Tijdig geleverd voldoet aan de verwachting.

Goede prijs kwaliteit. Artikel precies zoals omschreven. Tijdig geleverd in degelijke verpakking.

erg goed.

zag tegen andere ook zeggen.

niet helemaal gekregen wat ik wilde

Ik had T-shirts besteld in het zwart. Ik kreeg witte. Op de site leek het dat ik zwarte kon bestellen maar blijkbaar niet.. Nou dan maar witte dragen

Snelle en goede levering

Zaterdags besteld en dinsdag al in huis met goede berichtgeving via de email

Vlug en perfect

Veel beter dan andere

• Zou u ons aanbevelen? Yes

zeer treveden

produkt doet helemaal aan mijn verwachting en heel snel geleverd

Prima verzorgd pakje.

Prima verzorgde bestelling en ook vlug geleverd.

Top, keurig geleverd en vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Top, keurig geleverd en vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Tevreden

Koe is helemaal leuk!

prima product

Goed product, tijdig aangekomen

Mij bestelling voldoet aan mijn verwachtingen

Als loopt goed

Goedkoop en snelle levering

Snelle levering, super klantenservice

Top prijzen voor kwaliteitsproducten die ook nog eens boven verwachting en snel geleverd worden. Probleempje met produkt werd meteen door de klantenservice geregeld. Super tevreden en ten zeerste aan te bevelen.

Super goede ervaring

Bestelling en bezorging is al iedere keer zeer goed en vlot verlopen. Top heb er geen andere woorden voor . Super team , zou zeggen : DOE ZO VERDER !!!!!!

Zeer proffesioneel

XK BESTELD. WAREN WAT TE KLEIN. MAIL GESTUURD EN 1 UUR NADIEN HAD IK ANTWOORD. Vriendelijke medewerker die mij voorstelde terug te sturen of geld terug. Zonder discussie. Open top een Help desk

Onderscheidend positief.

Ik heb de afgelopen 2 jaar diverse aankopen gedaan, en altijd tevreden met website, omschrijving artikelen, levering. Voor het eerst heb ik recent een aankoop gedaan waarbij 1 lamp van de 8 niet werkte. Ja en dan wordt het in Nederland spannend. Veel bedrijven willen het liefst verkopen en liever geen nazorg en gezeur. Zo niet DealDonkey, gebeld: na 3x overgaan telefoon opnemen, niet doorverbonden, geen keuzemenu, maarrrrr na uitleg van de niet werkende lamp de toezegging gekregen dat er een nieuwe lamp opgestuurd wordt. Volgende ochtend nieuwe lamp ontvangen onder garantie. Top bedrijf.

Voldoet prima

Zeer goed product een aanrader

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen. Heel veel mailtjes maar geen bestelling.

Dit was mijn eerste bestelling bij jullie en misschien ook wel de laatste. mvg Ik moet mijn mening herzien. Nadat ik de zending ontvangen had (wel is waar met vertraging) ben ik zeer tevreden over de service na verkoop van DealDonkey. Voortreffelijke dienst na verkoop. MVG

Erg hygiënisch en fijn dat je je bleek of iets dergelijks ook kan opbergen.

Prima aankoop en goed geregeld

Snelle levering product zoals verwacht

Goede site, snelle levering

Snelle levering, goede kwaliteit en goede prijzen

Goede service en Goede levering

Goede service en Goede levering

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!