ligt. Echt hele goede service.
VerbeterpuntenRicard klonen? Heeft In alle rust, perfect geholpen.
Beste Bert, Hartelijk dank voor je leuke en positieve review over de klantenservice van DealDonkey. Ik wens u nog veel gebruiksplezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
heel tevreden over levertijd ,prijs en product
Beste Marc, Hartelijk dank voor uw leuke review. Wij wensen u veel gebruiksplezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
transparant en correcte levering
Verbeterpuntende service op deze manier verderzetten
Beste Marc, Hartelijk dank voor uw leuke en positieve review van onze website en service die DealDonkey biedt aan zijn klanten. Wij wensen u veel gebruiksplezier met uw ontvangen bestelling. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
Snelle en goede levering!
VerbeterpuntenMeer promoten. Ik kwam per toeval bij jullie site uit.
Beste Gwendolyn, Hartelijk dank voor uw leuke review. Wij danken u voor uw tip en hier gaan wij zeker mee aan de slag. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
snelle en goede afwerking van orders , via email bereikbaaren je krijgt ook antwoord op email je kan de goederen na overleg ook ze lek ophalen goederen zijn netjes en stevig ingepakt
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw leuke review over de service die DealDonkey biedt aan klanten. Wij wensen u veel gebruiksplezier met uw ontvangen bestelling. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk om te bestellen, na opdracht gelijk email bevestiging, snelle levering via DHL. Goed kwaliteit tegen een mooie prijs. Bedrijf is een aanrader.
VerbeterpuntenBij orderbevestiging gelijk factuur meesturen of als zending klaar is om verzonden te worden, moet je nu over bellen, dan krijg je deze ook gelijk.
Beste Maj, Hartelijk dank voor uw leuke en positieve review. Bedankt voor de tip wij zullen hier zeker naar gaan kijken in de toekomst. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
Verbeterpuntensokken zijn te kort.boven kant is erg krap krijg ze bijna niet aangetrokken
Beste Rene, Hartelijk dank voor uw vlotte review. Mocht u niet tevreden zijn met de bestelde sokken dan vernemen wij dat graag. U kunt dan een email sturen naar [email protected] Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
netjes op tijd geleverd en goed verpakt en tevreden over het product ga zo door
Beste C. Vogelzang, Hartelijk dank voor uw leuke en positieve review op onze website. Wij wensen u veel gebruiksplezier met uw bestelde bestelling. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
geen een
Verbeterpuntenzorgen dat de bestellingen bij de mensen komt
Beste Carla Verbiest, Wat vervelend om te horen dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Wij zouden dit graag met u oplossen en hiernaar willen kijken. Zou u ons een email kunnen sturen met uw ordernummer en klacht? Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Pluspunten
VerbeterpuntenBeter aangeven tijdens beschrijving dat bepaalde producten enkel werken met baterijen etc...
Beste Klant, Hartelijk dank voor deze mooie review. Wij danken u voor uw tip en hier gaan wij zeker naar kijken. Met vriendelijke groet, DealDonkey Richard
Haverstraat 31
2153GB Nieuw-vennep
Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!