Ziet er heel goed uit

Mooi op tijd binnen goed verpakt alles boven verwachting

Heel goed.

Snelle levering en veel artikelen.

Goedkoopste deals snel geleverd

Goeie deals, groot assortiment en snel geleverd.

Slecht!

Ik heb verschillende keren contact moeten opnemen over mijn bestelling. Nu hoop ik dan eindelijk morgen mijn bestelling te ontvangen. Dus een tweede keer bestellen bij u, zal niet snel gebeuren. Mvg

Een aanrader

Betrouwbaar, behulpzaam, altijd klaar om een oplossing te vinden als er zich een probleem stelt !! Prijzen waar niemand aan kan tillen. De winkel met een overvloed aan keuze. Hun leveringstermijnen : correct en zoals vermeld op de bestelling, ook naar het buitenland toe. Een absolute aanrader !!

great store, I recommend. Low price of goods. Good quality and, what is important, fast delivery to the customer's home. It's really worth visiting and buying here. Marek.

Goed geholpen

Perfecte pasvorm snelle levering

Werkt erg goed

Ben er super blij mee

hele goede ervaring.

Is prima en zeer vlug met de bestellingen.

Knudde

4 fruitboompjes besteld. Deze waren slecht verpakt en 2 van de vier beschadigd. Dit aangegeven en krijg dan korting op een volgende bestelling (die niet gaat gebeuren)

Super tondeuse

Geen cent teveel

Keurig verpakt en op de afgesproken tijd bezorgd

Snel en prijs kwaliteitsverhouding tip top

De tent is echt van goede kwaliteit. Ze was er ook zeer snel en ik heb ze niet veel moeten betalen. Heel content. Ook het bijzettafeltje is helemaal oké. Voor 17 euro moet je geen massieve tafel verwachten maar het was zoals verwacht. Niets mis mee.Super

Het bestelde werd keurig verpakt en binnen 24 uur geleverd.top service

Snel ontvangen. Het was wel fijn geweest als er een beschrijving in het Nederlands was bijgevoegd.

Planten goed verpakt

Komen beloftes niet na

Geen 24u levering zoals beloofd,maar wel 4 dagen !

Spam via dit bedrijf

Wij krijgen de ineens mails van dit rare bedrijf terwijl wij ons nooit hier voor hebben aangemeld, sterker nog wij kennen dit bedrijf niet eens. Met de avg persoons gegevens wet neemt dit bedrijft het niet zo nauw.

Goede prijs betaald en supersnelle levering

Product is goed en niet duur afronding levering was perfect

Gewoon goed

Alles altijd keurig geleverd. Gewoon goed zoals ik ook verwacht.

Bij het bestellen het nummer van het appartement vergeten ingeven, postbode niet de moeite gedaan om ergens aan te bellen en te vragen dus terug naar afzender. Mail gestuurd en onmiddellijk zonder extra kosten terug opgestuurd met het volledige adres. Artikel zoals beschreven en werkt perfect

Correct

Precies volgens afspraak werd mijn bestelling geleverd ik ben heel tevreden.

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!