3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkope aanbiedingen. In het verleden wel eens iets teruggestuurd en zonder problemen. Keurig geld terug.

track en trace aangeven. de bestelling wordt geleverd, maar je hebt geen idee wanneer. Kan precieser! Bestelling vaak later geleverd dan aangegeven.

Pluspunten

Duidelijke communicatie en snelle levering.

Alles is perfect

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima product voor prima prijs. Telefonisch goed te woord gestaan.

Betaalkosten bij creditcard betaling? Dat moet je echt niet meer doen in deze tijd. neem de kosten maar voor lief. Communicatie over verzenden is warrig. Bij debevestiging staat 1 tot 3 dagen en geen verichtgeving of ik een verzendbevestiging krijg. Vervolgens ontvang ik een mail met 'welkomst geschenk; €5,- korting oo volgende bestelling'. Slecht welkomstgeschenk. Mindere marketing wat mij betreft. Doe er jullie voordeel mee.

Pluspunten

Snel, eerlijke deals

De verzendkosten Soms duurder dan het produkt zelf

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle verzorgde service.

Betere beschrijving van de producten. Afmetingen, gewicht, enz... Nauwkeuriger leveringsdatum.

Pluspunten

Snelle levering erg goed.

Er werd geen verzendbevestiging gestuurd op het moment dat het pakket verzonden was. Ook geen track / trace. Wellicht omdat ik de zending zonder aanmaak van een account heb besteld. Misschien is dit een mogelijk verbeterpunt.

Pluspunten

goede en snelle levering.

Pluspunten

Correcte en snelle levering

Nvt

Pluspunten

Snelle levering en goede financiële afwikkeling

Pluspunten

Prima Bedrijf

Weet niet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De verzending met GLS is niet goed gegaan. Zij hebben mijn pakket bij een ander adres afgeleverd, die niet thuis waren. Zij hebben mijn pakket bij een ophaalpunt opgehaald. Gelukkig heb ik nog een mail ontvangen via GLS zodat ik kon zien waar mijn pakket was gebleven en heb ik het tenslotte bij die mensen thuis opgehaald. Erg slording van GLS!!!!

Pluspunten

Goede communicatie en snelle levering

Niks

Pluspunten

snelle levering, en goede communicatie over tijdstip van bezorging. Goed verpakt.

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte bezorging

heb het apparaat nog niet geprobeerd. Voelde wat licht

Pluspunten

Goedkoop en snel geleverd.

Pluspunten

Snelle levering. Prijs zeer goed

Pluspunten

snel en korrekt op gezegde datum geleverd perfect.

meer beschrijving over de artikelen, heb keukenhanddoeken besteld ik wist niet dat die zo dun waren.

Pluspunten

Snel en correct

Pluspunten

Eerlijke informatie, snelle levering en goede service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering,prima prijs

geen

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!