super super super

Makkelijk te bestellen. Snelle communicatie. Retourneren geen enkel probleem. Nieuwe bestelling super snel geleverde. Achteraf betalen mogelijk. Echte aanrader. Douze pointes.

Snel bezorgd en goed product

Ik heb nu 2 producten besteld, beide goede producten voor een mooie prijs en binnen 2 dagen bezorgd.

Geweldig!

Bijzonder vlotte levering. Gezellige sfeerrijker.

Goede levering, snelle levering, snelle reactie op vragen, kortom perfecte service

Heel goed bedrijf. Klantvriendelijk. Snelle levering. Snelle reactie op uw vragen.

Echt geweldig precies volgens afspraak

Bij een volgende bestelling die ik wil doen ga ik zeker eerst bij DealDonkey kijken.

Echt geweldig precies volgens afspraak

Word goed verpakt,op tijd bezorgd

Altijd exact op tijd bezorgd

Word goed verpakt,op tijd bezorgd

goed en snel

als het pakket geleverd wordt door DHL en niet meer dan een week bij DHL op de schappen blijf liggen

Goed product en snel geleverd

fijn geregeld

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!