Pluspunten

Goede service. Snelle levering. Mijn bestelling was echter door de bezorgdienst op het verkeerde adres geleverd. Een telefoontje naar DealDonkey, die meteen opnam en waar geen nummertoetsing nodig was en ik wist meteen waar mijn pakketje was. Heel vriendelijk allemaal. Top hoor.

Pluspunten

correct en snel

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk te bestellen.

Pluspunten

Top ,vlotte levering!!

Pluspunten

Er was een klein foutje gebeurd tijdens de verwerking van mijn bestelling maar na een mailtje kreeg ik dadelijk reactie en is mijn bestelling onmiddellijk geleverd. Dit bedrijf doet zijn best om de leveringen zeer korrect en snel af te handelen. Super bedankt.

We hebben op 21/9/2017 een bestelling gedaan .Helaas hebben we nog niets ontvangen .We hopen dat het snel in orde komt of dat het bedrijf ons iets laat weten I.v.m de leverdatum

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

La livraison des commandes est très rapide ! J'adore .

Pluspunten

een zeer goed product gemakkelijk te insalleren

geen

Pluspunten

Levering volgens afspraak, mogelijkheid tot verzetten van aflevertijd, goed verpakt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

2 van de 3 exemplaren die ik had besteld zijn stuk is inmiddels opgelost

Pluspunten

De levering was snel en goed.

Verkoop van reserve onderdelen zoals zaagbladen voor deze handcirkelzaag

Pluspunten

Zeker en vast heel tevreden over mijn bestelling bij DealDonkey. Het is niet de eerste keer dat ik daar bestel en steeds opnieuw héél tevreden over de ganse lijn van bestelling plaatsen tot levering van de bestelling.

Pluspunten

Heel snelle afhandeling en verzending van bestelde artikelen ,heel goede online shop ,,,TOPPER

Pluspunten

Totaal géééén negatieve punten!!!

Eén tip: Houden zo!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

ik zou het niet weten. Ik heb het product na een week nog steeds niet binnen. De GLS bezorger kon niet 30 seconden wachten na 1 x bellen en was al weg toen ik de deur beneden open deed afgelopen maandag 2 x doorgegeven dat ik wel thuis was en het product graag wil ontvangen afgelopen woensdag nogmaals gemaild en vandaag weer en nu komt het pas maandag wat een louzy service mensen

Een beter bezorger uitkiezen ipv dit ongelukkige bedrijf dat niet communiceert. Ik bestel het bij jullie en niet bij GLS dat Mocro bedrijf wist dat ze het pakket op nr. 8 kunnen afgeven bij de kapper en doen dit ook altijd soms zonder aan te bellen bij mij of mijn 42 buren in het appartementen gebouw

Pluspunten

Snel geleverd goed verpakt en wat ik er van verwacht

Ga zo door

Pluspunten

correcte bestelling en levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Product voldoet niet geheel aan de verwachting

Pluspunten

snelle levering duidelijke communicatie

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!