Super snel

Wat een snelle en goede levering!

Vlotte afhandeling

Product werd snel geleverd

De producten en zo als ze getoond worden zijn echt en ze zijn super mooi en fijn geleverd dank u ik koop nog bij jullie

Vriendelijk ,correct en super leuke Deals

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en corect

Een aanrader voor iedereen

Makkelijk gekocht, makkelijk betaald en op afgesproken tijd gekregen.

Gekozen product de dag na bestelling ontvangen. Product voldeed aan mijn verwachtingen.

Prima vaatwastabletten

Het bestelde voldoet aan de veronderstelde verwachtingen. De vaatwastabletten lossen goed op.

Goede prijs en snelle levering

Artikel voldeed aan alle verwachtingen. Prijs was zeer concurrerend en snel geleverd

Redelijk

Kijk nu goed hoe de producten zijn

prijs/kwaliteit is top

elke aankoop is een aanrader

Met deze sporttas ben ik zeer tevreden

is goed

was top

super vlotte levering

de levering was uitstekend. enige minpunt was dat de beschrijving niet duidelijk genoeg aangaf dat het een kachel met verwarmingselement was ipv infrarood paneel. zelf ook niet goed opgelet maar beschrijving fabrikant kan beter. verder net en goed product al is het niet wat ik zocht.

Prima service na foutje in bestelling!

Kan niet betet

Matige kwaliteit

Helaas te laat gezien, dat er 3 kapot waren.

Goede snelle service na incomplete levering

Nadat een adapter ontbrak bij een led lamp stuurde Dealdonkey de volgende dag direct een vervangende complete set. Heel prettig en persoonlijk contact. Geen callcenter en lange wachtrijen maar gewoon direct geholpen door een vriendelijke medewerker.

Mijn aankoop binnen de gestelde tijd binnen gekregen , juist verpakt geen problemen mee gelijk in gebruik genomen. Goede beeld kwaliteit echt waar voor je geld.

uitstekend kan niet beter

ben nog niet zolang op de website maar tot heden ook wat mijn bestelling betreft kan ik alleen maar positief reageren vriendelijk geduldig behulpzaam en goede perfecte afhandeling

Goed geleverde product

Goed bezorgd

Voldoet aan verwachting

Snelle bezorging, ruime betaalmogelijkheden.

niet goed,

Mijn pulse Oximeter is geen goede het boven stuk zit helemaal los wat moet ik doen terug sturen maar heb geen retour ticket, Met vriendelijke groeten. De vulder John.

uitstekend

zeer voordelige prijzen en snelle verzending naar Belgie zoals alleen de "Hollanders" dat kunnen. Kan Belgie nog iets van leren.Chapeau

de 1ste en zeker niet de laatste keer!

Snelle levering. Product exact zoals op de foto. Zeer tevreden!

Snelle levering , en het product voldoet aan de verwachting

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!