Snel geleverd en netjes verpakt

• Klantenservice N.v.t.

Snelle levering en gemakkelijke site

top

top

Goede service en kwaliteit

Mooie overzichtelijke site, waar alles goed te vinden is. En de kwaliteit is goed. En netjes op tijd verstuurd.

• Klantenservice

Bestelling kwam na een paar dagen, precies zoals gecommuniceerd

• Website N.v.t.
  • Levering N.v.t.
  • Klantenservice N.v.t.

Defect item ontvangen, retour aangemeld maar na 4 werkdagen nog steeds geen antwoord.

Zie samenvatting

Ok

Zeer ok

• Klantenservice

Goed aanbod en leuke prijzen. De levering was snel binnen ondanks dat sommige producten een langere levertijd hadden.

• Klantenservice N.v.t.

Netjes verzorgd. Goed ingepakt.

• Klantenservice N.v.t.

Uitstekende service en artikelen van hoge kwaliteit.

Ik heb verschillende artikelen op deze website gekocht en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de goederen, de service en de zeer snelle levering. Vanaf nu ben ik vaste klant van deze prachtige webwinkel.

Duidelijk en de goedkoopste

Bij bestellen stond voor de hennevezelbodembedekking dat er een speciaal transport geregeld zou worden. Nou de gewone Postnl chauffeur zeulde zich een breuk! 2x 15 kg aan elkaar getaped. Volgens mij mag dit niet volgende de arbo wet??!!

• Klantenservice N.v.t.

Grote bestelling gedaan maar die was niet helemaal voorradig. Toen even contact opgenomen en vervolgens is een de volgende dag binnen gekomen.

Alles is vlot verlopen

Ik heb gemakkelijk mijn produkten kunnen kiezen en de levering is vlot verlopen

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, heb een XL en L besteld. Alleen is de L kleiner dan ik had verwacht, is eerder M, dat is het enige minpunt.

Snel en goedkoop

Ik kocht Trixie hangbakje met ijzeren houders 200 ml. Snelle levering, goede kwaliteit. Alleen jammer dat je bij de bestelling de kleur niet kunt kiezen; ik gebruik het bakje namelijk voor een totaal andere toepassing dan vogel voederbakje en dan was de keuze voor de kleur wel wenselijk geweest. Geen ramp, maar gewoon jammer.

Goede producten

Goede levering en communicatie

Onprettig

Na mijn bestelling te hebben geplaatst,heb ik na een week gemaild wanneer ik mijn bestelling zou krijgen,daar kreeg ik een keurig antwoord op dat het met 2 dagen geleverd zou worden,na 2 dagen niks maar ook geen communicatie naar mij toe.na 6 dagen weer gemaild toen kreeg ik mijn bestelling met 2 werkdagen. Niet erg als spullen niet leverbaar zijn,maar communicatie naar de klant toe is erg koud en zakelijk,hoewel de spullen nu ze binnen zijn er mooi en goed zijn zal ik hier nooit meer een bestelling plaatsen

Fijne ervaringven snel bezorgt

• Website N.v.t.

Goede producten

Mijn bestelling zou in 2 keer komen. De eerste na 5 dagen, dit werden er 10. Er was geen verpakkingsmateriaal. Pas toen ik erom vroeg kreeg ik hier bericht over. Het het zou maandag of dinsdag verstuurd worden, maar dit werd woensdag, ook zonder bericht. Uiteindelijk kreeg ik nu toch alles van mijn bestelling in 1 keer na 2x zo lang wachten. De spullen die ik gekregen heb waren wel netjes verpakt en van goede kwaliteit. Je moet dus geen haast hebben als je iets besteld.

Teleurgesteld

Bestelling van twee lampjes die in tweeën geleverd worden?? Krijg geen reden hiervoor bedenken en is ook niet verteld. Krijg een mail binnen met daarin u eerste deel van de bestelling hebben wij 7 dagen geleden al verstuurd!! Maar waar blijft mijn tweede lampje?? Er zal iets mis zijn gegaan en u zal er niks aan kunnen doen. Vriendelijke groet Ronald

Prima producten. Snelle levering. Prima prijs

Wat ik nodig had was op voorraad en snel geleverd. Er miste nog een kleinigheid, maar dat werdt ook snel geregeld en spoedig nagezonden. Gewoon TOP

Vlekkeloos en snel

Zeer tevreden klant. Bestelling werd binnen enkele dagen geleverd. Ander leveradres werd gekozen en gerespecteerd. Mais werden keurig ontvangen. Levering kon opgevolgd worden dmv tracking nummer (link ontvangen). Een en al positief.

• Klantenservice N.v.t.

Eens product besteld , was het pakket op de juiste dag geleverd, top service .

• Klantenservice

Mooie site, goed assortiment en snelle correcte levering

Lang wachten

Je moet helaas lang wachten: niet ideaal als je dringend iets nodig hebt. Het pakket is ook gewoon helemaal ingewikkeld met plastiek aan de deur gedropt. Niemand die aanbelde ookal waren we thuis. Voor de rest ok

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.