Pluspunten

Pluspunten

Super klanten service Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nvt

Nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering goed op tijd en correct

Gelieve kwaliteitsproducten afleveren. Laatste bestelling was wat kwaliteit betreft benedenmaats en veel te duur betaald. Het materiaal trok werkelijk op niets en gaf zelfs niet het gewenste resultaat. Of ik dit bedrijf aanbeveel is voormij een grote twijfel. Als klant verwacht ik kwalitatieve goederen en hoop erop, anders betwijfel of ik als klant nog zaken wenst te doen. Het product dat ik het laatst gekocht heb was: 8 solarlampen voor in de tuin en ze vallen enorm tegen. Bijna geen licht en veel te broos gemaakt: prulmateriaal. Wenst u een verbetering: GEEFT A.U.B. KWALITEITSMATERIAAL.

Pluspunten

Duidelijke omschrijvingen van de aangeboden producten. Snelle levering van bestelde goederen

Wellicht dat er een maattabel geplaatst kan worden op de site zodat er een bemtere maatkeuze gemaakt kan worden.

Pluspunten

levering was op tijd

geen

Pluspunten

Makkelijk en snel

Pluspunten

snelle levering.

Pluspunten

zeer snelle en correcte verzending

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, mooie aanbiedingen.

Schreeuwerige website, mag overzichtelijker

Pluspunten

snelle levering. goed verpakt.

Pluspunten

stipte levering en verzorgd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie

Keep up the good work! Thanks & have fun

Pluspunten

Komen hun afspraak na

Pluspunten

Snelle en prima levering.

Pluspunten

Prima sevice

Pluspunten

Eerlijk en duidelijke afspraken. Je staat niet voor verrassingen. Reeds verschillende zaken aan gekocht en steeds met succes. de artikelen zijn van degelijke kwaliteit en zorgvuldig behandeld. Persoonlijk zal ik nog zaken aan kopen.

Misschien iets minder lange levering termijn, wat dat is wat mensen verwachten. Duidelijkheid weten wanneer hun goederen geleverd worden, en steeds zo vlug mogelijk. Ik ben in valide en ben geregeld thuis,dus voor mij maakt het weinig uit. Tenzij ik in de pijn kliniek lig. Dan moet ik beroep doen op mijn geburen.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering!

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!