goed product, goede prijs, snelle levering

We zochten een oplader voor de vakantie. Een vriendin adviseerde om bij DealDonkey te kijken. Daar zagen we een aantrekkelijke aanbieding van 2 opladers. Meteen besteld en na het weekend meteen geleverd. Opladers zijn top, we kunnen nu overal al onze spullen. Ik zeg: TOP!

Was prima in orde

Was prima

geen spijt, meer dan tevreden

vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag geleverd en de reciprozaag werkt fantastisch. Ik zou het niet beter kunnen wensen

Fijne paneelverwarmingen

In totaal 3 stuks besteld, 2 gekregen. Werd snel nageleverd!

Daar we het gevoel hebben moeilijk te kunnen ademen hebben we een co2 meter gekocht. Het werk nauwkeurig daar we het hebben vergeleken met iemand die dat ook had. Er staat ook een vochtigheidsmeter op en zien dat we te weinig vochtigheid hebben in huis

Prachtig

Alles liep goed op tijd

Alles naar wens verlopen.

Mooie aankoop gedaan (pannen), voor een goede prijs. Alles werd keurig op tijd en goed verpakt geleverd. Ik zou hier zeker weer bestellen!

Prima service + product voldoet aan de wensen..!

Snelle levering Product voldoet aan de wensen Goede prijs/kwaliteit Zeer tevreden

Alles in orde geen klachten

Alles in orde geen klachten, en ik ben te vreden.

Heel blij met mijn aankoop

Goede snelle service voor een goede prijs

Beter kan niet!

Ben super tevreden over de aankoop van twee klimop gordijnen. Ook al zijn het 'nep'bladeren, het lijkt helemaal echt. Ik ga punten scoren wanneer de lente decoratie volledig klaar is. Dit is tot nu toe mijn beste aankoop bij Deal Donkey! Ik kijk al uit wat de volgende keuze gaat zijn.

Correct en snel afgeleverd

Ik was wat bang om voor de eerste keer te bestellen maar mijn bestelling kwam netjes op tijd geleverd en in goede staat .voor herhaling vatbaar.

prima service!

Er werd een verwarmingstoestel besteld en correct geleverd. Het werkte echter niet. Na enkele emails( die telkens iedere dag werden beantwoord) over info van wat niet werkte werd er direct een nieuw toestel geleverd.

Goede service op tijd geleverd en goed materiaal heel tevreden

Je krijg wat je vraagt.

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs Goed verpakt en een snelle levering. Ook via de email wordt alles perfect afgehandeld dus al bij al een goed service.

Een heel goede service

De eerste keer dat ik hier bestel en het is heel snel en keurig geleverd.

Na wart brokken in de bestelling, super opgelost

Wij hadden service besteld en deze ook ontvangen, helaas is niet alles zonder brokken aangekomen en hebben we contact gezocht met support. Alles is uiteindelijk, super opgelost en naar volle tevredenheid.

Alles voldoet perfect aan verwachtingen

Snel geleverd, zeer goede service vwb contact voor evt vragen, Nederlandse gebruiksaanwijzing en kwalitatief goed product.

Ben goed geholpen en het product is volgens de omschrijving super

Alles heel goed gegaan

Fantastische service

Product snel en goed verpakt ontvangen. Zeer snel geholpen bij een kleine vertraging.

Fantastische site

Good, Better, Deal donkey.....,.

Kwaliteit voor zeer goede prijs

Zeer goed kwaliteitsproduct voor laagste prijs op de markt kunnen kopen. Dit met een zeer snelle levering. Waar je steeds kan op rekenen.

Ik ben goed behandeld

Als aangeboden en voldoet

Op tijd voor aardige prijs en voldoet aan de vraag.

Haverstraat 31

2153GB Nieuw-vennep

Over DealDonkey

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! Jij toch ook? Meld je daarom aan op www.DealDonkey.com en ontvang iedere dag de aanbiedingen van de dag. DealDonkey, hét online platform met -Iedere dag verrassend voordelige aanbiedingen -Voor 20.00 besteld, morgen geleverd -Gratis verzending vanaf 50 euro -100 dagen bedenktijd Volg ons op Facebook en vertel ons wat jij vindt!