Pluspunten

alles was goed en duidelijk

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

Overzichtelijke site, goede deals en altijd kwalitieit, Ook bij foutjes altijd snel reactie en een oplossing.

Pluspunten

mooie deals en snel geleverd

Uitgebreider assortiment?

Pluspunten

Keurig afgehandeld volgens afspraak geleverd

Pluspunten

correcte levering. mooie prijs

site slecht vindbaar op internet. Nadat de site is gevonden is het lastig om via een zoekopdracht een artikel te vinden

Pluspunten

Bestel regelmatig wat bij Dealdonkey, betrouwbaar en goede service.

Pluspunten

Ben tevreden over DealDonkey, boden een goede deal die ik niet kon laten liggen.

Krijg een mail dat het product op vrijdag wordt afgeleverd, maar wanneer ik niet thuis ben kan het bij een afhaalpunt worden opgehaald. Aangegeven dat ik het product wil ophalen. Vrijdag eind van de dag geen sms of email dat het daar is aangekomen. Zaterdag ochtend maar naar het afhaalpunt gegaan om mijn pakket op te halen, maar die bleek daar nog niet te liggen. Maandag niets gehoord. Kom ik thuis blijkt dat ze aan de deur zijn geweest en omdat ik niet thuis was afgegeven bij de buren. Op zich niet erg, maar de communicatie had beter gekund.

Pluspunten

Snelle levering. Ben tevreden

Tot nu toe geen. Alles is correct afgehandeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Direct verzonden na het bestellen. Zo hoort het !!!

nee ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

correcte afhandeling goede retourservice.

?

Pluspunten

Na een beschadigd product ontvangen te hebben, gebeld en foto van het product gestuurd. Binnen 2 uur een e-mail ontvangen dat er een nieuw product gestuurd zal worden; dit na één (werk)dag ontvangen!

Pluspunten

snel

Pluspunten

Deal donkey hebben mooie spulletjes voor een faire prijs, Ze krijgen vijs sterren wanneer de transporteur de klanten niet laat wachten. GLS valt in deze tegen. Leveren af wanneer men zin heeft en niet op voorgestelde datum van Deal Donkey.

Neem een andere vervoerder die wel op de voorgestelde datum aflevert. de 29 is de 29 en niet de 1e van de volgende maand

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede communicatie en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gewoon goed

Pluspunten

makkelijke webside, en goede levering, in een woord prima

er valt niets te verbeteren, ik vind het geweldig

Pluspunten

goeie deals

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!