3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed optie geleverd

Voin de vervoerskosten van 5.95 per pakje hoog

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

levering wat sneller zou prettiger zijn.

Pluspunten

Aanvankelijk liep de bezorging even mis, maar werd snel gecorrigeerd.

Pluspunten

Alles

Verpak de artikelen beter. Alle doosjes met batterijen waren kapot gegaan in de enveloppe en de batterijen zwierven rond. Devenveloppe was gelukkig niet kapot gegaan

Pluspunten

Bestellingen worden altijd correct uitgevoerd. Medewerkers aan de telefoon zijn altijd vriendelijk, behulpzaam en zijn goed op de hoogte.

Geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Overzichtelijk webpagina

Er wordt bij aankoop geen melding gemaakt dat retourzending op eigen kosten is. Dit is cruciaal voor consument om te weten. Om deze reden, zal ik nooit meer via dealdunkey een bestelling plaatsen en raad het ook niet aan bij fam en vrienden.

Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering. Goede service ook bij fouten. Top.

Pluspunten

Bij mijn 1e, bestelling trof ik defecten aan,met e-mail en foto's gereageerd,een reactie van uw kant,als dat mij een nieuw fotolijst gezonden wordt,is nu al onderweg,dat vind ik positief voor deze een beoordeling met een 9,daarbij ben ik uitstekend te woord gestaan door eeen van uw medewerkers. vriendelijke groet Joeps Noorduin

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes en klantvriendelijk aan de telefoon

De bestelling verliep heel slecht, ik moest bellen omdat de producten niet werden opgestuurd en vervolgens is het pakket ook nog eens naar hjet verkeerde adres toegezonden.

Pluspunten

Snelle en correcte levering!

Pluspunten

Goede communicatie en leuke aanbiedingen.

Pluspunten

Vlotte reactie op bestelling en snelle levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

aanbieding was geen aanbieding maar wordt overal voor 99 euro aangeboden. Daarnaast is het product gebruikt. Koffer was vuil en beschadigd. inhoud leek deels ook gebruikt want was beschadigd.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Levertijd moet veel korter: op 26 november besteld hoop dat artikel tussen 2 t/m 6 december ontvangen gaat worden. Kan nu dus nog geen beoordeling van het artikel geven.

Pluspunten

Degelijk spul voor een redelijke prijs en netjes verzonden en op tijd ontvangen. Tussentijdse berichtgeving snel en duidelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Redelijke snelle levering. Prijzen zijn ok.

Verzendkosten wegdoen

Pluspunten

Netjes verpakt en correct bezorgd.

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling, keuzes voor brengen en afhalen pakket.

Pluspunten

Super snel en goed product!

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!