Pluspunten

Product blijkt een fake te zijn geen originele lacoste

Pluspunten

Snelle en perfecte bezorging gewoonweg klasse

nvt

Pluspunten

klantgericht, scherpe prijs

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en goed

Het zou prettig zijn als je de juiste afleverings datum en dag deel door krijgt

Pluspunten

Zeer scherpe prijzen voor producten van goede kwaliteit en zeer vlotte levering. Een uitstekende service mocht er een misser bij zitten zonder overbodige franje voor de klant.

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Snel en correct geleverd

geen opmerkingen

Pluspunten

Fijne website en artikelen snel geleverd zonder poespas.

Pluspunten

Vlotte levering en dat dan goed ingepakt !.

Ik zou het niet direct weten.

Pluspunten

vlotte verwerking

geef klant mogekijkheid bestelling te laten leveren op latere datum, om zeker thuis te zijn; niet alle buren appreciëren dat er beroep op hen gedaan wordt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel en gemakkelijk bestellen.

Bij mails wel lezen en beantwoorden ! 2 producten op dezelfde dag bezorgen, kunnen niet gekoppeld worden, maar worden tegelijkertijd bezorgd.?

Pluspunten

Goede service en snelle levering . Komt hun lever beloftes goed na .

Op dit moment geen .

Pluspunten

Snelle en keurige levering.

geen

Pluspunten

Leuke aanbiedingen, lage prijzen Duidelijk over levertijd

Neem een andere bezorgdienst. De bezorger van GLS nam na het aanbellen niet eens de tijd om te wachten tot ik bij deur was. Toen ik hem 5-10 seconden na het aanbellen via de intercom te woord wilde staan was hij al weg en leverde het pakket (zonder mij daarvan middels een niet thuis bericht van op de hoogte te stellen) af bij de buren. Toen ik daar even later over belde naar het 0900-nummer van GLS (ik wist toen nog niet waar het pakket was) werd mij doodleuk verteld dat de bezorger nog naar mij onderweg was en het dus niet kon zijn geweest dat hij bij mij aan had gebeld. Vervolgens bleef ik tot 18:00 thuis om op het pakket te wachten, dat natuurlijk nooit kwam. Pas in de loop van de volgende dag werd me duidelijk waar het pakket was. Ook op de mail die ik op de avond van de bezorgdag heb verzonden is (inmiddels 3 dagen later) nog niet gereageerd. Uitermate teleurstellend.

Pluspunten

Snelle levering, goede opvolging bij klacht.

Pluspunten

Goede service ,snelle levering klantendienst ook heel vriendelijk en goed in orde als er iets is dan is het ook snel opgelost. Heel tevreden

Soms wel de producten controleren op de kwaliteit. Zoals de kinderen tablet bv .

Pluspunten

-makkelijk bestellen! -snelle levering! -prima product!!!

Pluspunten

Snelle afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke site, goede aanbiedingen en op tijd geleverd.

Transporteur (GLS) is wat kwaliteit betreft niet al te best: Gebutste dozen, gelukkig was er niets kapot. Ook was de bestelling bovenaan de trap neergezet, zonder aan te bellen, aan te kondigen. Bovendien was er een doos verkeerd besteld, die bleek voor de bovenburen te zijn. Men heeft zich er makkelijk vanaf gemaakt en dat doet het kwaliteitsgevoel geen goed. Als het leveren netjes was gebeurd, had de beoordeling 4 1/2 sterren kunnen zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

levering conform afspraak

geen

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!