Ik las meerdere negatieve comments dus ik was bang dat mijn pakketje laat zou aankomen. Maar dit was niet het geval, alles kwam op tijd en helemaal goed aan! Goede snelle service en blij met mijn bestelling.

Redelijk

Pakket zou de volgende dag worden bezorgd. Dit was echter niet zo. Jammer

No recibí nada

Me mandaron un correo diciendo que recibí mi pedido hace 7 días y no recibí nada.

Op tijd geleverd

Snel geleverd en duidelijke communicatie

correct afgewerkt

was mijn eerste bestelling bij junai. Prijs zeer gunstig tov lokale tuin en huisdier winkel. Zeer vriendelijke communicatie. 1 product kon niet meer geleverd worden en er werd netjes terug betaald bij de verzending van de rest van de bestelling. van mijn part een webshop om aan te raden.

• Klantenservice

Snelle levering en product naar verwachting

Levering was vlot en product was naar verwachting, dus geen negatieve opmerkingen van toepassing.

• Klantenservice N.v.t.

Levertijd anders dan aangegeven op de site.

Late levering door onvoldoende voorraad. Na werkweek eerste reactie dat levering product vertraging oploopt. Wel fijn dat nadat dit opgemerkt is direct wordt gehandeld om een alternatief produkt te leveren.

Super service

Zeker een aanrader! Super snelle service.

• Klantenservice

Het geleverde voldoet aan de verwachting.

• Klantenservice

De vogels staan te wachten

Zeer goed geselecteerde voeding in een stevige verpakking zonder pvc

Makkelijk

Bestellen, betalen en het wordt thuis afgeleverd.

bestelling is niet geleverd

ik kan junai , na 2 slechte ervaringen, aan niemand aanbevelen

• Klantenservice

Nette levering en ruime retourperiode

Nette levering van de bestelde producten. Daarnaast een ruime periode om alsnog bestelde artikelen terug te sturen.

• Klantenservice N.v.t.

Prettige site, makkelijk zoeken! Meeste prijzen zijn beduidend minder dan op andere sites. Levering duurt een paar dagen maar alles is netjes geleverd! Zeer tevreden klant

• Klantenservice N.v.t.

degelijke info voor de koper; geleverd product prima

Goed gebouwde website met veel info voor de koper Gekocht: Drinkbak verwarmingskabel 10 watt werkt prima Snelle levering

• Klantenservice N.v.t.

Iets eerder had fijn geweest

Omdat ik brokken had besteld, hoopte ik dat het op tijd geleverd werd. Maar doordat ik er een speeltje bij had besteld duurde het een dag langer dan aangegeven. Dat was spannend want de eerste 5 werkdagen veranderde de status niet, waardoor ik bang was dat ik t niet zou redden. Uiteindelijk wel goed ontvangen en tevreden met levering.

• Klantenservice

Snel gevonden wat ik zocht met een duidelijke omschrijving van het betreffende product. product was op voorraad en is snel geleverd. Duurzaam verpakt.

Traag en slechte kwaliteit

Dat het lang zou duren, was vermeld, maar dit duurde zo lang dat ik het niet meer cadeau kon doen. Bovendien was het niet wat was aangegeven: plastic ipv leer van vreselijke kwaliteit. Het is ongebruikt in de container gegaan.

• Website N.v.t.

Zorgeloos

Zorgeloos

• Website N.v.t.
  • Klantenservice

Goed bereikbaar met problemen.

Prima shop

Ik had wat besteld wat niet compleet was, had heel snel de juiste weer thuis, heel fijn opgelost. Leuke website en niet duur.

Alles goed ontvangen

Prettig, goed en snel contact via de email. Aanrader ook de prijzen.

SUPER!

Veel keus fijne online winkel en schappelijke prijzen. Soms moet je wat langer op je levering wachten maar als je dat op tijd inpland is er niks aan de hand. En de levertijden staan er duidelijk bij.

Goede produkten

Goede produkten , wel spijtig dat de leveringstijd lang is .Als je 10 dagen moet wachten op een bestelling is dit lang als je het nodig hebt .

Pekelwerk 38

9663AW Nieuwe pekela

Over JUNAI

Junai.nl is uw winkel op het gebied van (huis)dieren, tuin, erf, stal, huishoudelijke artikelen en auto onderhoud. Dagelijks breiden wij ons assortiment uit tegen de beste prijs.