Pluspunten

deze beoordeling is te vroeg verzonden heb nog niets ontvangen. verders heb ik geen op of aan merkingen ze hebben leuke dingen op de site staan en als er iets voor mij bij is dan bestel ik weer.

beoordeling later versturen als de klanten hun goederen binnen hebben ik het bestelde van nog niet beoordelen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

One touch bullit besteld Was niet compleet en ook nog kapot Na deze revieuw is er wel onmiddellijk contact opgenomen per email Nu afwachten of het soepel loopt

geen verbeterpunten zeer tevreden

Pluspunten

Snelle levering, veel keuze, goedkoop.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelgemak.

Communicatie! Na niet thuis complete stilte totdat ik drie dagen later zelf gebeld heb. Bezorgster kwam de volgende dag alsnog, maar in eerste instantie met verkeerd pakket. Gelukkig wel snel hersteld. Geen keuzemogelijkheid voor bezorgdatum/-tijd. Bezorgkosten zijn ook hoog (€5,95)!

Pluspunten

goede prijs. snelle levering.

verkeerde hoes geleverd. Kon alleen 5 euro terug krijgen voor de hoes. Had liever gehad dat ze de juiste hoes hadden nagestuurd.

Pluspunten

Goed geholpen voor een goede afloop

GLS bezorging was k.u.t. Graag een andere bezorger nemen!!!

Pluspunten

Alles prima verlopen.

Pluspunten

Levert snel, goed

Categoriseren zoekt makkelijker

Pluspunten

Goede prijs. Correcte afhandeling.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Grote keuze aan zachte prijzen.Vlugge levering

Pluspunten

Aanvankelijk voelde ik mij opgelicht met de aanbieding aangezien hetzelfde product 2 dagen later door een andere aanbieder vele malen goedkoper werd aangeboden. Dit heb ik ook kenbaar gemaakt. Hierop werd ik gemaild en gevraagd naar het een en ander. Reden doorgemaild. Resultaat zeer positief. Ben hierover te spreken. Ik zal voortaan weer zaken met jullie doen. waarvan acte.

Zoals er gereageerd werd op mijn aanmerking ben ik zeer content hierover. Deze handelwijze moet u ook blijven doorvoeren. In conclave gaan met de koper is altijd aan te bevelen. Zo kunnen problemen opgelost worden zonder dat er eventuele schade wordt aangericht.

Pluspunten

Snelle en veilige afhandeling aankoop , daarna snelle en goede levering van product

Nog te weinig ervaring om hierop te reageren

Pluspunten

snelle bezorging.

Pluspunten

Van bestelling t/m levering klopt het altijd!

Lekker op deze voet verder gaan.

Pluspunten

Lekker makkelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!